Ahoj, zajímá mě to. Jsem hist. šermíř.
Tak co ? Čím jsem vás toto téma zaujalo ?šermujete ? Jezdíte na postapo akce? Děláte cosplay ? Nebo jste kovář, švadlena či umělec který nám pomáhá s doplňky a vyzbrojí?
Jako vážně bez urážky, já měla za to, že tohle je oblíbené u náctiletých nebo nanejvýš lehce po dvaceti. Středoškoláků. Což zase úplně nesedí s amatéry jako takovými
Nu nemohu souhlasit. Je to koníček jako každý jiný. A pokud jde o spojení s amatéry tak existuje spousta fetish zalib ktere tomu přímo navazuji ^^ ostatne i ona zcela nevinná vanilková představa kdy je žena "princeznou" a její chrabrý hrdina pro ni připraví romantický večeř nám sem třeba taky skvělé zapadá :) pak tu máme milovniky monster ? Lidi které vzrušuje když mohou mít sex v masce a nebýt sami sebou. Pak mne samotneho prekvapilo že existuje skupina ktera pravidelne prožívá sexualni vrzušeni při dobrém duelu atak dále:) prostě lidé jsou různí:) někteří dospělí a ztratí svou hravost jiní si ji ponechají až do konce života ;)
Dobrá :) na první dobrou mě napadly úplně jiné souvislosti
Ne nejsem na dětičky XD to fakt ne. mam rad mužné samce :) a kdyby existovaly Orkové vlkodlaci a par dalsich monster tak je chci domu :)

Larp šerm cosplay
Pro hravé lidi s fantazií
PRAVIDLA :
1) SLUŠNOST
pokud jste se ji nenaučili máte smůlu
2) NE KOMERČNÍ NABÍDKY
O vhodném trestu lze i hlasovat
3) RESPEKT
Žádný svět a universum není nadřazeno jinému