Od 1 ledna 2025 je nově v zavedený TČ ohledně sexuálního zneužití žen. A to bude mazec... Pamatovali i ohledně nájemného za bydlení a placení sexem. Tak na to koukni abys i po letech v něčem nelítal....
Zdravím, nic takového v plánu nemám. Jen jsem se s tím setkal. Tak mě zajímá, jak moc je to rozšířené (pokud vůbec) a jaký je na to názor. Nic víc.
Jo barák je můj a stou nájemníci co to tu okupuje a platí pořád už dlouhá léta sexem a k ní k mému úžasu přibyla i dvě děcka
Mám kamaráda, který sháněl bydlení, stačil mu nějaký pokoj a když byl pronajímatel starší pán, tak mu nabízel, že by si chtěl občas pohrát s jeho pérem, na to ale nepřistoupil. Nakonec se mu povedlo u jednoho staršího pána sehnat pokojíček a asi po půl roce bydlení spolu seděli u televize a popíjeli víno. Když už byli trochu v náladě, pán mu nabídl jestli by mu nepůjčil svoje péro na haní a protože měl v hlavě tak mu to dovolil. Pěkně mu ho vykouřil a vyhonil a nakonec oblízal. Kamarádovi se to nakonec líbilo a prý to ještě jednou zopakovali. Rád na to vzpomíná.
tos byl ty ne? ze je to takova slatanina ro snad ani neni mozny
Tak kamaráda jo?
This post has been deleted by user.
Jsem si ublinknul. .
Několikrát se stalo při hledání podnájmu, že chtěl majitel po nás sex s ní, když být pronajme nám...
Nám se to stalo také ale v podobě kauce kterou jsme nemuseli platit a pan majitel si chodil jednou týdně zasukat s mojí manzelkou

Nájemní bydlení za sex?
Nájemní bydlení za sex. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? :)