Erotický veletrh 2025

Je to tam fajn, nebo bych radši měla zůstat doma? Vypadá to jako menší svátek, který bych si ráda užila.

Erotické veletrhy cca kolem roku 2000,to bývalo torčo,suprová vystoupení (Tarra White,Robert Rosenbeerk a další).Krásné sexy hostesky.Mraky stánků,Leo tv v začátcích + aftr párky🥳🤘🤩🍷🍾
Kdo pamatujete zavspomínejte se mnou
Tak náš první erotický veletrh, z úvodních recenzí tady na ama jsme neměli přílišná očekávání. Ale :) myslíme si, že nakonec si tam vybral každý. Ano krypli tam byli, 2 - vůbec jim nezavidíme :-/ ano "bezdáci s penny tažkama taky - 2. Spoustu "VIP" hostů, bachelor, vyfetovaný hvězdy ze zpěveckých realityshow... atd... ale je dulezity kdo tam byl a nebyl? Dulezity je preci program a rovnost a dostupnost erotickeho svatku pro vsechny. Ano, byli tam i úchyláci co 30 minut strkali svůj objektiv slečně v kleci ke kundičce.... a co se v 1.řadách pod podiem nechapi pochcat při swingers od Viking of Valhalaaaaaaaa vraaaaa uuuuu :-D jak mohutně řval se stojícím viking :-D a ano lubrigacní vaginální gel s příchutí malin domácí výroby šel taky zakoupit... gloryhol jsem se bál vyzkoušet :-D a 5 minutový taneček od sladké 50 leté tanečnice jsem taky oželel... ale zábavu si tam našel každý, kdo uní hledat... pokuď někdo přišel sám a čekal zázraky... asi se nedočkal, ale v páru jsem si to užili a bylo to přesně to co se očekávalo... mělo nás to navnadit na večer v soukromí na hotelu a to splnilo. Za 1200 kč nemáme výhrad.
Samirova recenze :"Ještě jednou se vrátim ke včerejšímu erotickýmu veletrhu. Bylo to jak výlet časem. Od devadesátek se nic nezměnilo. Ty lidi byli dokonce i stejně oblečený. Jak kdyby ty hadry dostali v Armádě spásy. Kurvy byly zvadlý a východoevropsky umaštěný - zlatá Pattaya! Epicentrum upocenejch úchylů a chudáků. Občas projel kripl. Dojem panelákový kultury podtrhovalo místo, kde se to odehrávalo – pole v Letňanech.Začal jsem přemejšlet, co ty lidi asi dělaj doma… v panelákovejch kobkách. Za těma dveřma se asi dějou pěkný nechutnosti. Ale taky se tam odehrávaj smutný příběhy. Říkám vám, ten veletrh bylo inspirativní místo. A tak vzniknul text na moji sólovou desku: "Za dveřma paneláků". Jestli se všechno stihne, jak má, tak si ji budete moct už k Vánocům koupit."

Takže jsme ušetřili spoustu peněz za vstup ,který jsme stejně nechali večer v Plzni za pivo 😃 ona ta akce je asi pro lidi ,co jen fantazírujou a nemají pestrý sexuální život.
Posledně tam byla snad nějaká piss-show a jinak takový malý tržiště
Neodpovídá vstupnému 1500,- …..velmi malý výběr věcí k zakoupení.
Hodnocení: https://www.slevomat.cz/akce/2232540-vstupenka-na-eroticky-veletrh-s-bohatym-programem?tab=hodnoceni
Zůstanu doma 😜
Taky jsem chvíli přemejšlel jestli tam jít, mohli bychom spolu
Jestli jsi jeste nebyla tak bez. My byli jednou nadseni, jednou zklamani. Ale nelitujeme
Zůstal bych doma....i civění do zdi je smysluplnější.