Finanční odměna

Prosím o oboustranné zkušenosti 😊

Ahojky, milí amatéři 😊 dosti často se zde setkávám se slovy, finanční odměna. A ráda bych vyslechla vaše zkušenosti, ráda bych aby se zde prosadily spíše ženy, ale i za slova mužů budu ráda.

Nabídl vám někdy, někdo finanční odměnu za sex/setkaní? Přistoupily jste na to?
Co člověka vede k tomu, nabízet své finance za sex? Je to bezradnost v nalezení partnera, či dobré srdce a pokus pomoct druhému ve finanční tísni, ale zaroveň si užít?
Děkuji za odpovědi, vaše Ellfie 🦄
Pro nás FO je občas nástroj k oddělení zrna od plev. Když třeba pořádáme odvážné akce které nesou náklady, není přece úplně ok aby se účastníci jen vezli. Nebo pokud nás opravdu někdo motivuje, tak je to také rozhodující. Za nás proč ne.
Sex za FO je pro mně a jiné urážlivý. Nikdo by tohle dělat nemusel. Nikdy jsem za sex neplatil přímo, ani nepřímo. Jediné co se mi na tom líbí je, jak si ty ženy hezký povodí slintající muže jako takové stádo a vyvinou spoustu energie, jak je zblbnout. Když budou ženy jen za FO/kredity, nedívte se, že poroste počet experimentů se stejným pohlavím už z trucu. Nijak to neodsuzují, je to jejich věc.
(edited)
Za mě je FO hlavně o tom, že je to super nástroj k udržení jistých hranic..diskrétností počínaje a city konče. Vždycky se musím smát, když narážím na inzerát kde muž hledá diskrétní milenku ZADARMO...Ono totiž dámy...ruku na srdce. Když nám to chlap fakt dobře udělá, začíná u nás takové to chování...že víc na něj myslíte, chcete víc jeho času..atd,atd. Ve zkratce prostě dřív či později začnou ženy víc nabourávat soukromí...a z diskrétnosti je rázem indiskrétnost. V neposlední řadě...moje pička je zadarmo pouze pro partnera. Taky jedna z dalších výhod peněz ta, že mi to jako ženě neskutečně lichotí. Kolik peněz dokáže muž za mou už jen přítimnost zaplatit. DOPORUČUJU na YouTube..pořad DIVERZITY Prostituce..paní to kraaasně vysvětluje ... Za mě ZADARMO to dělají ......Kurva je pro mě hodnost😉💪
A proč né naopak, kolik vy dokážete za muže zaplatit, tato otázka Vás ani nenapadla.
Dlouhý román, a stále my a my.

Pokud bych měl zaplatit ženě za sex. služby, tak to bude někde kde se budu moct vysprchovat, umýt (klub, privát), kde mají pevné ceny, když člověk koukne na net, žádné domlouvání jak na tržišti nebo v bazaru. I při daných cenách se dá domluvit, pokud by mělo jít o službu navíc.

A pokud se jedná o kvalitu, tak kvalita začíná u prezentace osoby nebo věci, za kterou se mají platit peníze (galerie, profil, aspoň slušně nafocené fotky - nemusí být profi) atd (edited)
Oni nevědí o čem to je, vidí jen ten akt a peníze a myslí si, jak je vše hrozně snadné ale na to aby žena dostala finance, měla kvalitního muže, to je třeba dost věcí okolo včetně tréninku dovedností..
Já to říkám pořád, že zadarmo to dělá ...
Finance ten vztah krásně drží v respektu.. a jak říkáš, mě to taky lichotí, že jsou ochotný takto platit za mě a ještě se vrátí..
Přesně. Mě se tady denně stává, že se mi ozvou muži,po letech zpět...a rádi mě vidí a rádi dají ještě víc, než posledně. Ne tím,ze by si museli platit za sex protože nevím....cokoliv co si trapáci a omezenci myslí..ale protože ví, o čem to je. Že se opravdu nemusí bát o své soukromí a osobní život a protože ví, že za kvalitu se platí. A taky jsou na takové úrovni, že na to prostě mají. 😉😉😉 A čím budu starší, tím to budu dělat raději a bude mi to lichotit víc a víc. A taky je fakt, že čím jsem starší, tím mě chcou víc mladší kluci..mě tohle zatím nijak nevoní, tudíž odmítám. Ale jak píšu...ZATÍM...🤭🤭🤭
A tak to já si zase užívám i ty mladší, já to mám 19-35 let občas jdou nad ale to je výjimka ale o tom je ta sranda 😃

My tam nemáme ty drahoty a vyhlídky do budoucna no, ženský mimo službu potřebují důvody.. my si užijeme zábavu, máme za to prostředky a když to řeknu ostře, tak dál nás nezajímá. 😃
Pod to se podepíšu..😉🍀🍀🍀 A s tím věkem...já to mám právě naopak....35+😉 Takže to máme pěkně rozdělené...🤣😂
To je spíš že už každá chce jen peníze dnes holku sbalit jen tak nelze.zena má na výběr muži nemají šanci.venku každá čumí jen do mobilu.kdysi se stačilo usmát a prohodit pár slov ...
Kolik tady mužů sbalilo nějakou?
Fňuk..
ja jsem se tu seznamila s mym muzem. Nejdriv vyuzival mych sluzeb, ktere jsem nabizela a pak jsme spolu zacali zit. Ted jsem za neho stastne vdana :) takze to jde.
Vůbec je neřeš..nevidím rozdíl mezi ženskou co dělá služby a mužem co je využívá...mě spíše fascinuje, že na erotický server chodí brečet lidi, že někdo má sex.. už vidím výrazy lidí jak jim jdu do práce a budu jim tam říkat jak to mají dělat, co je správné a zda je někdo lepší.. to dělají opice ne lidi
Tak je jasný, že ty jako chlap co se tady vydává za prostitutku, jenom proto, že si honí péro u představ jak polyká semeno, to vidí jinak než ženy.
Aspoň máš výhodu, že když zvládneš nastartovat a podat 100 km/ h tak nemusíš ke kadeřnici.. to z hlavy odlíta 😃
Koukám, že pode dnem se najde ještě sklep... A možná i několikapatrový...
Sklep v té době? To nečekej.. to se koplo maximálně 20 cm do brambor..to by si měl znát
Právě že znám historii spojenou s architekturou obstojně
Vaše generace patří k zatím nejhorším žijícím.. bohužel..jen uděláte práci, něco doma a pak jdete semka škodit lidem.. bohužel to je málo a držím palce ať s vámi není naloženo jako se starší generací při covidu.. což dopadne si myslím stejně..
Ten tvůj problém není v generaci. Za ty tvoje problémy nemůže generace, ale táta a máma.
Tohle není o rodičích, kdyby ano tak se můžeme obrátit na ty tvoje, že z tebe není dost chlap a chodíš na internet vypisovat lidem místo spořádaného života a dělání vzorců budoucím generacím..ne psaní cizím lidem a útoky..
Já se dostala za ty roky do pozice kdy do pár měsíců jdeme pomalu realizovat business a mohu pak ukončit služby, kam ses dostal ty? (edited)
Já se nedostal nikam, já jsem totálně na dně, nemám nic, nikoho a žádnou minulost, jenom si tu honím péro, u toho, jak mi tu lidi nadávaj do kurev, protože bych chtěl být kurvou, nic jinýho nemám, ani rodinu, na rodiče jsem se totiž vysral a oni se vysrali na mě, teď čekám na to že mi naoperujou vagínu a místo polykání se budu nechávat napouštět a budu tomu říkat posun v business. (edited)
A o tom hovořím, jsi o skoro polovinu života starší a čekáš, že tě naše generace bude brát vážně..
My jsme v pozici zkoušet, budovat se , dělat chyby a ne aby nás tu osoba co už to má za sebou otravovala , protože nesnese pocit, že není takový frajer jako dříve.
Já nikdy žádnej frajer nebyl, co to zase meleš!
Nevím proč si to myslíš, jestli je to kompliment a nebo nabídka ke smíru, tak děkuju, ale vykouřit ho od tebe fakt nechci. Nejsem na kluky, co ze sebe dělaj kurvy a protože nemaj vagínu, tak jen hulej.
Tu přeměnu v ženu, v kurvu, si raději ještě rozmysly, je to hlavně o psychice a s tou jsi trochu mimo hochu !
Já jsem jen ukázkou, že co zvládám ve 32 letech ty nezvládáš skoro v 60 😉
A né, nehodlám tě kouřit..na mě jsi už hodně věkově 😉 prý smír, však máš problémy se ovládat ve svém věku (edited)
Nechci zvládat to co ty, já se neživým polykáním mrdky a nekouřím nikomu ptáky, ani ve 32 a ani v 60. Nemůžeš se se mnou srovnávat v ničem. My jsme každý jiný, žijeme rozdílné životy, uznáváme jiné hodnoty. Zatím co ty tu na amatérech jsi jen kvůli tomu, aby jsi si ho honil u toho, jak ti lidi nadávaj, tak já tu jsem jenom, abych si z tebe dělal prdel. Až mě tu přestaneš obveselovat těma svejma názorama, tak si budu muset najít jinou zábavu, bohužel. Je to tak.
Nelze se měřit, protože mě čekají mnohem větší úkoly než ty si kdy zvládl a nevadí mi, že jsem si pomohla kouřením.. poznala jsem fajn muže a ty mezi ně nepatříš, jsou to kapacity co se ti vysmívají ..
Já odejdu a ty tu zůstaneš jako ten, co nikdy nikam nedošel..😉
No jistě, za sedm litrů bych si ho od tebe nechal vyhulit minimálně desetkrát😀😀😀
Už běž proboha.............................
Jestli ti něco vadí tak jdi ty, stejně tu k ničemu nejsi..

Psát umí kde kdo ale jít se bavit a uspokojit, to není zrovna stránka pro tebe.. (edited)
“stejně tu k ničemu nejsi”
Co to píšeš za nesmysly.
Chápeš vůbec smysl toho co píšeš ?
Stejně tu k ničemu nejsi, znamená, že je tu ke všemu.
Jestli chceš něco psat, aby to dávalo smysl, tak se nejdřív uklidni a nepiš v afektu.
Už mi to tvoje psaní přijde opravdu zoufalé, nedokážeš se dobrat nějakého závěru.
Příště musíš psát : “ stejně jsi tu k ničemu” a nebo “nejsi tu k něčemu”, “ jsi tu k ničemu “
Ale nikdy “stejně tu k ničemu nejsi” - absurdita.
Celé to tvoje psaní je jedna velká absurdita.
Jako uspokojit co? Koho? A k čemu tu jsi ty?
Ty chceš po ní smysluplnou větu,ale to nedokáže.A dát jí tolik otázek najednou...nevím,nevím.
No omlouvám se za otázky. Jsem si jistá, že psanému textu porozumí a jistě podá obstojnou odpověď
proč ta kapacita nenapíše, nebude se ponižovat, blbost, jen tvoje fantazie. Věkem od tebe zase tak daleko nejsem, tvůj smích je fádní a vypovídá co si zač.. Ty si zatím došla jen sem, a máš stále stejné fráze dokolečka.
Co může prostitutku čekat za úkoly?Leda tak dojít si na venerologii a gynekologii (v tvém případě asi i na orl),koupit kondomy,doběhnout si pro antikoncepci apod.Nesnaž se vzbudit v ostatních dojem,že jsi raketová inženýrka a pro společnost nepostradatelná.Nejsi.A pokud je někdo opravdu kapacita,tak se ostatním nevysmívá.Pokud se ti tví kunšafti někomu posmívají,tak kdoví co jsou zač.Ale kapacity určitě ne.
To že tu je někdo za lopatu ,to víme
Ale ta poslední věta tak ta měla hloubku *14*
Kapacita se nikdy nikomu nevysmívá, takže tak... *14*
Hele tak z tímhle bych tak trochu nesouhlasil, někteří jsou docela na mezi sebou až hnusní a pomlouvační a zároveň nepřející *19* samozřejmě dle oboru zaměření
A to si představ,že někdo je v situaci,kdy realizuje business aniž by před tím několik let hulil chlapy.Navíc koukám,že jsi zase posunula termín podnikání z listopadu na několik měsíců.Takže zatím dál zůstáváš u žužlání ptáčků.To také není zrovna dobrý vzorec pro budoucí generace.
Já se obávám, že nám bude ještě dlouho dělat společnost...a takový božský klid by tu byl
Pokud máš mentální kapacitu o které furt meleš, měla bys vědět, že patříme do stejné generace. Pokud teda měla být zpráva určená mně.
Pokud to nebylo myšlené na mě, tak evidentně nemáš kapacitu ani trefit správný příspěvek.

Btw jestli si všímáš, používám "mě" a "mně", což má své důvody, na které ale podle tvých příspěvků taky nemáš kapacitu a absolutně jsi je v 5. třídě nepobrala... *14*
To si pište co chcete, v životě by mě nenapadlo chodit na internet a psát cizím lidem ohledně toho jak vydělávají a útočit na ně, případně jim to kazit a pomlouvat.. takže mě ty vaše názory od vaší generace vůbec nezajímají..
Proč zase mluvíš k bleskovi ale odpovídáš na můj příspěvek?

Za to tě napadlo chodit na internet a psát a útočit na cizí lidi kvůli tomu co dělají. Šíříš lži, bludy a nenávist, přesně tak, jak to primitivové dělají.

Za celou tu dobu ti nedošlo, že (téměř) nikdo na tebe neútočí protože jsi prostitutka, ale protože jsi nenávistný, moralizující primitiv.

Takže nechápu jak si dovoluješ někoho osočovat z něčeho, co děláš v mnohem větší míře. *378* *14* (edited)
Já myslela, že takhle si zkracuješ svůj sestřih.. nebo snad chodíš ke kadeřnici aby tě učesala a vymetla hřeben?😃 (edited)
Až budeš mít chvilku, klidně vzdej hold Spartakiádě ..😃
Já čekala, že se pochlubíš, jaký je to pocit když stojíš před prvním testem při rozjetí parní lokomotivy.. ale dobře 😃
Je to úžasné a něco nepopsatelného. Opálené a začouzené tváře z žáru kotle. Musí se holka nejdříve nahodit a to vyžaduje pořádnou porci uhlí, tak se člověk nahoní s lopatou. Ale ten údiv, že to opravdu nastartuje, nevybuchne a divoce zafuní, jako by byla v říji... (edited)
Jo a proto mám ověřený profil občankou jako žena.. prosim tě umíš na té motorce i jezdit? Ono to nejezdí jen z kopce (edited)
*3* Ty jsi tu občanku někomu předkládal osobně ? *3* To asi né viď. Normálně si ofotil občanku a poslal jí jako přílohu. Už jsem ti to psal a ty jsi to nechal smazat.
A myslíš, že se sem ženy chodí nechat balit? A máš celkový přehled statistik nebo je to jen tvůj pocit? A proč si neuzit virtuální opojení a zase se vrátit do reality? Ať už muži nebo ženy.
Jo 15 let zpět jsme randili s amaterkama.a ne můj pocit tady se bavíme chlapy mezi sebou ty statistiko.byla to seznamka teď je to biz
Tak před patnácti lety jsi byl mladší a asi také vypadal jinak.Jestli je to foto tvé aktuální,tak se neuraž,ale nejsi zrovna typ muže,po kterém holky šílí.
Tak to je otázka tkz. do pranice :-)) Zřejmě půjde jako u mnohého o to v jaké životní fázi se člověk nachází, názory a ideály se napříč časovou osou obměňují. Já osobně v tom ve svém věku vidím efektivitu. Když člověk ví kde a jak, může si splnit erotické chvilky, a to včetně některých erotických snů, za mírnou úplatu a bez nějakých hloupých komedií. Samozřejmě to má i své kritiky, ale většinou to kritizují lidé , kteří na základě svých zkušeností stále věří lidským ideálům a svým způsobem nedisponují ani finančními prostředky na takové služby. Kolem a kolem, vidím v tom pro muže za jistých okolností přínos , a to i za předpokladu , že je dotyčný singl :-))
Ahoj, za mne je v tom ještě jeden aspekt, který zde nepadl (byť bych se podepsal i pod některé názory zde v diskusi). Začnu lehce úkrokem.

Komu? Proč by dotyčná měla tu odměnu přijmout? Proč ty peníze potřebuje?

Pokud mám z holky pocit, že ty prachy opravdu (zoufale) potřebuje, tak se jí vyhnu. Asi bych sem zařadil ty, které jedou na drogách (ať už přiznaně či se tak jen chovají, vystupují) a nebo nasekaly takové dluhy, že jim pár schůzek trn z paty nevytrhne. Tohle není jev který bych chtěl podporovat.

Pokud mi ta holka není vysloveně sympatická, také žádnou odměnu nenabídnu.

A pak je tu ta hrstka, která zná rozdíl mezi "teť hnet" a "teď hned". Která ty peníze nepotřebuje (což neznamená že by se jí nehodily), ale která do té schůzky jde primárně pro zábavu. Žena, kde je nějaká vzájemná přitažlivost a kde by to - při troše dobré vůle a vhodně volených slovech - šlo bez jakékoliv odměny. Jednoduše proto, že se sama chce sejít a potkat osobně.

A takové nemám problém odměnu navrhnout, ne proto že by ty peníze potřebovala. Proto, že když se domluvíme na schůzce podle nějakých pravidel, domluvíme na odměně kterou za to dostane, tak se mi ze své vůle odevzdá (což neznamená že by nemohla říct NE). Že ji mám (na pevně vymezený čas) ve své moci, že s tím souhlasila a že mi věří že jí i přes to že jsem jí jinak cizí - neublížm (a že se budu snažit aby se chtěla sejít znovu).

Jasně, člověk nemůže přesně říci kdo co potřebuje, tím spíše pokud nejde o někoho známého, nikdy. Z principu nikdy. Ale snažím se řídit tím, že tohle má být zábava a ne nutnost, a to pro oba.
Souhlas. Podobné je to i s cenou. Je jasné, že slušná masérka ten masážní olej nefasuje zadarmo a provoz něco stojí. Naopak levný sex v autě stačil bohatě jednou, víckrát opakovat nehodlám ;-)
Vy tady slovem masérka totálně degradujete původní význam. Vždyť je to obyčejná kurva, co si myslí, že když trochu oťapká tělo, hlavně péro, tak je masérka? (edited)
Myslím že jsi to vystihl do detailů tak jak by to mělo být a s čím nemám sebemenší problém 👍
Zaplatit si prostitutku, je určitý druh fetišismu, kandaulismu, lenosti a pocitu nadřazenosti nad jinou osobou. Žádnou jinou vědu bych v tom nehledal.
Ano, i s tímto lze souhlasit. Nicméně jednou z juvenilních představ mužského pokolení bývají učitelky, maminky kamarádů a prostitutky. Z pohledu psychologie je zcela relevantní to, že se najdou jedinci, kteří na základě svého bytí mají potřebu cítit se nadřazeně. Netvrdím (to jen pro méně inteligentní) to, že je to tak správně, mluvím o odrazu většinové společnosti *4* Musím se smát, ale již dávno se nedivím, proč k tomuhle komentáři někdo dal dislike ?
Vážený kolego, i já s vámi souhlasím a bylo by mi potěšením, toto téma postupně odhalit, do šíře a do podrobností objasnit. Obávám se však, že by to pro zdejší osazenstvo bylo úplně k hovnu.
Tak samozřejmě, na druhou stranu , já bych z toho nedělal akademickou debatu, jelikož ve většině případech je to marné *4*
jaaan91
jaaan91 Inactive 2 years ago
This post has been deleted by user.
Já se teda přiznám, že mně ještě žádná žena neoslovila, abych jí dal peníze za sex. Nestalo se mi to v reálu a ani tady, na těchto stránkách.
Proč to chlapi dělají? Důvody jsou různé, ale v zásadě proto, že je to rychlé a dostupné. Sám jsem to nikdy nevyužil, myslím, že bych si takový sex neužil. Nechci být jen další položka v diáři alá udělej se a vypadni. Nemluvě o nemocech. A i když nejsem zastáncem takové profese, tak nechápu ty hejty zde na amaterech. Řídím se heslem, že nikdo nechodí v botách toho druhého, aby měl právo soudit.
Pokud nemáš galerie ani profilovku a nevědí jak vypadáš, tak je to podvod, trik zoufalců jak zaujmout, aby jim holka odepsala a chvíli s nima komunikovala než si vyhoněj péro. Případně z tebe budou tahat fotky, možná i schůzku, ale peněz se nikdy nedočkáš... Pokud máš galerie a aspon trochu sexy tělo , tak to z deseti procent budou chlapi, který tě chtěj ošukat, protože se jim líbíš a jsou ochotný zaplatit standardní cenu cca do 2000,-. A zbylých 90% budou zase ti podvodníci co ti nic nedaj, jen házej přehnaný částky abys jim odepsala... Dobré srdce za tím nehledej ani v jednom případě.
Často my tyto nabídky chodí, kdysi jsem se s jednym v rámci hry domluvila a hrála jsem devku, co to udělá za penize, byla to hra, komedie, bylo to ale vzrušující. Nakonec jsem to vrátila..
Už jde nastavit zprávy, aby vám mohli za kredity napsat :D. Já už to kdysi zmiňoval někde, ale dělal jsem si srandu...
Jj a čtení povídek taky může být za kredity. Chybí zpoplatnit Blogy a Forum.
Jen blbněte vy dva! Se toho někdo chytí raz dva :)
Už teď by pomalu mělo dojít k modifikací názvu amatéři...
Já bych šel dál. Namontoval bych každému na WC státní placený zámek, který by šlo otevírat jenom zasláním placené SMS...
jj, forum, budeš chtít napsat, zaplať. Jak jednoduché a prosté, bez kreditu, budižkničemu.
Chodí mi tu každý týden už skoro 20 let nabídky na kuřbu s odměnou pro mě. Nereaguji na ně, ale z dlouhodobého pozorování hodnotím negativně, že vůbec nereflektují inflaci *22*.
Ber pozitivně, že s věkem naopak neklesají *3*
Začnu od té první otázky - ano, když jsem byl na škole, zaplatila mi jedna sexy manželka po sexu. Byl jsem z toho nejdřív v šoku, pak potěšený. Později se zřejmě podělila o zkušenost s kamarádkami, tak jsem měl fajn přivýdělek :-D A zkušenosti se mi hodí dodnes ;)
Jestli bych si teď zaplatil holku? Ano, když mi ta dotyčná dává smysl... Je zajímavá, hezká, prostě mě to k ní táhne, tak respektuju, když z toho chce taky něco mít.
Bohužel to taky znamená, že většina místních je diskvalifikovaná, protože to fakt nejsou ženy, kterým bych chtěl platit.
To je celé.
Přemýšlím co chce vlastně dotyčný tazatel řešit a slyšet? Mravokárné keci jak je to fuj fuj zaplatit někomu za sex? Myslím že staletí existuje možnost nabídnout odměnu za sex a existuje nabídka sexu za FO. Spíš bych to rozdělil že muži budou v převaze že by do toho šli a zaplatili ženě za sex,ale ono nejde kolikrát jen o sex ale třeba potřebují si i popovídat s jinou ženou než mají desítky roků doma,pofoukat si bebínka nebo se jen pomazlit...ženy budou jednotky procent které by byly ochotné zaplatit chlapovi za sex. V podstatě ať už pro chlapa nebo ženu,než mít bokovku která bývá mnohdy dosti vysilující,přece jen držet duální vztah v tajnosti bývá náročné,tak raději občas zaplatí někomu kdo nabízí to co hledají. Co si budem povídat,ono žít dvacet,třicet i víc let s jedním partnerem je náročné na sebezapření přirozených lidských pudů...ale neberu nikomu jiný názor.Každý jsme jinak vnitřně morálně silní...
Prijemne spojit s uzitecnym.. nevidim na tom nic spatneho. Je to jeden z druhu zabavy, te placene, pro dospele..
Hlavne ze budou prachy na fet, ze jo? 🤣
This post has been deleted by user.
To je dobře, že si to sem napsal, víme jak to chodí u Vás. Vzhledem k vašemu profilu se nedalo nic jiného očekávat.
Popisky u videií dokážou hodně napovědět. (edited)
Je to poměrně jednoduché. Aby někdo našel lásku nebo skutečný vztah, tak tady peníze nepomůžou, ba naopak jsou kontraproduktivní. Pokud někdo hledá rychlé odreagování nebo něco netradičního, tak moc jiných šancí nemá. Zvlášť tam, kde poptávka silně převyšuje nabídku..
Tak někdy třeba i za výlet a řízek. A na takovou nabídku už se blbě říká ne ... *22*
Tak tohle beru trošku jinak 😊 když muž pozve na jídlo, kafe, či výlet, tak je to za mě plus... Ale samotné peníze jsou mi proti 😬 (edited)
Někdo to bere tak, že si zaplatí za něco, co jeho partnerka nemá ráda, ale on by si to rád užil. Spousta chlapů platí ženám třeba za pegging, protože je to pro ně třeba tajná věc, kterou mají rádi. A nejsou v tom city, jako kdyby měl milenku, tak se necítí tak provinění nevěrou. Ale jak kdo.
Děkuji, tohle mi davá smysl..... 😊
Nabídl mi auto. Odmítnul jsem...
Byla to Dacia Sandero jeho bývalé přítelkyně, které ji dal, ale stále bylo psané na něj. Tak jí ho chtěl vzít. Ale neměl asi komu to auto dát :D.
I s tímhle jsem se už setkala 😁 dokonce i koně mi chtěl koupit 🙈
Jedna shemale, co dělá luxusní společnici (plus realitní makléřku) je v tom úspěšná, protože to spojila. Specializuje se na zahraniční zbohatlíky (UAE) a už dostala pár bytů, dvě auta, a koně má taky ustájené... Jednou si odnesla zlatou cihlu, jako dárek k narozeninám. Nutno říct, že si to docela vydřela, protože jsou to docela hovada, co si myslí, že můžou skoro všechno... (edited)
Z praktik ji třeba nechali celou noc v kleci, nebo nechali chvíli v poušti, kde držela místním za to, že ji vezmou zpátky autem. Samozřejmostí byly dýchánky v soukromém letadle s čímsi podobnému pracímu prášku... Už měla asi dvě pohlavní nemoci... (edited)
Hatatitlu ??????? Panecku ja mit kam dat :P
Nikdy bych neplatil za sex. Neskutečně antisexuální a jako muž bych si při každém zásunu říkal: jako muž jsi selhal, jako muž jsi selhal.....*3**3**12**12*
A tak je dost možné, že jsi celkově jako muž opravdu selhal a tyto konkrétní zkušenost to pouze evokovala ven :-)) Dělám si srandu. Vypadáš mladě, takže to beru jako mladistvou nerozvážnost :-))
Ja to beru jinak, proste si koupis zenu se kterou si za urcitych podminek muzes delat co chces, obch vztah to neni o selhani.
Tvá odpověď se mi líbí 😊 je mi to také proti srsti a nejspíše bych si nadosmrti vyčítala že jsem laciná kur..va 🙈 tak nějak by mi v mých očích klesla má hodnota.....
@oralnipani tohle je pravá žena, která má kapacitu a morální pevnost. Ta ví, že kdyby přijala peníze byť jen za polibek, táhlo by se to s ní do konce života a poškodilo by ji to v očích opravdových mužů a vlastně by na to celý život doplácela. Na to kolik má let to má v hlavě srovnané a je mentálně o parník před tebou.
No jo.... Ale když začátky podnikání jsou tak složité😄
Jednou šlapka, navždy šlapka. Jestli si myslí že se kouřením ocasů dostane do vyšší společnosti jen s nějakým kurzem na kouče, ezo nebo pseudo psychologa s pochybným certifikátem, tak je na omylu.
Zajímalo by mě tvé pojetí rozdílu mezi ženou, kterou vezmeš na rande, myslím tím kupříkladu na večeři, do sauny a následně taxíkem do divadla, a ženou které zaplatíš za jakýkoli sex 2000/ h, přijedeš a za hodinu odjíždíš směrem kterým chceš ?
Jako nejlepsiprdelka z Děčína taky nabízí a pak,když dojde na věc výmluvy a keci
To je jeji vec.. 🤷‍♀️ myslim, ze se tu resi neco jineho. Recenzni forum mas na jinem webu.
Hele, bez si to najit sam. Takto nikam v zivote nedojdes, kdyz budes chtit vsechno naservirovat az pod nos. Zeptej se strycka googla, treba ti poradi.
Tak ty ses dostal jen semka takže těžko můžeš soudit.. pokud se týpek co lezl do bordelu a chlubil se tím dostal do parlamentu nebo týpek co točil gay porno do televize a byl brán vážně.. proč by si žena netroufla na víc, já to holkám přeji, lepší než být tebou .. tvé uvažování je trošku pokleslejší .. kurva je chytrá, nedělá to zadarmo😃😃 (edited)
Dokážeš pochopit, že maximálně u koho stoupneš v ceně, nebo si tě začně važít bude nějaké mizerné procento z profese
kterou si vykonávala, spíš ti budou závidět. Máš na krku hlavu a v hlavě je mozek, začni ho prosím používat, je ti 30 nebo 32.
A kdo v jejim dalsim chaptru zivota bude vedet, ze delala, co delala?

Koneckoncu ty hate komentare uz od zavistivcu jsou, od pravdy urcite nejsem daleko.

Nebo proc komentujes tak opovrhlivym stylem? Na krku mas taky hlavu a mozna v ni ten mozek. Je na case tu hlavu zacit pouzivat.. nezapomni, ze “time is running” 🤷‍♀️
v další kapitole života? Česká republika je malá země ohledně minulosti.
Nezávidím.
Přečti si příspěvky od této osoby, a dojde ti proč píšu, jak píšu. Určitě nejsem Einstein nebo Edison, hlavu umím trochu používat *3*
A ohledně času, čas utíká každému z nás stejně. S vyšším věkem člověku příjde že rychleji, je to jen iluze vnímání časové jednotky, hodina má stále 60 minut a den 24 hodin.
Vím o čem mluvím, nikdo z mé další kapitoly života neví o ničem, co bylo předtím. A taky jsem se vyšplhala vysoko. A takových jako třeba ty si vůbec nevšímám. Ale chápu, že česká nátura je příšerná a většina umí jen shazovat, kritizovat a závidět. 🤷‍♀️..
Co bylo předtím, je jen otázka času.
Můžeš mi věřit a taky nemusíš, nezávidím.
Já snad nikde nepíšu o prostituci nebo o službách špatně. Prostituce byla, je a bude.
Pokud se člověk od této činosti odtrhne a začně se živit jiným způsobem, tak palec nahoru. Budu se asi opakovat, ale pro společný, partnerský vztah vidím v prostituci velké mínus. Jsou to jen stále rychle vydělané peníze.
No a vidis to, ja jsem vdana, mam rodinu a sluzby jsem presto delala. Nikomu to nevadilo a jeste me manzel podporoval a byl mi oporou. Sluzby pro me byla zabava prijemne spojene s uzitecnym. Pekne a rychle penize a ja si mohla piskat. A piskam si nadale ale uz v jinem odvetvi. A porad jsem si svym sefem. Nemuzu si stezovat. Koneckoncu ani moje okoli nevedelo prve co delam. Človek si to musi umet chytre zaridit. A ja jsem odbornik na reseni takovych nebo krizovych situaci. 🤷‍♀️ a i kdyby me to nekdy dohnalo, coz si uprimne nemyslim, tak se s tim poperu po svem. Vetsinou kdo se me snazil kdy znicit, otocila jsem to proti nemu. Clovek si musi umet poradit a ne se ze vseho pokakat. It is what it is 🤷‍♀️
Nejste tu první den a ani mi nepřijde že úplně prostoduchá, aby jste nevěděla jakým způsobem se tu ta slečna prezentuje.
To, že je prostitutka v tom hraje dokonce druhořadou roli.
Ano, vim co dela a i jak se prezentuje v diskuzich. To ale nemeni nic na tom, ze i tak muze dosahnout svych cilu.
A i kdyz s jejimi nazory ve vetsine pripadu nesouhlasim, tak to neni duvodem k tomu, abych cilene sla a zacala do ni rypat a shazovat. Toto delaji ve vetsine pripadu jen ti, kteri jsou ve svem zivote hodne nizko. A nebo ultra kkti..
Zrovna jsem to chtěl napsat *1*
Prosím jestli to má být reakce přímo na mě, tak se takových komentářů prosím zdržte 😊 nikde jsem se nezmínila o ničem takovém a ani nic takového provozovat neplanuji.
Ne to je na orální slečnu😉..........
B je správně.
A když například kluk nemá ženskou, nabídne i odměnu, aby nemusel honit vlastní rukou
Ja si myslím že je to jen další prostředek jak se dosatat někomu kdo na to uslyší rychleji do kalhotek a bez zbytečných balících metod.
Pokud to tak je, tak je to velmi smutné...
A co sis jako myslela ? Jde o obchodni vztah ve finale ti muze narvat do prdele i flasku od sampana :P
Já fakt porad nechápu, proč do kazde diskuze o sexu za finanční odměnu musíš přispívat flaškou od šampáňa…? Nějaká osobní zkušenost?
Ty mě sleduješ ?Jen že tady reaguješ na každy můj příspěvek. Odpověď NAJDEŠ V MÉM BLOGU.
Nesleduju, jen si takhle komentovala můj blog. A občas zavítám i na fórum a tady stejná odpověď. Jdu mrknout na tvůj blog, ať to zjistím. Vůbec to nemyslím zle, jen jsem zvědavá. :)