Seznamka a inzeráty

On hledá ji ?

Milé dámy slečny a paní, zajímalo by mě jak často otevřete rubriku on hleda ji v seznamce na amaterech :)
Přijde mi ze těch inzerátu je tam takovej mazec ze je to vlastně úplně zbytečný. Takže z toho vyplývá ze chlap hledá a žena proste nemá zájem číst inzerát a dá přednost jinému seznámeni 🤷🏼‍♂️
NezneLizani
NezneLizani Inactive 2 years ago
This post has been deleted by user.
Ona taková kategorie tady je? Když jsem měla ještě profil sama, jen se přihlásit, znamenalo mít nabídku okamžitě.
Fakt je, že je tu hodně pěkných alb čtyřicítek, kde se chlapi mohou uslintat... Ale radši by měli jít do třicítky shemale...
Je tu přechlapováno, na druhou stranu být ženou (vlastně i mužem), tak vážné seznámení hledám úplně jinou formou. Tím myslím buď ideálně reálně tváří v tvář, anebo bych využil jinou vhodnější seznamovací aplikaci. Nevím, možná se tu někdo seznámí a najde vážný vztah. Takže čest vyjímkám. Osobně bych ale tady hledal pouze flirt, případně nějaké služby. Takže pro chlapy převážně vše zpoplatněné ....
Nechci se opakovat, ale můj experiment, jsem v obchoďáku, mám čas, je tu poblíž amatér, dáme kafe.... Je taky výmluvný. Když to kafe koupím, přispějí na benzín ( ideálně) nechám se ošukat, tak mě odvezou i na privát.... Teda ne všichni, ale v podstatě kdyby z toho koukal sex , tak by se někdo i přemohl....
Chlap bez ženské v obchoďáku? Co by tam sám dělal?
Jako nevšimla jsem si, že by tam křižovaly výhradně ženy, v nejhorším případě rodiny. Naopak řekla bych, že obchodní centra překypují kdekým .
To, že je tohle erotická stránka snad neznamená, že chlap přijde na schůzku s vytasenym pindourem. Čekala jsem zkrátka nějakého pohodového dobrodruha.
Asi zase někdy zkusím napsat , jsem v obchoďáku, není poblíž pohodový amatér na kávu, jen tak :) Nechci věřit tomu, že tu je jen taková lůza, co se prezentuje na skle v cetovacich místnostech
Evidentně si nerozumíme. Chlap jde do obchoďáku si něco koupit nebo jako doprovod, netráví čas korzovaním a prolejzáním obchodů, kde nic nepotřebuje ani sezením u kávy a čuměním na druhé.

Co by tam sám dělal? To už si spíš umím představit zajít do sauny ale jen tak korzovat sám po obchoďáku? Když bude na chatu, tak protože sedí znuděný na lavičce a jeho drahá polovička s dětmi nebo bez vymetá krámy a společně se staví na obědě.

Nebo snad tvůj chlap chodí sám bezcílně čumet po obchoďaku? Jen tak? Nic nepotřebuje a jde?
Tak to musím oponovat protože já si třeba do obchoďáku když mám čas a jsem sám na kávu klidně zajdu. popřípadě když jdu vybírat nějaký oblečení tak si tam taky zajdu rád. nerozděloval bych to že všichni chlapi dělají tohle a všechny ženy dělají tohle. Ale určitě nejdu do obchoďáku s úmyslem toho že tam budou nabalovat nějaké ženy a tak dál.
To bude tím, že tobě je 30 a mně 59, stejně jako dámě je 50. Třeba je na zajíčky a nějaký courající se třicátníci by ji udělali radost.

Nepsal jsem všichni ale retail therapy je především ženská záležitost, muži si obvykle dělají radost jinak.

Klidně v obchoďáku s ženami flirtovat budu ale nebudu viset na chatu na amatérech, když jsou kolem mě živé ženské.
Tohle škatulkování mě fakt baví. Nákupy miluju asi jako blbý kecy.
Nevím proč bych měla být na zajíčky. Je li někdo v pohodě je jedno kolik mu je. Blbý, oplzlý kecy nebo chování může mít třicetiletý i šedesátiletý...
Mimochodem jak jsi psal, že tvz normální muž do obchoďáku nepáchne. Jak vysvětlit prudký zájem typu - jsem poblíž, vyzvednu tě ,zašukame. Fakt to tu je jako bordel zdarma? Žena napsala, tak za deset minut na parkovišti mě preblafnes...
Protože by tě nevyzvedl, nezašukal, ani by nechtěl vykouřit. Vyhonil by si doma u představy, že jsi kývla a byl by spokojený.

Nepsal jsem, že normální chlap tam nepáchne ale že jde do obchoďáku za nějakým účelem a tím není sedět v kavárně na chatu na amatérech a čekat na červenou, která se nudí teď zrovna v tom samém obchoďáku.

BTW, kdybych se nudil, budu koukat kolem sebe a oslovím ženskou přímo na místě, nepůjdu za nějakou noname z amatérů. Zvlášť když jde pouze o pozvání na kafe.

Opravdu je naivní si myslet, že anonymní červená napíše a všichni modří v okruhu několika kilometrů poběží. To je přebujelé ego amatérek. Nic víc a nic míň.

Tím bych naši diskuzi ukončil. Příště bych dotáhl experiment do konce. Kolik z těch, co psali o sexu, do té kavárny opravdu přišlo. Rád si přečtu výsledek.
Jaké přebujelé ego? Prostě jsem napsala, že jsem v obchodním centru a jestli není poblíž amatér, že dáme kafčo. Na pohodu, zasmát se jak je ten svět malý.
Ovšem nastalo vyzvednu tě, odvezu, zašukame .. Provokuješ ráda? Co máš na sobě? ( Něco děsně rajcovniho) To by si i motory v autech strhali. Když jsem řekla ne, dáme kafčo pokec, jsi- li poblíž, nastalo ticho po pěšíně...
Tak to potvrzuje jenom to, co jsem napsal. V tomto případě to muži pochopili tak, že se jedná o flirt. Jenom nikdo z nich nemohl tušit, že je ta nabídka na kafe pouze součástí nějakého experimentu. Já bych to kafe zaplatil a příspěvek na benzin bych nechtěl *3*
Čekala jsem obyčejné setkání. Na pohodu, zasmát se, dát si kávu a ne, že když je žena tady, tak je to matrace
Neznám detaily pozvánky na kafe, nicméně server Amatéři je primárně zaměřen na erotický obsah. Tak se předpokládá, že uživatelé jsou tímto směrem orientovaní. Služby, flirt, nebo jen čtení a koukání pro zábavu. Pro obyčejné setkání, seznámení, pokec, bych opravdu využil jiné seznamovací aplikace. Jen můj názor a výsledek mě opravdu nepřekvapuje.
První odpověď od Oralnipani co má hlavu a patu.
Téma diskuze je seznamka, inzeráty, on hledá ji.
Nabízení erotických služeb a polykání mrdky za peníze, je jiné téma.
*3*Chápu, že se stáří bojíš, asi to pro tebe bude konečná, já jsem na svůj věk hrdý, mě tím neurazíš. Já už mladej byl a ty, kdy ty budeš stará ? *3*
ja jednou jo teda seznamil no psali sme si a pak zrusila/sil profil.
Takže jinými slovy jsi se vlastně neseznámil :)
Dotek-touhy
Dotek-touhy Inactive 2 years ago
Tak si tu dej inzerát jako holka a seznámíš se hned
No, to píšou i Bi holky...
Otázka kde to vůbec je mířená na to kde je ta rubrika v seznamce? Dole píšeš že tuhle rubriku otvíráš tak tomu teď úplně nerozumím jak to myslíš.
Jako já? Hele a nepletes si mě s LEGENDOU AMATÉRŮ?
Otevírám jí skoro pořád ale to co muž hledá třeba neodpovídá tomu co chce žena.. je tam dost konkrétních věcí a málo něčeho normálního.. Tohle jsi psala kočko :) Neber to jako útok asi je to nedorozumění :)
To psala místní odbornice orální paní.... Kocoure...
Ježíš tak to jsem já blbec 🤪 pardon :D :)
Jo, někdy by to chtělo rozlišit nějak víc, když to vypadá podobně ( přezdívky) :)
Upřímě jsem opravdu koupil jenom letmo viděl jsem O tak jsem psal na O 😁
....dost lidí tu nehledá....jsou tu jen pro zábavu a pokec....a návštěva všech rubrik není povinná 😄 (edited)
Ideální by bylo přidat tam vyhledávání na minimální výši kapesného...