Pozdravujem, zajtra by sme chceli ísť na Harčaš, vie nám niekto poradiť, ako tam je aktuálne? Vďaka
Stránka SHMÚ, hydrologické správy, stanica Iža.
Podmienky výborné, prietok minimálny.
Podmienky výborné, prietok minimálny.
ahojte, este chodieva niekto realne na Harcas ? oplati sa tam ist niekedy doobeda ? stretnem tam niekoho ? alebo ked tak napis mi spravu a pojdeme spolu
Ahojte, začína sa nová sezóna, bol už niekto pozrieť nudu ako to je po zime??
Ahoj, v sobotu sme tam boli pozrieť, bolo to ako po daźdi, ale aj tak na opaľovanie ešte slnko nebolo
Nakoniec som to bol pozrieť sám. Voda je úplne po vrch pláží, takže sa nikde nedá položiť deka, všade je mokré ílovité bahno. O bodov.
a čo honiči? tých je tak ešte stále veľa
Teba som nevidel... ... ... ... ... ... ... ... ...
Ako to tam vyzerá po záplavách?
Chodieva este niekto na harcas? Zeby som tam isiel pozriet
bol som dnes. stav nezmeneny. bez repelentu nie je sanca
Dnes som bol na Harčáši, mal som obavy ako to bude s hladinou Dunaja a komármi, ale musím povedať že je to fajn. Pláž je síce zmenšená, ale ešte v pohode a komáre neboli (možno bolo moc teplo) . Takže krásne strávený deň.
Včera podvečer, množstvo komárov neúnosné, voda úplne nutná, breh blatisty a mokrý.
Pozdravujem, len sa chcem spýtať, či nie je náhodu na Harčaši nejaká zmena k lepšiemu, či náhodou niekto nevie. Vďaka.
Ahoj
Je tu nejaká dáma ktorá by sa zajtra chcela ísť kúpiť? Ak áno napíš pôjdem autom 😘
Je tu nejaká dáma ktorá by sa zajtra chcela ísť kúpiť? Ak áno napíš pôjdem autom 😘
pláže nikde, plno komarov. vystupil som z auta a 5 kíl komárov do auta. boli, čo sa opalovali na slnku. v tieni nevydrží nikto, plno komárov, zutekal som odtiaľ. mozno o mesiac pozriem zas.
SHMÚ, hydrologické spravodajstvo,vodomerne stanice, Komárno
Tam nie je napísané, že sa tam dá ísť...
mna by tiež zaujimala momentalna plážovitosť a komárovitosť
Ahojte bol niekto pozrieť teraz aký je stav pláže voda bahno komáre? Či to tam stojí za náštevu alebo je to masaker ? Pripadne pošlite foto z pláže.. Ďakujem
Bol som tam a v pohode
vdaka za odpoveď, zrejme tam zajtra aj s manželkou pôjdeme.

Stav Dunaja na Harčáši
Dostupnosť pláže