My máme rádi Lipno, nahotíme pořád... (když máme volno)
Ahoj mohu se prosím zeptat kde na Lipně?jsem tam skoro pořad ale nevím kam bych měl jít.
A kde se dá na Lipně nahotit?................
Asi 40km je supr pískovna Cep1
V Třeboni u rybníka Svět je schovaná pláž pod Aurorou, loni jsme byli i na Cepu u Suchdola n.Lužnicí.
Pěkný den my byli před týdnem na Cepu a opravdu je tam moc krásně, pokud vyjde začátkem září počasí pojedeme tam na týden znovu
Ahoj, za hodinu jsem na Cepu. Najde se žena či pár na společné nahoceni. Souřadnice pošlu. Pavel
To jsou všechno takový známý místa spíš hledáme něco novýho zajímavýho kde nejsou vyloženě davy lidi
Už to tu píšu poněkolikáté:
Pískovna Cep u Suchdola nad Lužnicí, ta strana u řeky Lužnice.
Jsou tam oddělené plácky tak 50m od sebe, kde budete sami.
Chce to ale nejlépe kola a dojet tam, pěšky je to docela daleko a na straně u silnice bývá dost lidí. (edited)
Pískovna Cep u Suchdola nad Lužnicí, ta strana u řeky Lužnice.
Jsou tam oddělené plácky tak 50m od sebe, kde budete sami.
Chce to ale nejlépe kola a dojet tam, pěšky je to docela daleko a na straně u silnice bývá dost lidí. (edited)
Kousek od Jistebnice malý rybník čista voda a jen pár nudistů naprostá samota a klid
Ahoj,napište mi prosím polohu ohledně koupání nuda u Jistebnice.Rybníků je tam vícero.Děkuji
Takových míst je v JC hodně .Aby ale takovými místy zůstaly ,tak není dobré o nich psat .
Právě že v jc je to asi nejhorší v celý ČR
Dobrý den. Mohu prosit polohu? Příští týden dovolená, tak bychom vyzkoušeli. Děkuji
Take by jsme radi ponahotili na Krumlovsku a Budejovicku
Tak přijďte 😉 napište a my pošleme polohu a místo
Ahoj, také hledám jak místo. Jistebnicko by bylo ok. Děkuji.
Klidně můžete poslat polohu :) bohužel mi nejde vám napsat :)
Tak to bohužel nevím. My jsme na davy zvyklí ze Lhoty.

Bez plavek jižní Čechy
Koupání bez