Muži chodia dosť píšte
zajtra 24.1.2025 rano cca okolo 7:15, lesik za hornbachom podrzim kto si zo mna urobi kurvu? budem tam ja zmrd v jocksach
ZAJTRA 5.12.2024 (štvrtok) okolo 8:00 - 9:30 lesík za hornbachom? správaj sa ku mne ako k štetke poslušne kľaknem deeptheroat, gagging, blowjob nakrm ma mrdkou. ja suka v čiernej bunde
KOSICE lesik za hornbachom, nájde sa aktív, domin pre mojho pasívneho zmrda bez zábran na pouzitie, pošlem ho tak cca okolo 16:30 - 18:00? Mám ho rád použitého pred službou mne... REAL, nevyspelí jedinci neotravovať
(edited)
ty mas svojho subika zmrda? nooo to musi byt rajc vidiet ho tak poslušneho v službe ,,
mam na východe už štvrtý rok bastarda na východe obcas pride do BA poslúžiť
juj tak to mas fajn,,aj sa rad pozeras asi ako služii inym že?
mám rad ked zmrd pride ku mne na sluzbu pouzitý., a ano rad si ho podavam aj v trojke alebo skupine....
hm, tak to musi byt rajcovne, zaujimave vidiet ho tak,,,
KOSICE lesik za hornbachom bude niekto vecer okolo 19:30? vyfajcim do sucha bude tam niekto? oplati sa tam ist? mozno tam zbehnem ja zmrd v cervenej bunde
Chcem tam chodiť nahý. S povrazom na krku a šťukou na hlave.
Vyfajčím ťa kondómom. Dlhé, hlboké, v mojom hrdle. Dokonca mi môžeš strčiť môjho robertka do krku. Mám rád ponižovanie, výprask, facku.
Hľadám majstra, ktorý ma prinúti do verejnej nahoty
Vyfajčím ťa kondómom. Dlhé, hlboké, v mojom hrdle. Dokonca mi môžeš strčiť môjho robertka do krku. Mám rád ponižovanie, výprask, facku.
Hľadám majstra, ktorý ma prinúti do verejnej nahoty

Kosice - lesik za Hornbachom
Kosice - lesik za Hornbachom