Posílejte fotky vašich penisu

Budu hodnotit od 0 do 10 podle vzhledu 😋

Budu hodnotit od 0 do 10 podle vzhledu 😋
Tak tohle muze napsat jen nejakej Karel *3* (edited)
Mrkni alba *13* i videa: tam mám P nic velkého :D
This post has been deleted by user.
Kam to chceš krásko Ája tě chci taky ohodnotit
Ahoj tak kolik dostane ten můj? Foto v galerii.
Mrkni se na galerky *13*
Jsem tam celý komplet nahatý *1**36*
No a už spíš? Tak jindy 🤣
Ale, Karle, no tak....už zase tě to drží?
napis do zpravy a hned ti ho ukazu
Ahoj tak já teda píšu jestli ti to nevadí
Napiš vzkaz 😉 zapnu galerie , snad se ti bude líbit
Tak ohodnoť dle galerií. Tam je fotek dost.
Pánové je třeba si uvědomit, že hodnocení jedné neznamená to samé hodnocení dalších žen..
Pokud chce pocítit chtíč a svádění ženy, neukazujte ho vůbec až na schůzce..
Ono není těžké ženu pochopit když se o ní zajímáte a ne jen o to jak přetahovat *3*
Jenomže kdyby jsi ty používala co máš na krku jako mi ostatní, tak víš že tahle údajná bodovatelka nebude žádná žena kór když to vaše plemeno se zde pořád dokola ohání že vám chodí do zpráv jen samí kokoti o které nestojite.
Takže jestli zúčastněným stačí bodování od.......
Tak nechápu že tebe to trápí
To není reakce na osobu obecně ale na to co píšou muži..vyjadřuj se pod téma ..
Logicky je podstatné muže poučit jak to opravdu funguje..řešte sebe to nemáte žádné cíle kromě webů nebo co?
Ne jediný tvor zde co si myslí že je to žena jsi ty a to je fakt , jestli mu někdo něco pošle nepotřebuje tvé rady z hovězího masa o tom že bodování nebude mít váhu jinde a to je taky fakt.
Jinak že tu je hodně lidí co své cíle na webu jako je tento nehledá ale jsou tu jen pro zábavu je taky fakt,tak už tuhle pohádku přestaň prosím pořád dokola přehrávat zníš jak zasekla deska
Já aspoň něco dělám a něco odtud mám.. vy tu jen brečíte a staráte se o lidi ze stavu nudného nevybudovaného života.. na chlapa si nic moc kromě řečí tady nepředvedl.. 😉
Lidi jsou tu pro zábavu,co by podle tebe měli předvádět?Snad neočekáváš,že ti tu bude někdo každé pondělí na online schůzi ukazovat graf,jak plní nějaké hloupé cíle.Ty jsi zde přece také nic užitečného nepředvedla a pro ostatní (i pro web) jsi naprosto postradatelná.
Ty si vážně,,lopata,, za mák nemáš tucha jak já mám nudný život . akorát sem byl tři měsíce někde kam ty se nikdy nedostaneš a to slovo nikdy klidně podepisu a dám ti,, půl mega ,, když ano *3*
Běž si brečet někam jinam..
Byl si někde, kde mě to třeba ani nezajímá..ono asi taková kapacita nebudeš když si byl na tak super místě a hudruješ u názoru lidí..

Pul milionu za to, že se dostanu na nějaké místo? Kdyby si řekl třeba 100 milionu , tak to je možnost, že se nedostanu ale za skoro půl mega vybavuji pracovnu ty srando😃 (edited)
Já zrovna nejsem tip na plakání ale jinak jak se ti žije s vědomím že v čem si myslíš že jsi dobrá umí kdejaký gay,,líp,,
Jak můžeš vědět co umí Gay když si hraješ na Hetero?
To můžu říci, co si hraješ na borce když lesba líže lépe jak ty..
Víš co ukončeme to, to je jak učit pudla knedlíky.. 😃 Měj se
Já lízat umět nepotřebují mě to na rozdíl od tebe neživí *3*
Nepotřebuješ to umět.. tak to aspoň už vím co čeká tebe až se budou holky chlubit jak stojíš za h... 😃
Já se to ráda naučím a zafinancuji si i s vlastním platem 😉 to víš, kdo umí umí, kdo ne jen čumí.. v případě amatérů blbě kecá 😃
Je vždyť jsi už ukončila debatu *9*
To jsi dlouho nevydržela.
Jinak já osobně jsem šťastně ženatý takže na názor ostatních slečen či dam zvědaví na to co umím či neumím nejsem..
No a máš pravdu čuměl jsem jako péro když se mi nachomejtla tvá podobizna v jedné zprávě
Jeee pošli prosím prosím prosím
To nechceš,takhle vypadat moje žena o šestnáct let mladší tak oni neopřu smí zrak
Já ti jí klidně pošlu ať víš co zvládne jedna osoba s mozkem .. 😉
Nějak se přeceňuješ mamino. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Vůbec ne.. za pár let se mi povedlo to, co jsem si přála .. takže letos pár schůzek a nazdar 😃
Co ty? Budeš vykecávat a žit svůj nudný život nadále?
To už jsi slibovala min.2x a nic.Jen tu dáváš lidem planou naději a potom je čeká zklamání,když zjistí,že tu stále vypisuješ hlouposti.
A takový tu byl bez tebe klid mamino. Já už jsem dle tebe za zenitem, tak ti může být u prdele, co tady budu nebo nebudu dělat. Víš o mně kulové, pouze se domníváš. Tak šup šup už abys zmizla na věky
Já si to mohu dovolit se k vám vyjádřit za ty roky.. protože toho hnusu co z vás tady vyšlo, té závisti, keců, urážení.. vy si to zasloužíte takže se nepleť do lidí a ten klid mít budeš..
😉
Hulička kolibříků mne fakt neurazí. Řekni mi, co tobě mám závidět? Že až se jednoho dne provalí, čím ses živila, to pohrdání společností? Ale no tak. Tobě já nezávidím vůbec nic. Já už chci jen ten svůj, dle tebe nudný život, přežít *14*
Šťastně ženatý znamená ukazovat se jak matrace na veřejném webu a komentovat lidi..
Víš co řeknu ti jedno a to si zapamatuj, máme mezi s sebou rozdíl 16 let a to si s tebou za tu dobu vytřu víš co..
Fotka mě neštve, na mě jsi už ve věku otce takže tě neřeším, já si ještě můžu užívat mladé ne abych vdaná někde lítala po internetu.
Je mezi vámi 16 let a ty ho považuješ věkem jako otce?Z jaké ty to pocházíš komunity?
Ty a se mnou vytírat a bůhví co ha ha
Víc neumíš tedy nic moc nato že jsi tady napříč sexuálními orientacemi tak zamávala svou inteligencí
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Už se zase montuješ kam nemáš?
A už se zase vyjadřuješ k věcem mimo téma ? Hleď si svého.. četla jsem si dost věci ohledně toho kam lezete a co děláte.. vy raději mlčte.. (edited)
Pošlu něco do zpráv jo? ... Budu rád za hodnocení
Ahoj jsem Jirka přeju pěkný den 😉 rád pošlu
Nedá se poslat.. Píše mi to, že uživatel není aktivní 🤔
Tak já ti pár fotek pošlu a jsem moc zvědavý jaké bude tvé hodnocení 🤗🤭
Kolik bodů od tebe dostal tvůj penis?
2/10 asi no nevím nepamatuju moc