Místnost pro méně zkušené

Chat

Vždycky když sem příjdu na chat tak mi píše spousta lidí o věcech co jsem nikdy nezkoušela a asi ani nechci, nebo jsem o nich vůbec neslyšela... Já bych si chtěla i povídat o sexu, ale spíš s někým kdo taky dělá spíš obyčejnější věci a nevadí mu jít na to trochu pomalu, je tu taková možnost?
Přesně já osobně taky nemám moc zkušeností co se týče sexu a když to na píšu do chatu tak se mi akorát všichni vysmějí.Taky bych bral takovouto místnost
Asi jedině rozhodit sítě, přebrat ten potěr v nich a tak poznáš pár zajímavých lidí.
I tady jsou, jen v tom ráuse hlupáků nejsou tolik slyšet.
A pak se s nimi třeba dostaneš na zajímavé akce.
A tam poznáš další zajímavé lidi.
Prostě jako se to dělávalo kdysi, před hen tam těmi internéty :-)
Napište mi prosím do soukromé zprávy ma pani
Ahoj pokud chceš můžem něco vymyslet 🙂😘
Ahoj.Nebo - dobrý den? Tuším,že jsem asi tisící šestá a půl možnost jít na debatu s někým pomalu...Je mi 65,nikam nespěchám a o sexu jsem schopen a ochoten mluvit,či psát, s nadhledem.Petr.
Všichni lidé chtějí jen strčit ptáka a udělat si dobře ale sou tu i jiný lidé ti kteří si sednout a bude ti svůj čas
Najdi si jednoho dva muže a s nimi si povídej ve zprávách. Chat zde, je za mě celkem žumpa. Mě osobně to přijde takto skvělé a navíc se dá lépe zavazovat a né pořád dokola to samé. Také mám raději klidné vody s občasnými vodopády a gejzíry;). V sz si tempo volíte sami. *4*
Popravdě, na chatu se píšou věci které jsou z 90 procent mimo realitu.
Nevěřit ničemu, jsme tu ve světě fantazie a virtuálních postav 😉.

Někdy je zábava na tu hru přistoupit, ale vždy s nadhledem 👍
Ale tak místnost už máš a zatím tu diskuzi teda nějak nerozvíjíš :-D
Jestli by nestačila nějaká místnost pro normální, kde by to nebylo pořád dokola jak bych to měla dělat s tátou, se psem a asi i s mimozemšťanama...
Na chat jsem vlezla jen při založení profilu, ale koukám, jaký se tam teď jedou bomby. Člověk musíš být všude. 😁
Obyčejné věci a pomalu a proto jsi na chatu v místností zvrhle a perverzně? Aha 😁
A kam jinam bych tedy měla jít?
Spousta z nás má normální sex, žádný neobvyklý praktiky.
SmartFeather
SmartFeather Inactive 2 years ago
This post has been deleted by user.