Víš, dříve nic jiného nebylo. Nebyly mobily, nebyly v obchodech hadry. Dona se mění
Dnes jim jde hlavne o to jake ma bankovni konto. S tim jich mas kolik jen chces 😁😁
Osobně bych to řekl takhle:
1. Nemá cenu se někam hnát, zvláště né do vztahu....
Né jen proto že je single život o hodně příjemnější, zábavnější a nejsi nikým či ničím vázaný. Takže se jednou sejdeš s tamtou a potom s touhle, ale vždy si to užiješ.
Možná to jen říkám jelikož jsem ve vztahu ze kterého se nedá z důvodu zodpovědnosti couvnout a chybí mu více věcí než mi partnerský vztah s ní dokázal dát, ale přijde mi to zkrátka jako jedna veliká klec.
2. Co ženy nebo dívky chtějí? To se asi nezměnilo a hlavně je to kus od kusu jiné, ale ten standard zůstává, vcelku bych to shrnul do těchto bodů:
a) Hezký, fyzicky fit a umí zaujmout na první pohled.
b) Je zábavný a nenudí se s ním.
c) Máme alespoň něco společného.
d) Rozumíme si a nejsme extrémně rozličné osoby.
e) Je alespoň trochu inteligentní nebo tam kde chybí intelekt jsou jiné přednosti.
f) Starší ženy řeší jestli máš práci, chodíš do ní a baví tě(jelikož nikdo nechce doma poslouchat stížnosti nebo tolerovat fluktuanta, který tráví více času doma například za PC než aby pracoval) a taky jestli dokážeš přinést tolik, aby jste zaplatili potřeby a ještě něco zbylo na zábavu atd.(Tohle zkrátka ani jinak nejde a pochybuji, že někdo bude chtít celý život sedět doma na prdeli a postrádat vše po čem touží).
g) A potom je to samozřejmě charakter a osobnost, při které každou zaujme něco jiného.
Na druhou stranu ony ti to sami řeknou/napíšou co chtějí... Takže stačí naslouchat a víš co a jak minimálně proto abys jí dostal do postele....
Většinou stejně rády mluví a nechají se vyslechnout, přičemž tobě zkrátka stačí mít co zajímavého přidat do společné konverzace.
V neposledním bodě, tvrdit že se dnes nedá seznámit je čirý nesmysl....
Jelikož nebylo místo kde bych se s nějakou nedokázal sblížit ať už: práce, brigáda, bar, zábava, firemní meeting, cestování, koníček, studium/kurz, internet(plná řada seznamek + sociálních sítí), bazén, školka atd.
Spíše bych řekl, že je problém někde jinde a to v tom jak s nimi komunikuješ a co z tebe na první pohled vyzařuje...
1. Nemá cenu se někam hnát, zvláště né do vztahu....
Né jen proto že je single život o hodně příjemnější, zábavnější a nejsi nikým či ničím vázaný. Takže se jednou sejdeš s tamtou a potom s touhle, ale vždy si to užiješ.
Možná to jen říkám jelikož jsem ve vztahu ze kterého se nedá z důvodu zodpovědnosti couvnout a chybí mu více věcí než mi partnerský vztah s ní dokázal dát, ale přijde mi to zkrátka jako jedna veliká klec.
2. Co ženy nebo dívky chtějí? To se asi nezměnilo a hlavně je to kus od kusu jiné, ale ten standard zůstává, vcelku bych to shrnul do těchto bodů:
a) Hezký, fyzicky fit a umí zaujmout na první pohled.
b) Je zábavný a nenudí se s ním.
c) Máme alespoň něco společného.
d) Rozumíme si a nejsme extrémně rozličné osoby.
e) Je alespoň trochu inteligentní nebo tam kde chybí intelekt jsou jiné přednosti.
f) Starší ženy řeší jestli máš práci, chodíš do ní a baví tě(jelikož nikdo nechce doma poslouchat stížnosti nebo tolerovat fluktuanta, který tráví více času doma například za PC než aby pracoval) a taky jestli dokážeš přinést tolik, aby jste zaplatili potřeby a ještě něco zbylo na zábavu atd.(Tohle zkrátka ani jinak nejde a pochybuji, že někdo bude chtít celý život sedět doma na prdeli a postrádat vše po čem touží).
g) A potom je to samozřejmě charakter a osobnost, při které každou zaujme něco jiného.
Na druhou stranu ony ti to sami řeknou/napíšou co chtějí... Takže stačí naslouchat a víš co a jak minimálně proto abys jí dostal do postele....
Většinou stejně rády mluví a nechají se vyslechnout, přičemž tobě zkrátka stačí mít co zajímavého přidat do společné konverzace.
V neposledním bodě, tvrdit že se dnes nedá seznámit je čirý nesmysl....
Jelikož nebylo místo kde bych se s nějakou nedokázal sblížit ať už: práce, brigáda, bar, zábava, firemní meeting, cestování, koníček, studium/kurz, internet(plná řada seznamek + sociálních sítí), bazén, školka atd.
Spíše bych řekl, že je problém někde jinde a to v tom jak s nimi komunikuješ a co z tebe na první pohled vyzařuje...
Minule jsem čekal v restauraci na pizzu. A pozoroval jsem. U spolu seděli 2 mladí a oba koukali do telefonu, u jiného spolu cca.6 mladých cca. kolem 17 let a co všechno dělali...no ano koukali do telefonu. Konverzace, smích, vyprávění vůbec nic...strašný v čem dnešní náctilety vyrůstají. Ale to je pouze můj názor.
Co je to dřív? Je mi lehce přes 40 a auto natož motorka mě ani moje kámošky nezajímalo nikdy. Doma mám temer dospělého puberťáka a věř, že zábavu a holky dnešní mladí rozhodně nezanedbávaji. A když slyším o těch pruchodacich u kolegyň doma, jsem ráda, že u nás je celkem v rámci možností klid.
Je to velký problém se normálně seznámit. Jsem sama hromadu let. A za tu dobu mě na ulici oslovily 2 muži. Oba bohužel zadaný. Takže dnes je online doba a zkusila jsem z prdele hromadu seznamek a katastrofa.😅😅
Já oslovil napřímo holku nedávno. Stála asi metr ode mě, v autobusu. Zeptal jsem se jestli by někam nezašla. Zvedla jen oči od mobilu a řekla. "Si mě najdi na netu ne?" To mě odzbrojilo a řekl jsem si,že na oslovování napřímo už kašlu.
Byla asi mladounka. Já byla letos na bruslení od spolužaček dcery poučena, že se už kluci neptají na telefonní číslo, ale na instagram. 🤣
No tak to je pěkný. Já jsem konzervativní, nemám instagram 😂
A co kdybys oslovila ty je.
V dnešní době ženský jen hledají majetky hlavně teda prašule a navíc VIP potěší toho je všude plno no oni taky nic jiného neznají ve škole se nic neuci spousta jich neumí ani vařit.
Tak to je nesmysl,řekla bych.Oblečení značky mě nezajímají, taky je nemám.Ale pravda chlapa bez auta bych už nechtěla..
Ne. Je to pořád stejný, každá generace si myslí, že ta mladší je línější, nemožně mluví, obléká se atd. Atd. Ano, je to tak, spousta mladých vysedává u mobilů a sociálních sítí, ale to je dané jaksi tím, že jsou ty technologie k dispozici. Kdyby byly když jsme byli mladí my (a naší (pra...) rodiče), čumíme do toho taky. Já znám naopak mladý lidi, co jezdí do přírody, angažují se v dobrovolnické ochraně přírody, památek a podobných věcech. A seznamují se a souloží 🙂 Takže já bych to neviděl tak černě 🙂
This post has been deleted by user.
Jo celá součassá generace je utopená do sociálek, čumí do dyzpleje svého founu, poflakujou se po nákupácích u káefcéčka nebo mekáče a jsou hrozně kůl. Nejvíc mě dostává když člověk vidí dva kámoše/kamarádky/nebo dokonce pár, kteří spolu jdou, jedou MHD, nebo jenom tak FELÍ někde v nákupáku a místo aby se bavili tak hledí do telefonu. A to píšu o těch, co mezi lidi vůbec chodí. Věřím, že spousta těchhle mladších ani nevystrčí paty z baráku a čumí do mobilu doma na gauči u Nietflixu. Myslím, že tahle generace obecně bude hrozně bohatá na dospělé panice, panny, asexuály a zoufalé osamocené lidi, kteří budou potkávat jiné osamocené lidi, ale ani jedna strana nebude vědět jak se seznámit. Mám takové i u nás v práci.
Peklep: zapomels napsat "Fyjalo octup!"
:-D
:-D
Co tim chce vazeny pan rict? .
Ze na zkazenou mladez madaval uz Sokrates a po nem uplne vsechny generace starcu pozdeji.
Nepochybne i praotec Kopcem s Vevercakem,.pokud se dozili fousatosti, nadavali za zatracenou mladez.
I na nas nasi rodice nastvane hledeli, jak jsme se nepovesli a hle, svet je fut lepsi a leosi
:-)
Nepochybne i praotec Kopcem s Vevercakem,.pokud se dozili fousatosti, nadavali za zatracenou mladez.
I na nas nasi rodice nastvane hledeli, jak jsme se nepovesli a hle, svet je fut lepsi a leosi
:-)
Upřímně, to je ale jejich věc, jestli se chtějí nebo nechtějí družit a seznamovat.
To samozřejmě. Já se vyjadřuju k tématu a říkám svůj názor. Je to jejich věc, já se budu bavit až se ve zprávách bude mluvit o nárůstu sebevražd, osamělých dospělých co žerou antidepresiva a podobně. Ale zase je třeba říct, že za to úplně tak sami nemůžou, tyhle sociálky jsou dělané speciálně proto aby vytvářely závislost a mladí jsou na to zvlášť náchylní.
Já se jim ani nedivím. Splodit potomka do téhle doby je o držku. Mně je taky lépe samotné. Už nemám na to, se nechat buzerovat od chlapa a dělat mu služku
Samozdřejmě je lepší být sám,sem tam si s někým hrknout a je pak pohoda.Ale bez dětí,které budou dávat třeba daně na tvůj důchod nebudou.Je to sice drsné, ale jr to život, musí se to říkat....Chci vidět ty co nechtějí (a mohou) mít potomky, že je nechtějí. Také máme děti, už mají své rodiny a firmy .....Vnuci jsou pro nás vzpruha, pak je sex!
Já svou povinnost porodit splnila. Jen ho budu mít na krku po zbytek mého života, pak asi skončí v ústavu. A tohle chceš
Promiň, ale píšeš že potomka nechceš!! Ne že ho máš? Nikdo neví že už máš....(neznám tě tak tak raguji)
Spousta holek může ale nechce mít pomka,raději kupu psů a koček než dítě! Proto jsem tak regoval.
Spousta holek může ale nechce mít pomka,raději kupu psů a koček než dítě! Proto jsem tak regoval.
Bylo to v obecné rovině, a nikde jsem nepsala, že konkrétně já děti nechci. Nechtěla jsem , nemohla jsem, podařilo se omylem, tak mi zůstalo na krku
Jo to souhlasím, my s manželkou i přes tlak okolí držíme, protože na děcko prostě nejsou peníze, budoucnost vypadá dost divně a doba je prostě špatná. Ale minimálně alespoň zažít někoho mít je podle mě dobrá věc pro mladého člověka.
.... není to jen výmluva?.... ještě více singlaku chlpajic proseco a párů bez dětí a mužem to jako národ zabalit.... dítě se střední a maturou vyjde na dva míče, což je cena běžného elektrovehiklu..... máme to krát dva a žijem
Budu hádat, splácíte hypotéku/úvěr a ani jeden z vás si nemůže dovolit přijít o práci jinak přijdete o barák a elektrovehikl. Tak hodně štěstí s padajícím průmyslem.
A jinak ne pro každého jsou 2 mega v pohodě. A asi budu radši přemýšlet jak a jestli vůbec bysme s děckem vyšli než si pak hledat 3 práce abysme se uživili (i takový případ vidím v okolí). Bohužel jsem se narodil ve špatném etniku, takže mě zadarmo živit nikdo nebude. A porodnost národa je sice jedna věc, ale národ mě pak v nefungujícím státě nespasí.
A jinak ne pro každého jsou 2 mega v pohodě. A asi budu radši přemýšlet jak a jestli vůbec bysme s děckem vyšli než si pak hledat 3 práce abysme se uživili (i takový případ vidím v okolí). Bohužel jsem se narodil ve špatném etniku, takže mě zadarmo živit nikdo nebude. A porodnost národa je sice jedna věc, ale národ mě pak v nefungujícím státě nespasí.
kdy opravdu chces, na konicky si prachy vzdycky najdes
A deti jsou moc dobry konicek.
A deti jsou moc dobry konicek.
.....ano splácíme hypotéku a oba děláme na sebe a oba jsme běloši a elektro vehikly naštěstí nemáme.....tady v kopcích by byly k ničemu.
A v tom kraji se za války a za feudalismu děti nerodily?
Mylsím, že se máme proti našim předkům úplně pohádkově, až se kolikrát stydím otevřít ledničku.
A furt se rodily děti.
Asi to nebude v klimatické tísni a Fialově bídě. ,.-)
Protože všechno je věc priorit a když člověk opravdu chce, pak opravdu zvládne!
(Zvláště pak s tak štědrým sociálním systémem za prdelí, že se takhle někteří vpohodě i živí.)
Mylsím, že se máme proti našim předkům úplně pohádkově, až se kolikrát stydím otevřít ledničku.
A furt se rodily děti.
Asi to nebude v klimatické tísni a Fialově bídě. ,.-)
Protože všechno je věc priorit a když člověk opravdu chce, pak opravdu zvládne!
(Zvláště pak s tak štědrým sociálním systémem za prdelí, že se takhle někteří vpohodě i živí.)
..... štědrý sociální systém a dotace si strč za klobòk....nechci
To je dobře -- pro děti je skvělým příkaldem, když se o ně umí postarat rodiče a ne teta ze sociálky.
Lehce si myslím že o elektrovehikl nepřijde protože ho nemá narozdíl od té doživotní investice
Jinak co navrhuješ , nemít hypotéku radši
Takže platit nájem z kterého nic do budoucna nemáš
Takhle je to aspoň po x letech aspoň investice která se při pruseru může prodat a aspoň trochu něco vytěžit...
Jinak co navrhuješ , nemít hypotéku radši
Takže platit nájem z kterého nic do budoucna nemáš
Takhle je to aspoň po x letech aspoň investice která se při pruseru může prodat a aspoň trochu něco vytěžit...
This post has been deleted by user.
Představte si, že jsou i lidi, co nemají ruce v zad a nebo nemají dutou hlavu. Nemají pak problém normálně žít bez hypo hezký život. Je super, jak Vás hned napadne "nechat se živit". Stát je přesně takový, jací jsou lidé.

Dnešní doba
Ahoj všichni.
Zdá se mi to nebo je v dnešní době prostě pro mladý lidi problém se normálně seznámit. Příjde mi že se holkám dnes líbí úplně něco jiného než dříve.
Dříve holka ocenila když měl chlap motorku, auto. Byl to pracantů atd... Dneska mi příde že je spíš zajímá jaké má oblečení a třeba jaké má boty, respektive od jaké značky.
Třeba to příjde jenom mě, kdlidně si poslechnu váš názor na to.
Díky všem za odpovědi.