Pásovec určitě ne...
????? nechápu. Jsi opravdu divný.
....to jedno kdo nasazuje....ale ten co ho nosí to musí být panečku diagnóza, chlap má být chlap a ne zneschopněná postavička do jazzu...
Jsi divný člověk. To mě mrzí.
Měj se.
Měj se.
Ano ano, všichni jsou tu divní. Ale řeknu ti trochu můj pohled na věc. Člověk se narodil na svět vybavený vším co potřebuje aby dokázal velké věci, projevil se v životě, budoval sebe, smířil se se svou zodpovědností za sebe a někam se posunul. Poznal svou hodnotu, naučil se co umí, co neumí, na čem musí zamakat pokud chce růst, ať už duševně nebo finančně a kariérně jak je v módě. A pak jsou lidi, kteří z nějakého důvodu toto nedělají a jsou čistě pasivní a doufají, že za ně ostatní/systém/cokoliv všechno zařídí, když se podřídí, tzv. ovce. A pak jsou lidi, kteří v rámci "sexuálních zálib" jdou ještě dál a úplně se zbaví zodpovědnosti za svůj život nebo jeho část. Nechají se zavírat do klícek, subíkujou tak, že si maželka šuká bully a oni jsou jen ti chudáčci, kterým se nesmí ani postavit a podobně. Docela chápu situace, kdy manažer, který ma na starosti celou firmu desítek/stovek/tisíc lidí nebo jinou obrovskou zodpovědnost, má rád, když doma manželka třeba dočasně převezme kontrolu při nějakých hrátkách, nebo si zajde za dominou. Při tom se uvolní a užije si aniž by musel o něčem rozhodovat, cokoliv řešit. Paní je prostě šéfová a chlap konečně může jen poslušně poslouchat, nechat se ovládat a nemusí řešit ovládání ostatních. Ale dlouhodobé zavírání do klícek, cuckoldi, kterým manželka šuká bokem a jim sex odpírá, nebo šuká před něma a ponižuje je s milencem....finanční dominance, kdy subík jenom platí nějaké buchtě za to, že mu dovolí mít radost z toho, že jí může platit nebo podobné věci.. Odpírání sexu ženou za účelem poslušnosti a další podobné věci... V tom vidím jako naprostou rezignaci nad kontrolou svého života a odevzdání se jinému člověku. To ale není láska, to je poddanost. Je to ztráta vlastní hodnoty a velký psychický problém. Dost možná nějaké staré trauma a strach převezmout kontrolu nad svým životem. Možná mám jen jinak posunuté hranice, ale přijde mi, že některé věci už nejsou jen sexuální záliba nebo praktika, ale vyloženě řešení nízkého sebevědomí a nevážení sama sebe. A to píšu s tím, že jsem ti včera na tvůj příspěvek "Tak ,že nepřipustíš, že se někomu, může líbit něco jiného, než tobě? " dal palec nahoru.
(edited)
Pokud to ty lidi bavi, tak kde je problem? Vsichni jsou spokojeni, vedi co a proc to delaji, maji z toho dobry pocit, tak co, je to jejich vec. Ze to nekomu nic nerika, nerozumi tomu, nikdy by to nedelal, nechape to, jde to proti jeho presvedceni atd. ... fajn, proc ne, ale ten clovek taky nema patent na rozum :-) Kazdy at si v sexu dela co chce a co ho bavi (pokud je to v zakonnych normach, nikomu to neublizuje atd. atp.). Neexistuje "jediny spravny smer a zpusob", sex je hlavne zabava a poteseni
(edited)
Vsak pisu, ze je to muj pohled na vec. Spis se mrkni tady na pana zakladatele tematu jak tu zatim nedela nic jineho, nez pise lidem, ze jsou divni.
Jojo, vsiml jsem si obojiho :-)))
K tomu není co dodat, asi jsi to napsal, teda podle mě, jako názor většiny chlapů. Krásně napsané, a úplně se vším souhlas.
Nijak,takovéto kraviny nedělám.
Tak ,že nepřipustíš, že se někomu, může líbit něco jiného, než tobě?

Kdo nasazuje cuckoldovi pás ?
Ona nebo on?