Proč jsou dámy na amatérech?

Mám dotaz na všechny slečny co zde jsou. Proč tu vůbec jste a co zde hledáte? Koukáte na alba mužů? Nebo koukáte na ostatní ženy? A nebo se jen chcete předvádět a ukazovat? Celkem by mě to zajímalo. Děkuji každé ženě co přidá nějaký komentář.😉🩷

Tady ještě nějaké jsou? Kromě těch co jsou v párech? *3*
Nelze přehlédnout některé Narcisky. Ale myslím si, že tu většina žen hledá zábavu.
Proč jsme na amatérech? Asi jsme naivní a myslíme, že u někoho najdem!
ano ano přesně tak*3*. Pokaždé říkám když s někým píšu - jo konečné to je ten co hledám- a pak...... zase debil
To je mi otázka :-))
Koukni n odpovědi níže, zejména od žen, až a pár výjimek se to nedá snad ani jako relevantní odpověď. Zdraví člověk musí umět rozlišit , kdo a co říká a proč to říká, poté je možné získat nějakou relevantní odpověď, a to celkem na vše. Dále se jisté oblasti používá termín sociálně správná odpověď. To znamená, že pokud se veřejně na něco ptáme a je to do jisté míry choulostivé téma, tak je vždy určité procento odpovědí nezapočitatelných, jelikož a protože.... Takže ! Opravdu si myslíš že ti zde většina žen opoví reálně na tvou otázku ? Já tu za x let snad ještě nikdy nečetl nic podobného : jsem po dlouhodobém a nebo v dlouhodobém vztahu , ráda bych byla opečovávanou ženou, a potřebuji nabýt sebevědomí , jelikož jsem ho z nějakého důvodu cestou životem ztratila. Je mi příjemné , i když o toho nic neočekávám , když mi někde složí kompliment, atd. atd. To snad nemyslíš vážně 😂
Je to tak jednoduché stačí se podívat na jinou stránku jak tam chlapi brečí že byli okradení a podvedeni a slibovanou službu nedostali.
Pokud tady nejsi první měsíc tak po zhlédnutí galerek většiny zde přítomných dam a přečtení komentářů pod nimi ti to musí být jasné. V reálném životě by jsi na 80% z nichž ani nereagoval
Pokud tady nejsi první měsíc tak po zhlédnutí galerek většiny zde přítomných dam a přečtení komentářů pod nimi ti to musí být jasné. V reálném životě by jsi na 80% z nichž ani nereagoval
Mě sem třeba před lety přivedl známý *1*, vůbec jsem o serveru nevěděla. A zůstala jsem tady, protože mě baví chat, blogy a povídky. Psaní i čtení.

Mám i galerky, videa. Proč nakonec ne, když sem jdou dát. Jen tak. A je čistě moje věc, že je mám.

Určitě tu jako většina neprofi holek nehledám primárně sex. Na ten mě naopak tady po pár vzkazech chuť rychle přejde.

Je jen chybnej dojem Vás kluků, že tady najdou lusknutím prstu nezávaznej sex na první dobrou a že každá je tu z tohoto důvodu. A že "Amatéři" jsou jen nějaký řekněme e-shop s holkama co jdou zadara a s každým. Ale notak ...

Jen se tu prostě většinou bavíme jiným obsahem, co server v kompletu nabízí, než náhodným sexem s kýmkoliv, kdo se ozve.

Ale je taky pravda, že občas tu potkáš nejen kamarády na psaní a třeba i normální setkání, tak i někoho s kým je fajn pak i ten sex *13*.

Ale je to o hledání jehly v kupce sena ... A to mě třebas tady taky baví ...

Mam to stejne a jednoho dva tri kamarady, na ktere nedam dopustit, semtam zajedeme na vylet atd
Tohle je úplně přesné a dokonalé :) a stejně se najde ráda rypalu, co napíše, tak co sem vy kozy lezete....
Pokec (je to jedno z mála míst na netu, kde se občas i dá ještě popísmenkovat), povídky, občas fotky (když se podaří album a je jedno jeslti žena, muž, pár).

A taky si tu občas čechrám peříčka :-).
Já koukám na blogy a ráda čtu povídky narovinu tady jako někoho normálního najít aby ti misto pozdravu nepřišla fotka penisu je celkem problém ale najde se výjimka 😉 jinak si myslím že tohle je celkem oříšek tahle stránka protože hafo lidí si myslí hlavně muži že když napíši ženě že hned si dá říct a nejlépe když by se nechala ojet někde v autě 🤣 tak že já tu jsme spíš už jen na koukání než na hledání
Čtu blogy a diskuze pod nimi.
Čtu, koukám na alba, ale mužských alb, která stojí za pohled je tu minimum, takže víc na ženy a páry, občas diskutuji.
_Wanderer_
_Wanderer_ Inactive 2 years ago
This post has been deleted by user.
Ahaaaa další naiva, co to tady bere jako seznamku na rychlý trapný šuk. Na fotky koukám sporadicky, není den, kdy by mi nějaký pták nepřistál v soukromé zprávě. Nic a nikoho nehledám a víc mne baví blogy a fórum
Připojím se pod děvčata..Taky si ráda přečtu blogy, fóra, občas se zapojím do diskuze. Na fotky moc nekoukám, proč taky, vždyť je toho přeplněný internet.
Amatéři nejsou v žádném případě jen seznamka. Je to sociální platforma a je každého věc, jestli se chce zde pouze bavit nebo hledat.
Dívám se na mužská alba a hledám vhodná do sbírky, na chatu piju kafe občas s webkou, čtu a komentuji blogy, fórum. Podle nálady něco přidám, abych viděla videa.

Neseznamuji se a blokuji vzkazy, žerou z mého pohledu příliš času, který tady využiji lépe.
Jsem tu, protože chci. Nic nehledám, na alba se nedívám. Fotky tu sice mám, ale nikomu se nevnucují.
Ráda si čtu, popovídám, někdy i podiskutují....
Zkrátka čet jako každý jiný, jen víc sexuálně zaměřený