This post has been deleted by user.
Ja pasív v joksoch - budem v lesíku v nedeľu (21:7.) večer cca 19-21 hod. Kto má záujem o stretko (ideálne aj viac aktívov) tak budem rád. Budem čakať v vzadu pri poli, na mieste kde sú spílené kmene stromov. :-)
O čom chceš diskutovať pri téme kde autor napíše Chcem šukať v lese. A do názvu témy dá ešte HMM. Aké hmm, hmm, čo je tuleň či čo? Tak vážne sa naučte čo patrí do zoznamky a ako má vyzerať téma vo fóre a nerobte z toho väčší bordel než to je teraz. Téma bola nahlásená, nemá tu čo robiť.
sa tvaris ako keby tema D1 bola diskusna :) forum je presne podla nazvu miesto kde sa stretaju viaceri naraz, nikde nie je napisane co maju riesit - a este nahlasovat, co tu mame fasizmus? :) si otvor forum s diskusnou otazkou a bude sa tam diskutovat
Na tejto teme nie je co diskutovat. Zoznamka a forum maju svoje specifika. Taketo temy su len zbytocny spam. Alebo potom nech sa zrusi zoznamka.
... a kam by chodili všetci mantáci a úchylovia? Tu sa človek aspoň zasmeje...,.
aj ja len. Zena sa na to tazko zhana :)
Kamarát, tu je ťažké nájsť jedného poriadneho, nie tak ešte na grupáč. Ale strihol by som si to aj ja.
(edited)
Tak až nájdeš na grupák, napíš. Rád sa pridám.

Sex v prírode hmm
Sex v prírode