Pravidla si stanovujete vy. Musíte si říct kde je vaše hranice... kondom, libani, sperma... heslo...
Cuckolding ma 3 fazy. C1 do C3. Prvni znamena ze cuckold je pritomni kdyz si hotwife uzije sex s jinym a sam s ni take ma sex i beze bulla. Druha faza je o tom, ze cuckold jen asistuje, maximalne si u toho honi (pokud smi) a sex s hotwife jen spolecne s bullem nebo po nem. Treti faza uz sex s hotwife vylucuje uplne. Cuckold cerpa radost a vzruseni kdyz hotwife mu vypravi. Hotwife soulozi jen s bullem. Vrcholoy cuckolding zahrnuje take inseminace hotwife. V jake fazy se nachazite vy dva?
Já si myslím jako BULL, že v momentě kdy HW nemá s cuckoldem už žádný sex, prostě žádné interakce ...ani ho nedráždí...ani ho nenechá občas i vyjímečně udělat....tak tam pak to není úplně dlouhodobě komfoltní pro něj...a prostě to roky fungoval uplně bez sexu nebude...
This post has been deleted by user.
Vnímáme to stejně ohledně komunikace. Mluvit, mluvit, mluvit.
radit někomu kdo má v profilu napsané:
Hledáme 2 muže pro soukromé wellness v Praze.
Příjde mi to zbytečné radit někomu kdo navštěvuje swingers.
inzeráty mají malou sledovanost, tak založím téma, že potřebuji poradit ohledně jednoho muže. V profilu hledají dokonce dva muže do soukromého wellness, a potřebují poradit ohledně jednoho
(edited)
Hledáme 2 muže pro soukromé wellness v Praze.
Příjde mi to zbytečné radit někomu kdo navštěvuje swingers.
inzeráty mají malou sledovanost, tak založím téma, že potřebuji poradit ohledně jednoho muže. V profilu hledají dokonce dva muže do soukromého wellness, a potřebují poradit ohledně jednoho
Musí existovat signál stop, který budou všichni akceptovat. Hranice se dají posouvat postupně. I v rámci setkání, stačí říct můžeš dál nebo zatím stačí..

Cuckold začátečník
Co nepodcenit?
Poradíte, jak si muž mám nastavit pravidla, aby se to nezvrtlo?