Nosím do páce a naprosto super pocity
Ja jako anální panic (panna), hledám něco užšího a delšího, na dráždění prostaty. Doporučili byste mi něco pěkného??? Na špičce trochu širší, než zbytek, at to nevyjizdi ven samo. Klidně s vibracemi.
Ano nosím, někdy ho mám v práci. Samozřejmě pracovní povinnosti mohou odvádět pozornost. A chce si to najít pohodlný kolík, co moc neroztahuje nedráždí s delší stopkou. A dobře namazat.
Máme taky kolik s kulatou zakladnou a mám strach,ze po delsim noseni a uvolnění svalstva by mohla zakladna zajet do zadečku.Uz se to nekomu stalo?
Kulatou zakladnu bych nedoporučoval. Nezajede mezi půlky. Při chůzi bude tahat za kolík a unavovat svěrač. Lepší je "kotvička" a tenká stopka. Strach o zasunutí celého kolíku bych neměl. Možná bude spíš opačný problém. Zkus kolík s názvem WMCBP - silikonový. Nepouzivej silikonový olej jako lubrikant.
Ahoj ja mam analni sperk ze silikonu a nemuzu si ho vynachvalit. Je to teda ta nejmensi velikost ale absolutne cool pocitove.
Ahoj tak ja mám kolík na prostatu 12 cm chodím sním ven a je to moc hezký pocit mít ho v zadečku.
Určitě ne s kulatou základnou . Průměr si zvol ,na kolik se cítíš.🤷
Proč ne s kulatou základnou? V čem je to problem?
Po čase docela tlačí a je nepříjemná

Panove a Analni kolik
Zajímají mě vaše zkušenosti