Velikost klitorisu

Zdravím všechny ženy. Zajímala by mě velikost vašeho klitorisu. Přítelkyně ho má hrozně malý a tak schovaný, že se těžko k němu dostává. Chtěl bych si s ním hrát a pěkně ji to udělat a lákalo by mě kdyby byl možná trochu větší. Klidně pošlete fotky vašich miláčků (samozřejmě stačí jen detail bez obličeje a postavy). Můžete k tomu přidat třeba i své míry ať jsou k tomu nějaká data a mohl bych zjistit jestli to má na velikost nějaký vliv.

Zeptám se, bylo dost materiálu k nějakému srovnání a následnému výstupu?
Před pár lety mi velikost mého klitorisu byla hodně nepříjemná.. ale čím dál více objevuji, že chlapi mají velké klitorisy rádi a já ho také začala milovat(nedokáží si představit, že by při orálním sexu měl být někde zalezly😅). Nikdy jsem se nepídila po tom, co velikost určuje, ale dříve jsem měla větší množství testosteronu v těle.
Velikost klitorisu je u každého pohlaví jinak vnímán.U mužů je to něco extra vzrušující a u žen to může dělat problém i v běžném životě (tření se,vzrušením se a podobně)
Stejně jako penis tak i klitoris je každý jiný. Asi to chce při hraní být kreativní a trpělivý..
Míry čeho, osoby? A má výška, šířka muže nějaký vliv na velikost pindíka :)
(Už párkrát mě napadlo jaký to bývá nepoměr.... *22* )
Osobně si myslím, že nemám příliš velký. Ono jde spíše o to, jestli dotyčný umí na dotyčnou správně sáhnout. Nevěřila bych, ale vážně na to něco bude
No jasně že míry osobo 🫣. Většinu žen taky zajímá, jestli chlap který je vysoký má i velké péro a několik holek se mě už na tohle ptalo, tak proč jsem teda zrovna já nějaký úchyl když chci vědět jak je to u žen. Nechápu ty dementní narážky lidí tady. Každej chlap tady prohlíží galerky holek a mastí si u toho péro, ale já jsem prý honič jen kvůli tomu, že mě zajímá tohle a rád se na reálné pindy s pěkným klitorisem podívám, tak jako se na fotky dívají ti dementi co tu píšou ty keci.
Tento komentář jsem odstranil. (edited)
Já ho mám naopak úplně veliký.
Líbí se mi velký poštěváček 🥰🥰🥰🥰 ukážeš mi ho ???
Jj a ukážeš ho za kredity 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
To zbožňuju, dobře se cumlá 😁😁 a saje
To mě zajímá, ona ho má zase hrozně malej
No, také se mi líbí velký klitoris. Ale to co jste zplodil za příspěvek, to je teda dílo 🙈
A co ti na příspěvku přijde konkrétně divné? Sám máš rád velký klitoris a asi se na něho i rád podíváš, ale za úchyla a honič jsem já 😅. To jsi dobré jelito. Prostě mě zajímá velikost v porovnání třeba s výškou a šířkou ženy. Tak jako třeba tlusté ženy mají velké kozy, tak mě zajímá jestli to třeba funguje i takto. Už několik žen se mě ptalo, jestli je pravda, že vysokej chlap má velký péro a malej ho má menší. Takže jsou to podle tebe taky úchylačky a mastičky, protože je to zajímá?
No tak já jsem tlustá a velké kozy fakt nemám a postevak mám taky pidi
Tak to nečti a jdi o dům dál ty moulo
Jako když jste byl malej, což Vám duševně vydrželo dodnes. Vezměte nůžky, obrázky klitorisů, stydkých pysků, vystříhejte, a vytapetujte si jimi pokoj. Budete jako v ráji, a žádný moula Vás nerozhodí tak, aby jste musel někoho přívlastkovat, tedy pokud víte co to je. ✌️ (edited)
Každej z těch co tu jen uráží a mají blbé keci, sem chodí a čumí na galerky holek, ale oni úchylové a honiči nejsou, ale když druhého zajímá otázka velikostí klitorisu a nedejbože by chtěl i fotku od reálné ženy, tak on je pak úchyl a honič. Trošku se zamyslete nad sebou blázni
Hraběcí rada. Jak zjistí, že to za nic nestojí, když to nepřečte?
Hraběcí rada, tobě dobře hrabe 😅
SmartFeather
SmartFeather Inactive 2 years ago
This post has been deleted by user.
Ale já nehledám anonymní kundy blázne a to že seš honič mě nezajímá
SmartFeather
Bože ty jsi vzácný ignorant, ale bohudík s tím budeš muset žít celý život jen ty sám a nikoho tím nemůžeš nakazit. Protože debilem se nevstaneš, debilem se narodíš
SmartFeather