Rimming můžu jakkoliv, nechat se od ženské, nebo naopak ženské sukat anal jazykem
This post has been deleted by user.
Nemáš se za co stydět a věnovat se můžeš oběma dirkám najednou jen zvol správnou pomůcku je to naprosto super možná ti oplatí stejnou kartou u nás to tak funguje .
Jednou za čas. Super! To jí vždycky nabudí.
Nekdo dom ktery ma rad hodne aktivne rimming?
Je to opravdu to nejlepsi a nejprijemnejsi,co muze zena pro sveho muze udelat.Pritelkyne mi to poprve udelala,kdyz sme spolu byli kratce.Jeli sme spolu na vikend na chatu,trosku se popilo a kdyz sme vecer zalezli do pelecha,tak pri 69 sem byl nahore a ona mi lizala pytel a ja ji kundicku.Zniceho nic me chytla za boky a pritahla si me k pusince a zaborila jazyk mezi pulky.Nechapal sem.Popravde me to do te doby nenapadlo,ze se to vubec dela.Bylo nam 16let a nejlepsi bylo,kdyz sem s ni slezl a zacali sme se libat,tak sem citel svoji prcku na jeji pusince.To bylo olizovani,ta vasen boze,jeste ted se klepu....
This post has been deleted by user.
Jedna přítelkyně mi to ráda dělala a je to fakt úžasný, zvlášť když se to dělá pořádně a dlouho. :-) Zajímavý že sobě to odemne dělat nenechala.....
Jasně že člověk musí být vykoupaný a umytý.
Jasně že člověk musí být vykoupaný a umytý.
Přítelkyni se to taky líbí a občas si o to i sama řekne a udělám to s chutí :-P...samozřejmě po důkladné sprše. A když ho líže ona mě, je to to nejlepší, co může být :))
Partnerka byla nejdříve proti, ale teď špulí a sténá. Je vidět jak si to užívá. Dokonce touží při dráždění poštěváčku abych ji do zadní dírky strkal prstík...

rimming
mate nekdo zkusenosti?