Kolik lidí, tolik úhlu pohledu. Osobně po přečtení příspěvků mám pocit, že mi někdo oplzlé naslintal do výstřihu :/ Mám li použít příhodný příměr.
(edited)
Možná, ale všichni ostatní by jen měli hezčí den 🙂
Jenže tady mám pocit, že valná většina jsou primitivní zvířátka. A to asi nechceš potkávat úlisné pohledy
Oni možná; takhle mi civět průběžně nahodní kolemjdoucí během dne do výstřihu, připadám si totálně nekomfortně a špinavě.
To je fakt jen pro některé, nechtěná pozornost udělá víc škody, než užitku.
A komu radost udělat chci, ten o nic nepřijde ;))
Si představ, že na Tebe civí i ti s problematickou hygienou, občas někdo sprostou poznámku... Nic, co by holce udělalo radost.
Bohužel.
To je fakt jen pro některé, nechtěná pozornost udělá víc škody, než užitku.
A komu radost udělat chci, ten o nic nepřijde ;))
Si představ, že na Tebe civí i ti s problematickou hygienou, občas někdo sprostou poznámku... Nic, co by holce udělalo radost.
Bohužel.
This post has been deleted by user.
Jj, lehké šaty nejlépe nad kolínka, hluboký výstřih a bez podprsenky. A když má žena ňadra větší... Mno, je to hezké, přirozené. Mě tedy pohled na takovou ženu vždy potěší, ale necivím jak trouba. Jen se usměju a jdu si dál po svých.
Přesně tak, není nad to, když se krásně rýsují bradavky
Na začátku léta by měl být vyhlášen mezinárodní měsíc bez podprsenky
Jj, ženám to bez podprsenky sluší. A je jedno zda je mají pevná či ne. Je to svoboda. Ale chápu ty, které ji nosí. Jednak na ně pánové tolik neciví (že, kolegové :-) a druhak ji ve většině případů určitě nosí ze zdravotních než estetických důvodů. Ale bez je bez. Mě se to tak u žen také líbí :-)

Krásné léto
Bez podprsenky
PS: Už méně děkuji tomu iniciativnímu blbcovi co vymyslel podprsenku, měl jít raději třeba na ryby.😎
Přeji krásný den krásné dámy.