Super akce bývají pravidelně v Ostravě..také to není kousek pokud stě s HK...ale určitě by stě si to užili..byl sem tam několikrát a vždy spokojenost
servus, jeste tady vlozim jeden .
- inzerat neni divnej, musite mit trpelivost a prokousat se vsemi co prijdou. Trapne ticho vubec, navazte na nejaky tema, ikdyz to bude treba preslap, tak par nebo kluk to presmeruje jinam. musi se nejak zacit, rozvolnit se. pokud lidi maji zajem snazi se.
- prvni vykop jdete do sw, to jsem psal dole, naplanujte si vikend , dejte si do toho muzeum, planetarium v praze je co videt....a vecer si proste zajdete na pokec + sklenicku vinecka do sw, to musi dopadnout jenom dobre jste par. tim zjistite co chcete, jeslti jo ne, ziskate dalsi kontakty.
- wellnes v kv kraji jsem vam psal, mozna je neco lepsiho. pozvete si treba kamarady na vikend z sw klubu , komunity. tenhle kraj je opravdu chudej vsemi smery, neznam kde se lidi z kraje schazi. proto jsou vsichni v praze brne atd... tam maji velkou komunitu,
- vytvorte si i dalsi platformy aby jste meli vetsi rozsah
otazky jsou dobry, ale reknu prioritu.
1. budete resit v paru komu se to libi nebo nelibi, komu min komu vic . hranice !!! co jste schopni nejste schopni = srovnany v hlave
2. budete resit cas , jeslti mate rodinu tak casu budete mit jeste min
3. budete resit penize, takhle sranda stoji dost.
- to ze se spalite neco nevyjde to prijde bude!, z toho udelate analyzu , udelate protiopatreni "service pack" , a udelate to jinek a lepe.
step by step,..... budete hnojit a zalejvat vas otocenej ananas.
- inzerat neni divnej, musite mit trpelivost a prokousat se vsemi co prijdou. Trapne ticho vubec, navazte na nejaky tema, ikdyz to bude treba preslap, tak par nebo kluk to presmeruje jinam. musi se nejak zacit, rozvolnit se. pokud lidi maji zajem snazi se.
- prvni vykop jdete do sw, to jsem psal dole, naplanujte si vikend , dejte si do toho muzeum, planetarium v praze je co videt....a vecer si proste zajdete na pokec + sklenicku vinecka do sw, to musi dopadnout jenom dobre jste par. tim zjistite co chcete, jeslti jo ne, ziskate dalsi kontakty.
- wellnes v kv kraji jsem vam psal, mozna je neco lepsiho. pozvete si treba kamarady na vikend z sw klubu , komunity. tenhle kraj je opravdu chudej vsemi smery, neznam kde se lidi z kraje schazi. proto jsou vsichni v praze brne atd... tam maji velkou komunitu,
- vytvorte si i dalsi platformy aby jste meli vetsi rozsah
otazky jsou dobry, ale reknu prioritu.
1. budete resit v paru komu se to libi nebo nelibi, komu min komu vic . hranice !!! co jste schopni nejste schopni = srovnany v hlave
2. budete resit cas , jeslti mate rodinu tak casu budete mit jeste min
3. budete resit penize, takhle sranda stoji dost.
- to ze se spalite neco nevyjde to prijde bude!, z toho udelate analyzu , udelate protiopatreni "service pack" , a udelate to jinek a lepe.
step by step,..... budete hnojit a zalejvat vas otocenej ananas.
Jestli mohu doporučit skvělé místo k tomu te je Oroom hotel a pokud se nepletu je i KV
Možná srazy amatérů, co se tu pořádají.
Srazy amatérů, jak je to myšleno ? Jako že poradí nebo že jde o haldaprc za každou cenu?
(edited)
Tak podle mě asi v SE klubu, ale je to dost o štěstí.
V tomto případě nejlépe výlet kousek za hranice. U Hofu jsou kabinky, je tam čisto, příjemně a záleží jen na vás, jak moc soukromí chcete.. Klidně si napište do zprávy
Mohu poprosit o více info do zprávy :
Já mám trojku MMŽ také zatím jako nesplněnou erotikou fantazii.
Určitě bych ti doporučoval probudit se ze snění.
A tobě bych doporučil, aby jsi buď reagoval na slušně položenou otázku, nebo nereagoval vůbec. Děkujeme
Ahoj, podařilo se najít??
Asi si se v té záplavě rad trochu zamotal, co je na mém komentáři neslušného ?
Vždyť sám píšeš : “ chceme prožít náš sen “, “ …o sexu ve třech sní..”
Tak o co ti jako jde ?
Já se na nic neptal, tak mně nic nedoporučuj. (edited)
Vždyť sám píšeš : “ chceme prožít náš sen “, “ …o sexu ve třech sní..”
Tak o co ti jako jde ?
Já se na nic neptal, tak mně nic nedoporučuj. (edited)
Hele, pokud nemáš nic k našemu tématu, tak si podobné rady nech pro sebe. Většina odpovědí přišla do SZ, takže otázka svůj účel splnila.
No vidíš, ale tady je diskuzní fórum, tak diskutuj a odpusť si osobní útoky.
A zpátky k tématu, co vám teda v těch soukromích zprávách ti lidé poradili ?
Když už jsi tu to vlákno založil, tak se tomu věnuj a nebo ho smaž .
A zpátky k tématu, co vám teda v těch soukromích zprávách ti lidé poradili ?
Když už jsi tu to vlákno založil, tak se tomu věnuj a nebo ho smaž .
Pane blesk, položil jsem slušně formulovaný dotaz a vy k tématu absolutně nic nemáte, prosím tě, věnuj se jinému fóru a toto nech pro někoho, kdo nám k tomu napíše opravdovou radu týkající se naší otázky. Děkuji
v profilu píšete, že nechcete setkání před akcí. Na kávě nebo kdekoliv se potkáte před, tak jste schopni eliminovat člověka který Vám na akci nemusí sednout.
(edited)
Ty jsi nepoložil slušně formulovaný dotaz, ty jsi si dal inzerát a z nějakého důvodu jsi ten inzerát napsal i do diskuzního fóra.
To je oč tu běží.
To je oč tu běží.
čím to asi je, že na tebe reaguje člověk způsobem jak ti odpověděl
?
Vypadá to, že si zase píchnul vosího hnízda. Jeho agresivní odpověď je důkazem
Jsou tu dva roky, načtení k danému tématu je tady toho mnoho, stačí jen hledat plus jsou weby kde je seznam swingers, saun atd.
Víš co je legrace? Po dvou, třech větách pozná člověk o co jde, co se za hezkou pohádkou skrývá ve většině takto napsaných dotazů. Píšu ve většině, člověk se může splést.
Vypadá to, že si zase píchnul vosího hnízda. Jeho agresivní odpověď je důkazem
Jsou tu dva roky, načtení k danému tématu je tady toho mnoho, stačí jen hledat plus jsou weby kde je seznam swingers, saun atd.
Víš co je legrace? Po dvou, třech větách pozná člověk o co jde, co se za hezkou pohádkou skrývá ve většině takto napsaných dotazů. Píšu ve většině, člověk se může splést.
Na to je nejlepší swingers klub, ale ten v Karlovarském kraji není. Nejbližší je v Praze.
Ano, toho jsme si vědomi. Bohužel do Prahy je to daleko, možná třeba ještě Plzeň?
Právě nám o jde o to, abychom tam nebyli sami a kouzlo atmosféry jistě zapůsobí a přítelkyně se uvolní. Jinak o sexu ve třech sní a představa se jí líbí. Rádi bychom tu zjistili, kam za takovým dobrodružstvím v kv. Kraji nebo jak to udělat, aby to třeba vypadalo jako "náhoda"
Právě nám o jde o to, abychom tam nebyli sami a kouzlo atmosféry jistě zapůsobí a přítelkyně se uvolní. Jinak o sexu ve třech sní a představa se jí líbí. Rádi bychom tu zjistili, kam za takovým dobrodružstvím v kv. Kraji nebo jak to udělat, aby to třeba vypadalo jako "náhoda"
ahoj, tady uz to bylo receny do sw clubu, mohu doporucit sw desire patecni akce kde jsou i muzi , tam si vyberete je to happy party ( vy to mate gratis do 6-7 PM ale musite udela tutratu 800 to je na flasticku vinecka aby opadla trema) jsu tam prosotry kam se uzamknete aby vas nikdo nerusil. ubytovani v okoli. vlakem z masarykace .... studakem z chebu - soc- kv . ja vam napisu vice do SZ , ale opravdu sw club tenhle a tahle party a bude to supr verte mi, jdete klidne na parovku , ale tam si musite pujcit muze z parua treba vam nejaka zena muze pujci. jeslti chcete wellnes tak to je bazen v sokolove r-studio 3 hodiny za 900 , ale tam si musite vzit nejakyho kluka. toho si taky tady najdete. vubec bych se tohohle nebal jako par nemate zadnej problem. pak dalsi stupen je sendwic nebo 2v1, to uz muze byt problem. Pary nemaji problem. takze tak a sup na to .
Máte pravdu, návštěva sw klubu je sázka na jistotu.
ano ,
ale ted zvolit klub, pro tento par co zacina jsou teoreticky mozny dva jeden jsem zminil. Zvolit tip akce, urcite parova akce, ac chce muze. proc? protoze kdyz pujde mixovku tak to nedopadne dobre, vysoka mira ze budou zklamany. Kdyz pujde na parovku, najdou si tam sympaticky par, reknou my jsme novy. Uz tohle je vzdy lakave. A ted skaceme taxisuv prikop, obecne je to tak ze zeny nerady pujcuji svoje samecky, zatim co vsichni sameckove "prahnou" po dalsi zene do paru(nejlepe BI), pujcit si samecka je obtizene, !ale! jsou novy to je takticka vyhoda a kdyz narazi na spravny socialni a konstruktivni par tak jim zena z paru samecka pujci.A maji svoje MMZ. A samozrejme, protoze se nezustava u jednoho orgasmu, tak na to muzou navazat a udelat vymenu, maji druhej orgasmus. Tak jak to rikam , to muze dopadnout dobre, a pak jim ten par prijede na navstevu do KV, maji to svoje wellnes. A kdyz nenajdou par, tak budou mit klid na sebe bez rusivych elementu ( muzu) a uzijou si to sami se sebeou mezi ostatnima. A navazovani kontaktu, tak kdyz je nekdo introvertni, tak pouzit zenu v paru jako prostredek zena-zena , fyzickej kontakt.
na tajemnika OSN, dobry
ale ted zvolit klub, pro tento par co zacina jsou teoreticky mozny dva jeden jsem zminil. Zvolit tip akce, urcite parova akce, ac chce muze. proc? protoze kdyz pujde mixovku tak to nedopadne dobre, vysoka mira ze budou zklamany. Kdyz pujde na parovku, najdou si tam sympaticky par, reknou my jsme novy. Uz tohle je vzdy lakave. A ted skaceme taxisuv prikop, obecne je to tak ze zeny nerady pujcuji svoje samecky, zatim co vsichni sameckove "prahnou" po dalsi zene do paru(nejlepe BI), pujcit si samecka je obtizene, !ale! jsou novy to je takticka vyhoda a kdyz narazi na spravny socialni a konstruktivni par tak jim zena z paru samecka pujci.A maji svoje MMZ. A samozrejme, protoze se nezustava u jednoho orgasmu, tak na to muzou navazat a udelat vymenu, maji druhej orgasmus. Tak jak to rikam , to muze dopadnout dobre, a pak jim ten par prijede na navstevu do KV, maji to svoje wellnes. A kdyz nenajdou par, tak budou mit klid na sebe bez rusivych elementu ( muzu) a uzijou si to sami se sebeou mezi ostatnima. A navazovani kontaktu, tak kdyz je nekdo introvertni, tak pouzit zenu v paru jako prostredek zena-zena , fyzickej kontakt.
Ahoj. Být vámi, tak bych nejspíš zašel do nějakého wellness nebo sauny a tam to zkusil jen tak sami a uvidíte. Buď budete chtít aby se někdo přidal a třeba taky ne.
This post has been deleted by user.
Tyhle zážitky mají velkou hloubku. Ta nejistota na začátku se brzy rozplyne a pak...
Žijeme jen jednou, když jsou sny chce si to je plnit, stejně tak jsem přesvědčil zenu
Ahoj. A co vám brání? :-)

Kam za erotickým dobrodružství
Sex ve třech