Kamarádova přítelkyně

Na společné dovolené se mi přítelkyně od kamaráda přiznala že mě miluje a pár krát to tam na mě zkusila. Ve zkratce,po příjezdu jsem spolu začali píchat a nevím jak to lépe nazvat ale po taji jsme spolu chodili. Trávili jsme spolu každou volnou chvíli. Trvalo to asi 6 měsíců bylo to hodně intenzivní a vzrušující ale jak to rychle začalo tak to rychle ukončilo. Několikrát to na mě holky od kamarádů zkoušeli ale vždycky se mi ho hnusilo jen v tomhle případu jsem za zamiloval a dopadlo to tak jak to dopadlo.

Sorry možná sem jinde ale kámošum se na přítelkyně či manželky se ze zásady nelze!!!!
maximálně toleruju nechtěný zásun když je člověk ožral ej a neví co dělá ale jinak *381*
This post has been deleted by user.
A kdo se pochlubil? Ty nebo kamarádka? Ženě se nedivím. A za blbost se platí. Na amaterech mám pocit, že každý si mysli že je nedotknutelný a dokáže ze všeho vybruslit a pak jen kouká.
Smutný to není, věřila v pravdu. Kdyby to pravda nebyla, bylo by to pěkné telátko. Ale takhle? Třeba něco tušila a tohle ji jen utvrdilo. To nikdo nevíme. I bývalý kámoš měl údajně pocity. Nepodceňovala bych ani ženy a ani muze.
Nerozváděla bych spekulace.
Jde o to, že hlavním by mělo být komunikace mezi partnery . Což je všeobecně problematické.
A spekulativní úvahy co kdo komu s jakými pocity. Je tam kostra příběhu a to stačí.
Jak jsem zmínila, i autor, byl tam hlubší problém, který zřejmě čekal na nějakou rozbušku
Což mohl být taky jen jeho pocit. Opět viděno jen z jedné strany. Já v tom pořád vidím hroznou obhajobu svého činu, protože ona ona ona ne já. Ten hodný udělal chybu a ta zla neodpustila. A ještě si dovolila tomu věřit.
Ty ji vycitas, ze verila nekomu jinemu, ze ji podvadis, kdyz jsi ji podvadel a tebe to stve? Divny patron jsi.
Psal jsi, ze skoncila v tve loznici...
Nepitvej. Já tomu třeba rozumím.
Ja to taky chapu. Ale prijde mi nefer v vyzadovat duveru v momente, kdy ji zrazuji, tot vse.
To spíš působí dojmem, že někde byl hlubší problém. Že tohle byla fajn záminka. Třeba se hluboce pletu
Samozřejmě. To nebylo ani tak myšleno
Kdo je bez viny, nechť použije kameny...
Ale já ho taky nesoudím. Za mě je v pořádku všechno, na co se cítí a chce, ale musí počítat s následky. Mas rodinu a chceš si sukat bokem? Ok, ale počítej s tím, že to stejně nakonec praskne, i když si většina myslí, že ne a počítej si tím, že Tě to může tu Tvoji milovanou rodinu stát. Nebo to žena rozdycha. A samozřejmě to platí i obráceně na zeny. Pokud jsi ochotný tohle podstoupit, je to všechno v pořádku. Spíš jde o to, že většina lidí tak daleko nekouka.
Ano. To ano. Jenže co si budeme namlouvat. Vlastně i to je jeden ze základu amatérů, ne stokrát obehrany sex doma, ale byť jen vzrušující predstava, že jinde, někdo jiný....
Jen by měl jeden pečlivě zvážit pro a proti
Myslím, že Hanula83 to napsala presne.
A nesoudí.
Tak to mě mrzí že ti to takto dopadlo. O nás to časem vědělo hodně lidí a myslím že i on ale nic zásadního se nastalo.
Začala pichat zas s bývalým? Nebo s někým jinym
Ona s nim pořád byla. Nějak nám to začalo drhnout tak jsme to nechali a ona to dale táhla s nim
Citům neporučíš. Někdy to jde ukocirovat, jindy si tu hubu prostě musí jeden nabít...
Nemoralizuju. Ani nekritizuju tebe nebo ji.
Chápu
No krásný. Citum prej neporučíš tak přesně takový názory jsou jak ze školky....nebo spíš od pubertálních jedinců.....
Vážně? Je hezké, že máš vše zmakané, naplánované a striktně se držíš zásad
Nebudeš tomu asi věřit ale Ano.....
To je dobře.
Já to tak třeba nemám. Vím co je správné, snažím se dělat co se ode mě očekává, ale .... Vím jaky dokáží emoce pocity city udělat binec....
A upřímně, kdysi jsem nechápala pořekadlo mladí chtějí být věrní a nejsou, stáří chtějí být nevěrní a nemohou. Dnes vcelku dobře chápu, že vášeň touha dokáží bořit zdi. Kromě té tvé :)
Hele chápu. Já to mám prostě jinak . A co bylo prilezitostí se s někým pomilovat bokem tak jsem naštěstí ukočíroval to ,, poblouzneni,, a myslím že to je dobře a jsem za to rád.
To je dobře :)
Já někdy jdu dost na dřeň... Myšleno spíš emočně.
Jinak zhruba dekáda bez sexu, nevím jestli mít pocit světice. Ne, nechci. (edited)
Přesně jak píšeš. Nikdy předtím jsem to neudělal a ani jsem si nemyslel že udělám. Ale bylo to něco tak nového a vzrušujícího co jsem ještě nezažil.