také přijedeme na pořádnou mrdačku
bychom na úterý napsali-tohle nejde nepochválit
sice jsme čekali gang,ale byla z toho parádní luxusní swingers
.....čtvrteční akce opět začne příchodem subinky před bar....kde se k ní mohou přidat jak muži tak ženy.....v glory bude žena,která uspokojí muže orálně přes otvory.....
.....možno využít pláž i karavan
👍👍👍👍👍👍další extra výýýborná gang/swingers,úterý němělo chybu,jak už se psalo byla akce spíše swingers než gang,tu mladou nádhernou slečnu budu mít dlouho v hlavě.Bravky jsou v čele s Laďou NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dnes na gang dorazíme 1+1
....

.......děkujeme za sobotní návštěvu.....kterou bychom mohli nazvat swingers na Sahaře.....😀.....v boji o přežití jsme všichni obstáli......infarktů minimum a ztráty v normě....

.....děkujeme,že i v takovém extrému jste dorazili v tak hojném počtu......

.....celý team děkuje a těší se na Vás....
uf bylo vedro,ale my chvilku venku chvilku uvnitř,každopádně jsem odjížděla mnohokrát uspokojena
děkujeme
😘i my hlásime příjezd v sobotu
Ahoj,my dovalíme v sobotu.Ladi chlapce nám jako vždy moc neblokuj,aby v tom vedru měl kdo makat
Dnes jsem byla v Bravanticích na své první swingers v životě a byl to super zážitek😍. Užila jsem si každou vteřinu 👍
.....
.....čtvrteční menu.....žena v glory-která tě přes otvor orálně uspokojí + zrzka anál-polykání + další pár-žena
neděle byla výživná-chlapi byli výborní😜
Ahoj všem, Bravantice mě lákají … ale poprvé bych nejraději zavítal s párem, nebo ženou, kteří už měli možnost vyzkoušet
. Najdu tu někoho kdo mě první návštěvou provede ?
....

.......děkujeme za další nedělní návštěvu....počasí vyšlo skvěle.....
... dámy byly velmi spokojené a máme pochválit muže za jejich výkony.....
....děkujeme za mňamky od Radky .....
....těší se na Vás opět team Bravantic
To šilene male, cernovlase tornado v glory hole mistnosti byla kdo?! 😆🤣🤣
Jj ta byla šikovná
👍jo taky jsem čuměl co v těch dírách předváděla-luxusní scénka
.....

........dnes na neděli bude možnost využít nuda pláž,bazének i karavan......
(edited)
Bazének byl moc boží super akce
Anejen bazének,Hanka si to moc užila,bylo to super,ale to bývá v Bravanticích těměř vždy
😅ani my v neděli nebudeme chybět-jen aby bylo dost ptáčků
Jedu z Brna. Přidá se žena nebo pár? 50/175/85 kravaťák na výletě.
v neděli přijedeme na opalovací grupáček
Kdo se chystá zítra? Snad nebude prázdno a bude pohoda
Ďakujeme všetkým prítomným, bolo OK ako vždy. Tešíme sa nabudúce
Také přijedeme v neděli,bude to super,jako vždy.
vždy jedu,když tam jste,ani teď čtvrtek chybět nebudu
určo čtvrtek přijedu-když jste vy je to vždy vzrůšo
....

.......jsme rádi,že sobotu jste si užili snad všichni.....trošku jsme se mačkali,ale o to asi jde nejvíce.....
.....děkujeme za spoustu dárečků.........Janičce za sladké mňamky a ještě jednou přejeme vše nejlepší k narozeninám....
......také poděkování za dárečky Martinovi a Leničce....
....těší se na Vás team Bravantic
My teď po čase zkusili smíšenou,no a teda musíme přiznat,že jsme se pobavili daleko více než na párech,asi tím,že pěkných párů a žen bylo nadstandartně hodně
Děkujeme
Výborná sobota-jen ta dálka,ale pokud chceme kvalitu,musíme až do Bravek
Mám stejnou zkušenost. Nejlepší klub v ČR. A Láďa tomu opravdu dodá správnou atmosféru.
Děkujeme-sobota byla extra TOP,za nás bylo až moc žen,ale akce výborná,pánové byli jste úžasní.
Ahoj-ahoj,večírek plný sexu se blíží,večer sraz v Bravkách na

Ahoj,večer se konečně stavíme.Bravky krásný kraj
Ahoj,v sobotu budeme na značkách a pak
Sobota se blíží 😎 Kdo jede?
.....

......dnešní čtvrteční akce začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude svěřena do Vaších rukou a penisů.....
....
čtvrtek jedeme s kámošem na bičko
Dneska úžasný gang holky byly šikovné
Děkujeme za další skvělou sobotní párovku,které krom Ladika nechybělo nic
moc děkujeme za sobotní večer,faktická nádhera,krásná tělíčka😘za nás prostě úža párečky
......
..........úterý bude zrzka + blondýna obě anál-do obou dírek najednou-orál do konce + další žena-pár
Ahoj, jedu dnes Z Olomouce kdyby chtel nekdo pribrat
.....

....děkujeme za sobotní párovku ve velkém počtu a neděli kde hlavně párů a žen také nebylo zrovna málo...
....v neděli někteří využili venkovní bazének,lehátka na opalovačku i karavan......
......team Bravantic děkuje a těší se na další setkání
my posíláme také velké poděkování-sobota páry boží,Laďa nám tak malinko chyběl,ale i tak super
Souhlasím 😉 ale chyběl tam motivační guru 😂 bez něho to nebylo ono 🫣🙂
ano Laďa je machr,ve svém oboru jednička,když není-což se stává vyjímečně-akce jsou dobré,ale on tomu dává úplně jinou šťávu
.....

.......dnes nedělní.....tzv rychlo neděle......je určena pro všechny.....páry,ženy i muže.....
..........NENÍ NUTNÁ REZERVACE.......

.......
..........NENÍ NUTNÁ REZERVACE.......
Hodiny pomalu odbíjí osmou hodinu,kdy dorazíme na nejlepší club v okolí 😈
ahoj,my také jedeme na párovou sobotu si užít s párem,kde je žena na ženy
.....

.......ano bude dnes čtvrtek zrzka i slečna v glory
v neděli přijedeme na naší oblíbenou-rychlo neděli,jen bychom chtěli apelovat(naLaďu),jestli je možno zařídit,aby se do glory(glory místnost s otvory) lidi ve dvou nezavírali a nezabírali tak dobrou atrakci.Pokud chtějí šukat ve dvou ať nechodí na rychlou neděli-což je taková větší gb akce
sexu zdar
Ahoj,také dorazíme po delší době v neděli na pořádnou mrdačku.
Pak je asi třeba i samotných chlapů že?
👍ano jde jen souhlasit
Ahoj, plánujeme tento čtvrtek od 16h být v Bravanticích ? Přidal by se někdo ?
.....

......odpovídáme na dotazy........ano.....pokud je vhodné počasí je možno úterky i čtvrtky využít venkovní prostory-nudapláž a karavan.....
Děkujeme,sobota nás mile překvapila kolik bylo krásných párečků a mladší ročníky?ti byli výborní,vůbec se toho nebáli.Teď sobotu dojedeme i na párovku.Bravky jsou top jedničky
Taky teď dorazíme 🙂 a třeba na sebe narazíme 😇
This post has been deleted.
Díky moc, byla jsi skvělá 🥰
Ahoj, ozve se vysoká černovláska ze čtvrteční akce? Byla boží, jen jsme to spolu nestihli:), dík:)
Děkujeme za sobotní super fičák,výborná sw
Posíláme další poděkování za lux sobotu,a mučírna??wooouu-skládáme obdiv a dík nejvyšší
This post has been deleted by user.
😜ahoj večer se stavíme na další grupen-šuken párty
.....
......poprosíme aby jste psali do fóra,které je založeno jako poslední....což je č.6.....děkujeme
Dnes gang bang-fenomén-5 žen,které vydaly jako by jich bylo 10.Děkuji
👍úterní gang super-hodně žen méně chlapů-prostě jsem si užil jak nikdy,co dodat-kdo včera byl tak ví
(edited)
....
.......ano....úterý a čtvrtek možno využívat i venkovní prostory-nuda pláž...
......
.....

......ano dnes na úterní odpo akci gang-bi bude Kiki + další žena-obě anál + slečna v glory + další žena pár
Děkujeme za krásnou nedělní sex pohodičku a pláž máte nádhernou
....

......děkujeme za další nedělní návštěvu....
....přidalo se i dost nováčků........za dárečky děkujeme.....Janičce za medíky a mňam sladkosti...
...Gabce a Radce za sladké pochutnáníčko........a hlavně všem,že jste se bavili a dováděli venku i uvnitř.......
......a tím prohlašujeme letní sezónu za za hájenou......

.........děkuje a těší se na Vás team Bravantic
Vzala bys mě sebou ? Ještě jsem tam nebyl
v neděli to přijedeme omrknout😅
Ahpj, jedu pres Opavu, chce nekdo vzit?
Jsem z nového Jičína vzal bys mě sebou?
....

......moc děkujeme,že píšete-voláte......ale tento víkend máme klasickou swingers....pouze NEDĚLI....
.......
musíme dohánět naši absenci😘když nevyjde tato neděle,určo vyjde další sobota
radi v neděli omrkneme,vyzkošíme karavan a jdeme na
Ahoj, planuji nedeli - mel by nekdo zajem o spolecnost, at tam nejsem sam? ;)
....

.......čtvrtek opět začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude svěřená do Vaších rukou a penisů....
......
....ano....na neděli již bude karavan a nuda pláž k dispozici.....snad vyjde i počasí....
....
kdyz bych dorazil jako samotny muz nektery ctvrtek tak jako blondynofil a milovnik velmi stihlych zen, bude to pro me to prave ?
👍úterý OK,mládá v glory se teď hodně líbila
štíhlé ano,ale velmi štíhlé spíše vyjímečně
diky moc za odpoved 👍
....

......děkujeme za další sobotní návštěvu......i za krásné a praktické dárečky ....
.....také děkujeme,že bylo mnoho odvážných samotných žen,které se dostavily bez mužského doprovodu....a mužům děkujeme,že vše zvládali....

....děkuje a těší se na Vás team Bravantic
....

....úterý bude slečna v glory + zrzka + žena anál-orál-polykání + další žena-pár
Tak kdo dneska dorazí?
👍to bude asi menší divočina-se ukážu
Ahoj,tady jde jen pochválit vynikající sobotu.Velké díky
Děkujeme za sobotní parádičku,tohle byl pořádný grupen večírek👍
V sobotu jsem poprvé zavítal do Bravantic a bylo super. Moc jsem si to užil.
dnes sobota
jedeme na pořádnou sw grupen
Večer se stavíme,rádi býváme v mučce,rádi se k vám přidáme,nebo se můžete přidat vy
V sobotu(echo pro naše známe i neznáme) opět vyrážíme směr Bravky,
Byla jsi fantastická, neskutečně jsem si užil to dlouhé kouření od tebe a na závěr ti vycákat pusinu, to byla už jen třešnička.
závislost na sexu asi není zlozvyk😀dnes čtvrtek další ok párty
😀ahoj v sobotu se znova ukážeme na
.....

......dnes čtvrtek bude.....pár tibija + slečna v glory + zrzka + další žena......
......jen upozorňujeme,že na čtvrtek není nutná rezervace......
......jen upozorňujeme,že na čtvrtek není nutná rezervace......
Dneska jedu, tesim se na nadrzene zeny :)
Úterý jedničkový gang-Výborné👍
Čtvrtek dopoledne přijdu ..👍
Za neděli děkujeme,výborná akcičku,prubli jsme už i karavan.Někdy zkusíme úterý
.....

......málé hlášení na úterní gang-bi-tma.....bude Kiki + zrzka + slečna v glory
Kdo bude v úterý v Bravanticich?
Vím,že stále chválím,ale tato neděle prostě nejde nepochválit.Tak velký počet žen byla radost uspokojit.Laďa je fakt kouzelník
.....

....děkujeme za další sobotní a nedělní návštěvu.....
......Monči za mňam zákusky,Martinovi za flaštičku větších rozměrů,Janičce za závin....hned jsme si ho dali ke kávičce...Radkovi a jeho paní za výborný destilát..
....v neděli někteří využili venkovní bazének,lehátka na opalovačku i karavan.....tak že můžeme prohlásit....
....venkovní sezónu za zahájenou.....
......team Bravantic děkuje a těší se na další setkání
Děkujeme za další skvělou párovku,ženy krásné,ale nám nejvíce padlo do očka krásná slečna,kterou měl pán na vodítku,podívaná když se mazlila s jinou ženou nás hodně rozpálila
Dnes neděle se ukážeme,možná i s další kámoškou
Ahoj, skvělá neděle. Nádherný pár nahoře. Stihl jsem vás ke konci, já mladý sportovní postavy. Nakonec jsem tě vysquirtoval. Jestli je nějaká možnost se s vámi domluvit tak SZ :))
.....

........jen připomínáme DNES SOBOTA JE AKCE POUZE PRO PÁRY A ŽENY......
Taky se tam ukazeme opet a zas
Ahoj,ano i my se na sobotu těšíme,páry jsou v Bravkách výborné
párovky jsou TOP,v sobotu rádi opět přijedeme😍
my už tradičně
nedělní rychlo šoustačka
My také v neděli,má to grády,těšíme se.
....

.......čtvrtek začne příchodem štíhlé subinky před bar + bude Kiki a zrzka
to bude mazec-já chybět nebudu
minulé úterý super,dnes by mohla jít i kámoška
Také se v úterý stavím na gang,ale pokud bude někdo chtít ojet připinákem?nebojte si říct-já ojedu tebe-ty mně
.....

....děkujeme za další sobotní návštěvní nášup......milé nás překvapilo,že dárečky donesli i ti co přišli na svou první návštěvu......nesmírně si toho vážíme....
....co se týká venkovních prostor a karavanu.....bude spuštěn už v dalším týdnu.......

......děkujeme.....těší se na Vás team Bravantic....
Sobota boží-Bravantice boží.Mučírna jela ve velkém hodně vytížená-vzrůšo zážitky a né jen tam.Velké poděkování všem
Za sobota velký dík,jedna lepší akce střídala druhou,ale ta NEJ byla před krbem,kde nádherná-náruživá žena ze Slovenska předváděla sex od kterého se nedalo odtrhnou ani pohledem-vynikající.Laďovi a jeho týmu poklona
Děkujeme,sobota super,partnerka děkuje všem sex bojovníkům
👍
Večer?s kým se potkáme u Ladi?
Pojede někdo přes Lanškrounsko? 🚙
Sexu 3x nazdar😘sobota večer se vokážeme
úterý pecka,ale dnes čtvrtek ještě lepší-5 žen nám dalo zabrat👍
děkuji,byli jste super
úterý perfekt,a čtu,že čtvrtek bude Janička,náročný to týden,ale přijedu
(edited)
Ahoj,tohle mne neskutečně láká. Mohl bych jít v Tvém doprovodu??? Sympaťák Daniel 52/190/98
ja bych se rad seznamil
Doraz za námi :) bude hezky
.....

.......ano na úterní gang akci budou 3 ženy,které jedou i anál + další žena-pár......na tuto akci není nutná rezervace
Těším se na zrzku prý je úžasná 😁
To vypadá, jako by bylo třeba hodně mužů, aby ženy nepřišly zkrátka.
....

.......jen připomínáme,že tento víkend u nás akce není......je celozávodní dovolená...
....
👍👍👍👍čtvrtek a překvapení-VÝBORNÉ!!!!!!
....

.......ano dnes bude na čtvrtku jedno pěkné překvapení.......a připomínáme,že není nutná rezervace
čtvrtek jedu na gang,pokud bude někdo chtít ojet připinákem?nebojte si říct-já ojedu tebe-ty mně
👍sobota hodně hostů-méně těch co známe,ale zábava super😀musíme jezdit častěji
....

......děkujeme za další sobotní návštěvu......za dárečky jak sladké mňamky....tak tekuté potěšení....
.....byli další nováčci i ti co se vrátili po nějaké odmlce.....

....děkuje a těší se na Vás celý team Bravantic
Ahoj,teď v sobotu jsem byl v mém oblíbeném relaxačním centru, byl to báječný večer, dokonalý ☺️😉 , holky byly jste úžasné, skvěle jsem se bavil, rád na vás vzpomínám ☺️❤️❤️❤️ , za někdy se zastavím 😉❤️❤️❤️❤️
Ahojky, klidne nekoho vezmu na swingers , nejakou slečnu nebo par :)
Myslim , jako odvoz z nějakého města
Ozvete se mi ! :) Za cestu nic nebudu chtít, stačí pokecat po cestě 😉
Děkujeme
za jako vždy-skvělý sobotní večer
👍👍👍sobota jako vždy luxáč,majitelé nelení a stále vylepšují,tohle přesně lidi chtějí.Díky
👍Ladiku děkujeme tobě i pánům za skvělé odvedenou práci
Ahoj,ano i tuhle sobotu přijedeme-sexu zdar-nudě zmar
Ahoj,zítra budeme 1+1-pro náruživou kámošku bude sobota premiéra,tak uvidíme
My si dáme opět sobotu-nám více mužů vyhovuje
v sobotu doufejme budeme řádit
minulá sobota byla úžasná
....jaký je cca stav - počet žen na dnešek....
😀👍úterý nemělo chybu-hodně bab-co čtvrtek?bude něco podobného?
Tuto sobotu se chystám po delší době vyrazit směr Bravky. Přecijenom pro mě trochu z ruky 🫣Pokud by měla nějaká dáma či pár zájem. Mohu nabrat na trase HK-Bravantice a zpět. Případně SZ
Úterý nebylo špatné,ale na 6 žen jen 12 mužů je celkem málo
snad čtvrtek bude lepší
úterý jedu na gang,pokud bude někdo chtít ojet připinákem?nebojte si říct-já ojedu tebe-ty mně
Neděle výtečná,chlapci při síle
přesně jak jsem chtěla.Díky
.....

........velmi děkujeme za sobotní a nedělní návštěvu.....
......v sobotu jste nás velmi milé překvapili velkým počtem párů....
....za neděli máme hodně poděkovat všem mužům za výkony....
.......jako vždy děkuje a těší se na Vás celý team Bravantic
Parádní párová akce 😈
Sobota byla super🎉 já byl trochu nervózní z tolika lidí, jelikož jsem tak velkou akci ještě nezažil😊 nicméně jsme si to i s partnerkou a druhým novým párem velmi užili 🎉🎉 děkujeme jistě si to zopakujeme 🎉🎉🎉
Jo včera bylo super. Dlouho nebylo tolik parů...
Byla parádní. Děkujeme všem se kterými jsme seděli u stolu za hezký večer. R+V.
Výborný večer,páry krásné(dle průzkumu bylo kolem 40 párů-no není tohle ráj?) a všichni,ale fakt všichni sexovali.Laďo tobě i tvé osádce za barem děkujeme
(edited)
.....

........na dnešní tzv rychlou neděli pro páry,ženy a muže.....NENÍ NUTNÁ REZERVACE
Holá holá sex sobota volá-večer dofičíme😘
my teď rychlá neděle-ty jsou nejlepší,hned se jde na věc-jen pánové aby byli při síle
....

......jen připomínáme....že tato sobota je....POUZE PRO PÁRY A ŽENY....
.....
My jedeme na pořádnou mrdačku,ahoj v neděli
Hani jsi kočka a v neděli jedu
.....

.....již jsme psali,ale napíšeme znova......na úterní a čtvrteční akce není nutná rezervace.....proto nikdy nevíme kolik bude žen a mužů.....

Čtvrtek jedu na gang,pokud bude někdo chtít ojet připinákem?nebojte si říct-já ojedu tebe-ty mně
....

.......děkujeme za další sobotní návštěvu.........ženy byly ve velké přesilovce....ale k nám chodí dobří borci,kteří se toho nebáli a statečně se přesilovce postavili....
.....dárečků a pohodičky také hodně....

krásný sobotní fičak-děkujeme za luxusní večírek
kluci nepište nám ufňukané kecy-jako,že hledáte,ale na swingers se bojíte atd
To není pro nás 🤣🤣🤣 my raději v soukromí 😅 stejné hlášky i od páru 🤦
Děkujeme za krásný sobotní večer
👍sobota WOU WAU,i přes silnou převahu že,musíme muže pochválit za výkony i galanci.Poděkování patří hlavně Láďovi a jeho týmu za vytvoření sexráje
Sobota byla úžasná, moc jsem si užil a snad i všichni kolem 👍👍
Moc příjemná akce to byla :)
Sobota bude ve velkém,my jedeme jako pár,kdyby kluci nemohli,mladá si dá orach s jinou ženou a já rád vypomůžu
...

....pánové máme vyřídit-což děláme....že v sobotu přijede společně 6 samotných žen z Polska.....rádi toto info poskytneme....ale vzhledem k tomu,že je již pro muže bohužel obsazeno.....tak asi nepodstatné....plníme jen co jsme slíbili....
...
😅už jsme nahlášení-v sobotu se uvidíme-sexu zdar
Ahoj. Jedeme s kamarádkou v sobotu do Bravantic. Choceň, Zábreh. Mohelnice. Olomouc... Mohli bychom nějaký PÁR nebo ŽENU vzít po cestě. Když tak napište
Ahojky. Ja jsem z Lanškrouna…. Do budoucna byste mě mohli vzít…
k neděli je už asi zbytečné psát-snad jen že děkujeme za super den plný sexu
😘možná čtvrtek a nebo sobota?
Těším se na sobotu do Bravantic 😈💋😈
Taky tak😂😂😂😂😂 To zase bude nářez
taky se dnes stavím na gang,ale pokud bude někdo chtít ojet připinákem?nebojte si říct-já ojedu tebe-ty mně
....

.....předáváme info jak jsme slíbili....dnes na úterní gang-glory-bi odpo akci bude i žena Kiki....
Moc děkujeme,neděle byla senza-Bravantice jsou tím čím má swingers klub být a to o sexu-v tom se jim žádný klub nevyrovná-proto jsou nejlepší
(edited)
naprostý souhlas,neděle výborná,partnerka spokojena a tím pádem i já
....

....děkujeme za další nedělní návštěvu....máme poslat pochvalu mužské populaci za pracovní nasazení....
.....my děkujeme za sladké i praktické dárečky.....a těšíme se na další setkání....

....team Bravantic
Ahoj všem 🙋🏻
Delší dobu nás láká přijít na sobotní akci pro páry ale jsme prozatím v této oblasti nezkušení proto bychom chtěli poprosit nějaké pravidelné návštěvníky aby nám napsali do zprávy jak celá akce probíhá, popř. odpověděli na nějaké otázky 🙂
Mockrát děkujeme a budeme se těšit 😏
Delší dobu nás láká přijít na sobotní akci pro páry ale jsme prozatím v této oblasti nezkušení proto bychom chtěli poprosit nějaké pravidelné návštěvníky aby nám napsali do zprávy jak celá akce probíhá, popř. odpověděli na nějaké otázky 🙂
Mockrát děkujeme a budeme se těšit 😏
....

....ano tato neděle je klasická swingers......pro páry,ženy i muže.....kuřátka...nahřátý bazének....otevřeny všechny prostory....😀.....venkovní prostory(nuda pláž) a karavan zatím nejsou k dispozici
👍sobota skvělá,škoda,že teď není,ale využime nedělní SW
.....

.....již jsme psali,ale napíšeme znova......na úterní a čtvrteční akce není nutná rezervace.....proto nikdy nevíme kolik bude žen a mužů.....

V neděli přijedeme.Vypadá to na pořádnou akci,těšíme se
dnes úterý se stavím na gang,ale pokud bude někdo chtít ojet připinákem?nebojte si říct-já ojedu tebe-ty mně
rád se přidám,stále čekám kdy bude i páreček z Brna-Dášenka + partner
jinak sobota perfekt a velké díky za ní
....

....děkujeme za sobotní návštěvu a naplnění naší kapacity na maximum....
....bylo hodně nováčků,kteří vlastně ani jako nováčci nepůsobili ba naopak.....dále máme pochválit pány/muže,že tentokráte obstáli😀.....všem děkujeme a těšíme se na další setkání.....team Bravantic
Už dvakrát jsem v Bravanticích byl s manželkou a bylo to super. Teď dlouhodobé manželka nemůže a a mě se stýská. Najde se žena která hledá na SW doprovod? ;-)
Tak se nahlas a běž sám.
Nemám zkušenost jak je nahlíženo na samostatné může. Vím že to v SW klubech není moc vítáno.
Tak se podívej na stránky klubu, kdy jsou swakce pro všechny, pak zavolej majiteli klubu na rezervaci,nebo máš možnost v úterý (chodí několik žen co mají rády převahu mužů)na gang kdy není třeba rezervace.
Už jsem se přihlásil na neděli. Tak se těším ;-) na akce přes týden ještě nejsem "mentálně" připravený :-D
Ahoj,ano děkujeme,další sobota ve velkém tempu,kdyby měla zájem nám napsat krásná kudrnatá černovláska
budeme moc rádi
👍sobota VÝBORNÁ!!!!!kdo byl,myslíme nám dá jen za pravdu,aby né když šoustalo asi 100 lidí najednou.Laďovi a jeho osádce velké díky
Dnes taky přijedeme-sobota smíšená je naše parketa
Anóóóó jedeme-jen navrhujeme navýšit kapacitu pro samotné muže nebo snížit počet párů😘jen náš návrh,ale je nám jasné,že Laďa ví co dělá-proto Bravantice fičí jak fičí
Ahoj-dnes vyrážím sám-budu makat jako ďas
Ahoj ve spolek-dnes se stavíme na
Ahoj,v sobotu po čase jedeme zaswingrovat-Ladi vyber dobrý tým
V sobotu se těšíme zase to bude určitě super akce ☺️☺️☺️
V sobotu bude počasí nic moc,ale v Bravkách je vždy super-přijedeme
Čtvrtek jedu na gang,pokud bude někdo chtít ojet připinákem?nebojte si říct-já ojedu tebe-ty mně
(edited)
(edited)
Ahoj be čtvrtek mužu klidne
Ahoj, moc děkujeme Láďovi a všem kteří mu pomáhají s provozem klubu a také milým párům za tuto sobotu 14.3. Byl to úžasný večer. Ten čas tam letí neuvěřitelně rychle. Bylo to pro nás poprvé, ale rozhodně né naposledy!) R+V
Ahoj, jak to vypadá na dnešek s návštěvou? Najdou se fajn ženy?
Sobota-SKVĚLÁ-párovka-tuto sobotu hodnotíme jako jednu z nejlepších co se týká sexuálních aktivit👍
....

......děkujeme za další víkendovou návštěvu.......jako vždy děkujeme za dárečky a těšíme se na další setkání....

.......těší se team Bravantic
minulá neděle suprovka-co dnes?pánové budete v kondici?
Děkujeme za další TOP párovku,sobota luxusní
Venku nádherně-dnes párečky-rádi se stavíme
Ahoj,my přijedeme v neděli,těšíme se
....
.....jen upozorňujeme.....dnes sobota JE POUZE PRO PÁRY A ŽENY.....
Ahoj-také se v sobotu přidáme,párovky maj šmrnc
po neděli jsme si dali hned sobotu
hodně dobrý večírek
....
.......na úterní a čtvrteční akce není nutná rezervace.....
.....
Ahoj kolik je dnes nahlášeno žen?
V úterý se stavím na gang,ale pokud bude někdo chtít ojet připinákem?nebojte si říct-já ojedu tebe-ty mně
....

.....děkujeme za sobotní návštěvní den...
..díky těm,kteří se vrátili po letech-přesně po čtyřech....

......dámy byly malinko v převaze,ale pánové bojovali statečně.....

......těší se team Bravantice
Opět a zase parádní sobota,hlavně teda novinky raut-mučírna-pokoj za barem-chválíme,ale vůbec nechápeme kdy jste vše stihli👍
Vše nej nej všem ženám k MDŽ, které sem mel tu čest poznat a užít si úžasný sexík v Bravkách nebo dle chuti 🤩😜😊
Ahoj-ahoj-dnes se vydáváme směrem na Bravky
😀v sobotu směr Bravky-land
😘Ahoj-posíláme avízo do Zlína-v sobotu jedeme do Bravek
Ahoj bude někdo na čtvrteční akci? Chtěl bych přijet ale bojím se nizké účasti
kdo se bojí nesmí do lesa
hlavně si uvědomit,že čtvrtek není swingers,ale gang!počítej 3-4 ženy a cca 15 mužů
(edited)
....určitě bude za barem Laďa a Barča=2 osoby....
hm koukat se na Ladu s Barcou v akci to by bylo zajimave :D. Jak se rika "kdo se boji nesmi do Bravek! A jestli mas pro strach udelano, tak se muzes stavit i do tmave!
Ahoj,nepojede dnes na úterní gb mladá kočka co jí z koziček stříká?
Suprovní neděle-sex-krásné ženy,bylo výborně
👍
děkujeme-neděle super-místnost za barem extra pochvala-tohle se povedlo
A my se také v neděli ukážeme,když je tak krásně-nebude i karavan?🍀
na ten byla este zima.
Jinak dekuju slecnam bylo to krasne, byt me v Patek zradil trosku kotnik.
A ty nove sedici mista venku taky nejsou spatna.
Jinak dekuju slecnam bylo to krasne, byt me v Patek zradil trosku kotnik.
A ty nove sedici mista venku taky nejsou spatna.
Ahoj,v neděli prubneme mučku,vyzkoušíme co nového nám Ladik připravil
dle nové profilovky,asi další Ladikové změny-v neděli dovalíme omrknout a rovnou vyzkoušíme
....

.......čtvrteční dopolední akce....začne příchodem štíhlé subiny před bar....kde bude svěřena do vašich rukou a penisů + slečna v glory + žena s připinákem a další....
👍díky jak za čtvrtek,tak dnešek,dnes to nedalo ušukat,Majda výborná
My přijedeme v neděli,těšíme se 
😅už není třeba ani psát-co akce to paráda-děkujeme
Presne tak...je to tam super...
....

....děkujeme za další sobotní návštěvní nášup....
....dobrútky,dárečky nic z toho nechybělo.....

.....děkuje celý team Bravantic
Ahojky, chystám se na další party, jsem nováček a hlavně zajíček 20 let . Chtel bych nějaký pár nebo slečnu , aby jsem prolomil svoji stydlivost a aby mi ukázali vír ráje:)
👍co dodat-další perfekt sobotěnka v sex houfu
Ladi děkujeme za parádní sobotu,včera se šukalo ve velké,a ty tvé vylepšováky nemaj chybu
zítra čtvrtek prý bude na gang pěkné překvápko
Dnes úterý gang odpo ráda ojedu připinákem zadeček-vy mně a já vás
.....

..........děkujeme za další víkendovou návštěvu..
...sobotu i neděli......počasí nebylo zrovna OK.....o to více si vážíme,že jste dorazili...
...dovezli jako vždy dárečky a swingers náladu....

.....těší se team Bravantic
Také se připojujeme,hezké ženy,a paní domácí za barem to moc slušelo jako vždy
to moc slušelo
to moc slušelo
Ahoj všichni. Rad bych se zúčastnil neděle 1.3.
Nicméně jel bych samotný muž. Nebývá to problém ? Samozřejmě pokud by chtěla vzít nějaká žena/ pár tak můžu svézt. Pojedu od Valmezu. Ja 35. Normální, voňavý a připraven si vše užít naplno :)
Nicméně jel bych samotný muž. Nebývá to problém ? Samozřejmě pokud by chtěla vzít nějaká žena/ pár tak můžu svézt. Pojedu od Valmezu. Ja 35. Normální, voňavý a připraven si vše užít naplno :)
Nekdo kdo jede z Brna popr. se bude vracet do Prerova?
Ahoj,dnes bych chtěl na rychlou vytáhnout kámošku-jinak jedu sám
....

........info pro samotné muže.....dnešní sobotní swingers je POUZE PRO PÁRY A SAMOTNÉ ŽENY.....
minulá sobota-super brutus mela-zítra si dáme párečky hodíme relax,třeba i mazlení holka s holkou
Ahoj,ano
ano
v sobotu budeme párovce
My přijedeme v neděli,těšíme se.
Nějaká slečna nebo pár, která/který by mě vzal sebou na další akci? Nikdy jsem nebyl a chtěl bych to zkusit, tak ať mám k sobě nějakého parťáka 😎 vysoký sympoš, 31let 😇
(edited)
....

.......čtvrteční dopolední akce gang-bi-glory.....začne příchodem štíhlé subiny před bar....kde bude svěřena do vašich rukou a penisů + žena,která jede i anál + žena s připinákem a další....
....

......opět děkujeme za sobotní návštěvu,která naplnila naši kapacitu na maximum.....
.....děkujeme všem.....také těm,kteří u nás byli poprvé.....i těm kteří se vrátili po třech i více letech....

.....těši se team Bravantic....
👍další úterý a další skvělá sestava žen-díky
Díky sobota perfekt,tentokráte jsem měl dámskou posilu-já i posila spokojená až na půdu.Mám vyřídit pochvalu za dobře vykonanou práci
Ahoj. Ve čtvrtek bych chtěl poprvé zavítat do Bravantic. Dá mi někdo nějakou radu? Všem děkuji
Sobota velké sex tempo-Laďo dobrá vychytávka v glory-tu ti chválíme
kluci v úterý gang odpo ráda někomu ojedu připinákem zadeček-vy mně a já vás
Děkujeme za další krásnou akci,také děkujeme krásce-delší tmavé vlasy v červených šatech-kdyby jsi chtěla napiš nám
👍dobrá pařba,jako chlap jsem nevěděl kde dříve skočit
Ahoj,že bude narváno jsme věděli,ale že bude skoro 50 párů nás mile i nemile zaskočilo,za nás mohlo být více mužů,víme však,že Bravky nejsou nafukovací a Laďa má pro muže limity.Co třeba ubrat kapacitu párů a přidat počet mužů?to jen za nás,víme že každý to má jinak.Děkujeme za MEGA pařbu
Plánovali jsme až další týden,ale pěkná změna a přijedeme i dnes
Ahoj ve spolek v sobotu se uvidíme v Bravkách
Děkovačka za čtvrtek-výborné ve všech směrech
....

........čtvrteční akce gang-tma-bi-glory......je dopoledne.....pro páry,ženy a muže......
.......páry a ženy jako vždy vstup zdarma.....
.......páry a ženy jako vždy vstup zdarma.....
....

.....opět připomínáme.....na úterní a čtvrteční akce není nutná rezervace
👍👍👍👍👍díky,neděle a takový nával,vždy dobře,ale teď vynikájící
Neděle pecka,Laďo pěkně si vybíral.Děkujeme
kluci v úterý ráda někomu ojedu připinákem zadeček-ty mně a já tebe-co?berete?
A co dnes Vary? Byt kousek od vlakového nádraží.. já dnes 30.. jsi sexy a snad i k mání
....

......děkujeme za velkou účast na nedělním setkání....
...za další dárečky jak sladké,tekuté i praktické....
.........

....děkuje a těší se celý team Bravantic
Laďo tobě i všem dík-neděle byla luxusní šoustanice
(edited)
Dobrý den. Takou akci jak pořádate v Bravanticích by jsem chtěl navštívit ale zaujímalo by mne zda je vstup jenom pro páry a nebo i pro jednotlivce a jak taková akce probíhá.
V neděli se s kámoškou přidáme-co není zakázáno je dovoleno
Zvažujeme navštěvu, lákavý Gang bang
Ano-my také neděle-kuřátka-sexík
ahoj-v neděli dovalíme dohnat
co jsme trošku nesíhali
....

......jen připomínáme.....tento víkend je klasická swingers...ale v NEDĚLI odpoledne....
.... pro páry,ženy a muže
(edited)
Jede nekdo zitra do Bravantic z olom nebo pres olom a vzal by me sebou? Vyrovnam se
Kluci ve čtvrtek dopo zase jedu na gang a můžeme zopáknout akci s připinákem nebo si mně podáte jako minule?
malý dotaz,neví se jestli bude ve čtvrtek subinka před barem?
.....

....děkujeme za sobotní návštěvu.....dokonce jsme museli o nějakou minutku akci protáhnout.....
.....děkujeme za dárky....hlavně za velkou účast párů z celé ČR....ale i Polska a Slovenska.....😀.....máme od chlapců vyřídit......že holky a ženy ze Slovenska byly nádherné a divoké....

......děkuje celý team Bravantic
👍sobota super,a né jen mučka jela na plné pecky-hodně jsme se bavili.Děkujeme
Ladi děkujeme,sobota jen potvrdila,že jste jedničky,že je plno jsme si zvykli,ale teď mezinárodní sestavička byla TOP
Hlásíme,že dnes jedeme,echo na Val.Mez
🍾těšíme se na další sobotu,nějakou část sw strávíme v mučce-snad né sami
Chystá se někdo v sobotu?
Ahoj bude nějaká čičina zítra na gangu?
Děkujeme za krásný sobotní večer,i tentokráte moc pěkná sestavička párů
Neděle velmi dobrá,moc pěkné ženy,jen by chtělo možná udělat nějaké pravidlo pro ty červené nebo děrované,tak nějak se jim říká.Nám nevadí,že se tam někdo zavře,zase se někdo může na ně dívat,ale teď tam byl pár-nebudeme přehánět cca 2 jen oni dva,což na akci která trvá 3 hodiny je dost a tímto celkem hodně znemožnili tuto atrakci použít jiným zájemcům.Laďo zkus udělat nějaké nastavení,aby byli spokojeni všichni.Jinak jsme si neděli fakt užili,za což děkujeme
Něco na tom je,nejde ani o ten čas,ale nepřijde nám logiccké,když na gang kde teda chodí ženy co chtějí dost mužů,že se zavře s jedním-už to nám přijde divné,ale každého věc.Za nás by mělo být vše otevřeno,ale jen náš pohled
Už je to I na ganbengu? 🤣
....
.....ano už i tam.....proto uděláme hokus pokus a na akce gang....úterky,čtvrtky a rychlé neděle nebude možno se zavřít.....víme,že někdo to vítá.....ale někdo bude proti.....zkusíme a uvidíme
Tohle mě pobavilo, jako dát tam nějakou minutku ,až zazvoní další na řadě adě.... 🫢 Máš má to 20 min a nazdar.... To je děsně sexy....
Kluci v úterý odpo přijedu a můžeme zopáknout akci s připinákem nebo si mně podáte jako minule?
....

......děkujeme za další sobotní a nedělní návštěvu......za další dárečky,sladké mňamky,tekuté potěšení....
.....další nováčci-hlavně na párové akci....

....děkuje a těší se celý team Bravantic
Včera opět mega paráda 👍
Žena spokojená a já vyřízen 😅 (edited)
Žena spokojená a já vyřízen 😅 (edited)
......
.......na dnešní nedělní rychlo akci není nutná rezervace
....
.....jen připomínáme.....DNES SOBOTA JE SWINGERS JEN PRO PÁRY A ŽENY.......
......pro všechny je až neděle....tzv rychlá neděle.....
.....
......pro všechny je až neděle....tzv rychlá neděle.....
Ahoj,v neděli dorazíme-ty rychlovky jsou nejlepší
Nějaka žena na sobotu jako doprovod?
.....

......jen připomínáme....tato sobota je akce POUZE PRO PÁRY A ŽENY......
.....

......čtvrtek začne příchodem štíhlé subinky před bar.....kde bude svěřena do Vaších rukou a penisů.....
Ahoj v úterní opět jdu na gang
ráda ojedu i tvůj zadeček připinákem
A ve čtvrtek 15.01.2026 budeš?
Ahoj,my se bohužel omlouváme,ale nedorazíme,Hanka dostala chřipku,tak někdy příště.
....

......děkujeme za další sobotní návštěvu......za dárečky jak sladké mňamky....tak tekuté potěšení....
.....byli další nováčci i ti co se vrátili po nějaké odmlce.....

Děkuji všem krásným dámám, se kterými jsem byl v sobotu večer v kontaktu.
Děkujeme za celou sobotu a spolupráci v mučce
Sobota dobré jako vždy,kámoška ukojená-spokojená za 2 týdny se vrátíme
pochvala za minulou sobotu-ta byla ještě lepší než poslední v roce-no a dneska si dáme opakovačku
Jedu dnes z Olomouce, kdyby chtěl někdo vzít....těším se na dnešní jizdu
Pokud nás nezafujá snížek v sobotu si přijedeme zaswingrovat
Dnes sa nám podarilo zúčastniť. Super akcia ako vždy, myslím, že všetci odchádzali spokojní. My určite. Všetkým ďakujeme za spoločnosť a Ládikovi za excelentné zorganizovanie. Už teraz sa tešíme na ďalšie zážitky.
sobota fantazie.co akce,vždy další a další nové páry-ženy-přejeme aby vše se dařílo jako do teď
Moc rád bych zkusil swingers, ale potřeboval bych poradit kam by mohl mladý student zajít.
Ahoj, můžeš to zkusit třeba tady: nahekoupani.cz
sobota
splněné touhy-kluci děkuji-vlna rozkoše neměla konce,byli jste milí,galantní,pozorní
Děkujeme-úvod roku začal tou nej sw párty
Bylo to opravdu super.Krásné ženy v hojném počtu,bezchybná obsluha za barem...
Sobota👍👍👍👍👍👍👍👍👍excelentní sex pařba-prostě výborné
....

........DNES SOBOTA ZCELA OBSAZENO......
ani my nebudeme nebude chybět
na sobotním zahájení se dostavíme
Přeji vše nej do nového ročku.KLuci děkuji za milé psaníčka a hned omluva,že neodpovídám,mám své potřeby nastavené jinak a v sobotu si je přijedu splnit
Ahoj...hledam ženu na doprovod do sw klubu v Bravanticích na akci co mívají v úterky v datu 10.2. (ano i jako pojistka aby tam byla žena) budeme spolu ale můžeš si tam dělat co bys rada.
Já už tam byl.
Díky za reakce.
Já už tam byl.
Díky za reakce.
Myslím,že záměr je zcela jiný-jít grátis,a pokud jsi tam byl,musíš vědět,že se nikdy zdůrazním nikdy nestalo,že by tam žena a nééé jedna nebyla.Na tohle ti může skočit leda blbka
Minulá sobota neklapla-což nás mrzí ani nevíte jak-přijedeme teď na prvoroční
Přeji vše nejlepší do nového všem swingrsakum hodně zdraví štěstí a sexu orgie a to co k tomu patří
Také přejeme vše nejlepší a hodně zdraví v Novém roce všem co nás znají.Vsobotu přijedeme,těšíme se na pořádnou akci
😅ahoj,byli jsme na poslední sobotě v roce-nádhera a budeme i na první
🍾🍾🍾🍾🍷............do Nového roku přejeme jen to nejlepší,štěstí,zdraví,sexuální svěžesti,hodně úspěchů,penízků-ty jsou až na prvním místě..........aby někteří přestali blbnou s válčením a všichni si mohli užívat života na plné pecky.....
......PŘEJE TEAM BRAVANTIC......
......PŘEJE TEAM BRAVANTIC......
šťastný a úspěšný nadcházející rok všem úžasným lidem
Dnešek hodně dobré,krásko špinavý blond,delší vlnité vlásky,byla jsi úchvatná-kdyby jsi chtěla napiš
.....

......jen připomínáme.....dnes úterý je dopoledne.....a není nutná rezervace.....
Přeji do Bravantic mnoho dalších let úspěšných setkání
Sobota jízda ve velké-nejlepší hromadný grupáč-my šoustali i v uličce u glory-fakt boží.Laďo děkujeme
Ďakujeme všetkým prítomným, bolo bombovo ako vždy. Tešíme sa nabudúce
.....

.......děkujeme za další návštěvu,která zcela naplnila a přeplnila naši kapacitu...
... dárečků tolik.....že by seznam byl velmi dlouhý.....

......také se musíme omluvit těm kteří se bohužel z důvodů kapacity k nám nedostali....
...tentokráte nešlo vyhovět všem
......přejeme všem šťastný a veselý Nový rok....
......přejeme všem šťastný a veselý Nový rok....
Bylo nádherně.jen vše strašně rychle uteklo.Všude dobře u Ladika nejlíp
Děkujeme
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍sobotěnka luxusní-ženy byly náročné wou
(edited)
Sobota super sex akce,zakončení šoustací sezóny na jedničku.Laďo děkujeme,že jste,a do nového roku přejeme mnoho dalších skvělých akcí a tolik elánu jako do teď.M+L
Děkuji dneska jsem se vyřadil krásná sváteční sobota .sice po dlouhé době jsem zavítal a ke nelituji
my většinou jen na páry,ale dali jsme si přihlášku na dnešní sobotu-přihláška schválená jedeme na další zkušenost
.....

..........je nám moc líto,ale tato sobota....
.....JE KOMPLET OBSAZENA PRO VŠECHNY......PÁRY,ŽENY I MUŽE.....OPRAVDU BEZ REZERVACE NEJEZDĚTE......DĚKUJEME.....
....

.....
.....JE KOMPLET OBSAZENA PRO VŠECHNY......PÁRY,ŽENY I MUŽE.....OPRAVDU BEZ REZERVACE NEJEZDĚTE......DĚKUJEME.....
....
Přejeme,aby v našem sex ráji Bravantice,bylo vždy tak dobře jako tomu bývalo dlouhá léta a dalších mnoho nekonečných let bude
hoj v sobotu
nám se poštěstilo a máme na sobotu místečko-snad postýlek nebude málo na
Krásné a pohodové prožití Vánočních svátku plné štěstí zdraví a hlavně sexu přejeme všerm amatérům ,známým a hlavně provozovatelům Bravantic. 🌲😍
Vše nej nej hezké svátky a pohodový rok 2026.Diky Láďovi a jeho týmu za skvělé zážitky plné úžasného sexiku.Dále bych poděkoval všem ženám které sem měl tu čest poznat jste úžasné a plníte mě všechny sexuální touhy.Tak sexu zdar !!!😗😘
Zdravíme všetkých, prajeme krásne a pokojné prežitie Vianočných sviatkov a tešíme sa na sobotu. Po veeeeľmi dlhej dobe sa prídeme pozrieť na známych a neznámych. Tešíme sa🍀
děkuji za skvělou rychlou neděli
....

....je teprve pondělí.....ale bohužel na tuto SOBOTU máme pro samotné muže OBSAZENO!!!!....

....ještě není vše ztraceno......volejte na mobil v popisku....kdyby někdo zrušil rezervaci.....

.....
Kluci v úterý dopo přijedu a můžeme zopáknout akci s připinákem nebo si mně podáte jako minule?
jestli čtvrtek byl perfektní,tak musím napsat,že neděle byla EXTRA PERFEKT-díky
....

......děkujeme všem za sobotní i nedělní návštěvu......za dárečky....bylo jich opravdu mnoho.....raději nebudeme psát jmenovitě.....abychom na někoho nezapomněli.....
.......přejeme krásné prožití vánočních svátku,pohodu,štěstí,a mnoho dárečků....

......děkuje team Bravantic
Ladi tobě a všem děkujeme za nádherný sobotní večírek.Přejeme Vám krásné svátky,bohatého ježíška a hlavně aby vše klapalo,vy byli takový jako do teď.L+L🍀
Sobota úžasná 👍 chtělo by to aspoň 2x do měsíce 😉
jaké překvapení máme na neděli, tma je zajímavá
Jupiky,také se těšíme,Ladiku zkus ty páry dělat častěji

Mohla by být v neděli taky otevřen bazének pro příjemný vánoční slast i tam a taky osvěžení pohody .
My neděle rychlovka,jedeme na pořádnou sexovačku

kluci vemte si dobrou kondici
🍀na sobotu jsme domluveni sraz u Ladika
čtvrtek-perfekt perfektíno-luxusní černovláska-nádhera překvápko
...
.........jen připomínáme....na čtvrteční dopo akci a tuto rychlou neděli......není nutná rezervace....
My sobota páry-snad bude taková krása jako minule
V sobotu opět dorazíme 😇
Úterý odpolko se stavím,mám ráda,když se mi věnuje více mužů,ale ráda ojíždím jejích zadečky připinákem-co zítra vyzkoušíme?
....

....moc děkujeme všem za sobotní návštěvu......za dárečky.....od Peťky krásnou vánoční dekoraci.....Radky a Markétky sledké mňamky....flaštičku a utopence od Jezevců s tímto příjmením,které je jediné v naší republice...
😀......Jolince za mnoho dárečků-sladkých i tekutých....Přemečkovi za tekutý dar....a další......

.....doufáme,že i vy máte nakoupené vánoční dárečky nebo teprveve nakoupíte....vánoce jsou za dveřmi........

......děkuje a těší se na Vás team Bravantic
Teď v sobotu jsem byl v mém oblíbeném relaxační centru, byl to dokonalý večer ❤️🥰❤️☺️☺️ . Holky byly jste úžasné dokonalé a rád jsem vás poznal ☺️☺️☺️☺️🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️ ,svou krásou mě vždycky zaujmete a jak jste šikovné, já vždycky ztratím hlas ,ale někdy slova jsou zbytečná,někdy stačí jen umět naslouchat a hned vím co mám dělat ☺️🥰❤️👌
Díky za produktivní večírek,živo bylo všude,bdsm koutek byl ve velké permanenci-hóódně jsme tam dováděli
👍👍👍👍👍👍👍👍👍sobota byla supr náročná👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Take se přidáme za pochvalu sobota byla super....👍👣
Kdo je nahlášen-není překvapen,s kočkou večer také budeme
Ahoj,někdo na dnes do mučky?ale tma je zajímavá
My v sobotu hlásíme návrat-místo určení Bravantice-plán činnosti

🍷v sobotu máme namířeno do Bravek
Ďakujeme všetkým prítomným za krásne dopoludnie, bolo bombovo ako vždy. Tešíme sa nabudúce
....

.......dodatečně děkujeme všem za nedělní návštěvu......Pavlíkovi za Rudolfovo tajemství-moc dobré.....
...

.....info na přání jak jsme slíbili.....ANO.....blond tzv torpedo... bude na úterní akci......ale počítat s tím,že si slečna s partnerem samí určí s kým a jak si budou užívat....

...
Ve čtvrtek budu mít cestu kolem, pravděpodobně se zastavím. Pojedu z Plzně, mohu případně někoho nabrat ✌️
Neděle pecka já,i černovláska v body si to náramně uzila
V úterý se stavím,kdyby chtěl někdo ojet prdelku řekněte si,ráda ti to připinákem udělám-ty mně,pak já tebe
jo dnes jedu s kámošem-dáme trojku?
Hmmm,tak neděle luxáč,párečky na úrovni,zaskočení,ale mile překvapeni.Děkujeme
Neděle nás mile překvapila,kluci šikovní,páry ještě šikovnější
....

.....ano dnes je klasická nedělní sw pro všechny....páry,ženy a muže.......nahřátý bazének.....kuřátka....a k dispozici všechny prostory včetně mučírny......
(edited)
Ano neděli si dám.Díky za psaníčka-hodně psaníček,omluva,že ani neodepisuji-neodpovídám,píši stále-dokola-nikoho nehledám a když ano vyberu si v neděli
Caute,dotaz .Je třeba se na nedělní akci předem rezervovat?
...

.....opět tady máme info na přání.....pěkný páreček-ona blond tzv torpedo...
...je zatím....podotýkáme zatím....nahlášen na neděli....
...berte tohle jen jako nezávazné sdělení,a počítat s tím,že si slečna s partnerem samí určí s kým a jak si budou užívat....

....
OK čtvrtek-můžeš se mi ozvat-byla jsi dnes asi poprvé,štíhlá dlouhé vlasy,blbli jsme před krbem,moc ses mi líbila a padli jsme si
V neděli vyrážíme jako pár,dnes jsem byl sám a teda čtvrtek hodně dobrý
Dáme teda trojku, ne?
Ahoj,sobota výtečná,za ni díky a v neděli si rádi lekci sexu dáme znova
My taky přijedeme v neděli na pořádnou akci,těšíme se.
dnes se zastavím omrknout gang,kdyby chtěl někdo ojet prdelku řekněte si,ráda ti to připinákem udělám-ty mně,pak já tebe
Chtěl bych a pořádně:)
co dnes-nějaká žena páreček?
....

....děkujeme za další sobotní návštěvu.........mnoho nováčků....mnoho dárečků......mňamky od Radky.....proviant od Galmíka......Víťovi za slivovičku....

.....děkuje a těší se jako vždy team Bravantic
Děkuji, bylo to fajne, jako vždy.
Ahoj,sobotu jsme užívali na všech místech,hlavně mučírna byla naše třešnička na dortíku.Děkujeme
😆mlha,déšt,sníh,zácpy-vše jsme překonali a zdárně dorazili na bezva šuken párty.Děkujeme
....

.......děkujeme,že voláte a píšete,ale bohužel dnes nedělní akce NENÍ......
Po delší době taky dorazím. Už se těším 👍
musím napsat znova dnes čtvrtek skvělý s nádherným blonďatým ďáblikem,která se nebál jít do ani do sendviče
(edited)
Ahoj,také moc děkujeme za sobotní párový večer-bylo plno
Jede dneska někdo z Olomouce??
že bych dnes zaskočila na úterý a trošku se odreagovala
kluci néééééé nikoho nehledám,ale nikdo neříkám nikdy
(edited)
Párovka-luxusní mejdlo🍷děkujeme
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍neděle boží,kiki,luxusní černovláska,mňam blondýnka
....

......děkujeme za další víkendovou návštěvu v sobotu a neděli........bylo mnoho nových v sobotu i v neděli....za což moc děkujeme.....také děkujeme za dárečky......od Přem za výborné uzené masíčko......za tekuté dárečky i za ty sladké......

.....těší se na Vás team Bravantic
Děkujeme za kouzelný večer,kolem půlnoci jsme měli splněno-spíše miláček už nemohl
🙂 My to měli obráceně 😅 žena už byla k.o
...

.....menší info.....pěkný páreček-ona blond tzv torpedo...
...je zatím....podotýkáme zatím....nahlášen na neděli....
...berte tohle jen jako nezávazné sdělení,a počítat s tím,že si slečna s partnerem samí určí s kým a jak si budou užívat....

....
Ahoj, kdo jde dnes? Rád se připojím, vyzvednu... Pár, žena... :-)
dnes nemůžeme-škoda-snad klapne neděle
malý dotaz,nebude v neděli to blond torpédo-nádherná,štíhlá kočka?
....neděle je pro všechny páry,ženy i muže.....
😍párečky jsou tady-zdravíme modrý župánek,se zítra potkáme?
😘také se v sobotu ukážeme-sexu zdar
....

....jen připomínáme......že na čtvrteční akci a nedělní-rychlo neděli.....není nutná rezervace....
v neděli přijedeme,těšíme se na pořádnou akci.
Jsem si udělala dnes na odpoledne volno a vyrážím do Bravek-kluci kdo bude chtít ojet prdelku připinákem-řekněte si-ráda ti to udělám
Díky za TOP šoustačku v počtu milión-tohle nemělo chybu
Děkujeme za vzrušující sobotní večírek.Bravantice jsou opravdovým symbolem swingers.Kdo byl v sobotu ví dobře o čem píšeme a co tím myslíme🍾
....

......děkujeme za sobotu naplněnou do posledního místečka......za dárky děkujeme Ondovi,Radkovi,Břetikovi,Renatce,Gabči a dalším.....
.....a bohužel se musíme omluvit všem,kteří se z důvodů naplnění kapacity nedostali......

.....těšíme se na Vaší další návštěvu....
ano my večer také dorazíme🍀
😆ahoj-nahlášení-nadržení,večer bude asi nácvak
neděle super-já i ďáblice spokojeni-v sobotu jdeme taky
Ahoj,vzkaz pro krátko vlasou blondýnku-chodím celkem často,ale tebe jsem na čtvrtku viděl prvně-nechceš mi napsat-budu rád za odpověď
ahoj,beru nového na dnešní bičko
....

.....děkujeme za návštěvu nedělní akcičky.....tentokráte páry v převaze....😀.....ale pánové situaci zvládli....jako vždy dárečky,kterých si moc vážíme......

......opět se těší celý team Bravantic
😅neděle pecka,plán byl překročen-spokojenost na Max
👍👍👍👍👍👍👍👍neděle pecka,hóóóóóóódně dobré
....
Dnes se přijedeme mrknout na nedělní 

a děkujeme za minulou sobotu
Ahoj,tak kdo zítra bude?jedeme jako páreček
Plán na zítřek je jasný-v neděli
Bravky
....

........tento víkend máme pouze nedělní swingers.......na kterou zveme páry,ženy i muže....

....
Ďakujeme všetkým prítomným za krásne dopoludnie, bolo bombovo ako vždy. Tešíme sa nabudúce
Ve čtvrtek 13.11. jedu sám autem z Brna na akcičku, kdyby chtěla nějaká paní nebo slečna vzít stačí napsat
Ve čtvrtek 13.11. pojedu sám autem z Brna na akci, kdyby chtěla nějaká paní nebo slečna vzít stačí napsat
V neděli bych chtěl poprvé přijít. Je tu nějaká co to má stejně nebo nemá doprovod? Nebo někdo kdo by mě uvedl do děje?
úterý bylo super,ale dnešní čtvrtek bičko výborné👍👍
v neděli přijedeme + moje ďáblice
Asi se pojedu podivat na Nedeli, kdyby jel nekdo z Brna/Prerova, dejte pls vedet. Jinak cca pred 3. tydny sem potkal jistou 28. letou slecnu V, povidali sme si ja sem pil pivo, tak jeslti to ctes a budes chtit, tak pisni.
Asi se teda taky prijedu podivat. Jinak cca pred 3. tydny sem se seznamil s jistou slecnou, popovidali sme si na gauci ja popijel pivo, ale nestihl sem se rozloucit, tak jestli si se poznala, budu rad, kdyz napises. Jinak kdyby jel nekdo z Prerova/Brna pisnete pls diky.
Pardon sekl se mi prohlizec takze se to odeslalo 2X.
My už klasicky hlásíme příjezd v neděli
....jen připomínáme.....že na čtvrteční akci není nutná rezervace.....a tento víkend,máme jen NEDĚLNÍ swingers
(edited)
(edited)
Ahoj,zítra vyrážíme s kámošem na bičko do Bravek
Kdyby mel nekdo zajem, pojedu dnes z Olomouce a zpet, mohu nabrat ;-) Jsem hetero, takze idealne zena/par.
.....

......děkujeme za další sobotní návštěvu.....další nováčky i za ty co se vrátili po nějakém čase.......za mňamky sladké i tekuté....

.....děkuje celý team Bravantic
Díky za senza párovku-sobota byla našlapaná až k prasknutí-nádherné párečky-krásný výběr
Neděle nám splnila vše,děkujeme,že díky velké účasti se otevřela další místnost,rychlé neděle mají své kouzlo
👍úterý fakt super-tolik že,že jsme měli co dělat-asi to volno no
Opět superní úterní sexuální odpoledne.Bylo spousta žen takže paráda.Musim pochválit Kikinu 😋která opět divočila před krbem a my s ni.Dále pak ženu od Brna která mile překvapila a s ni byl vášnivý sexík 😚Ve tmavých pak baculku co si nechala taky pořádně naložit.Byly i další ženy takže velká spokojenost ☺️Tak sexu zdar !!!..Lada opět zabodoval s výběrem !👌
Ahoj,dnes se ukážu
ale asi chvilku po začátku
Kdo byl v sobotu na párech ví,že byla senzační-jedničková
Děkujeme
Sobotu moc chválíme,prostě párové akce maj Bravantice nejlepší,dost i mladšíh párů.Děkujeme
Sobota byla jedinečná,snad 50 párů.Děkujeme za přenádherný swingers koncert
TOP nádhera
I neděle se parádně vydařila,krásné ženy,super.
Jj souhlasíme 😉 příště snad půjdeme zas 🙂
máme namířeno na dnešní neděli,jsem ráda obklopena muži,kteří ví co ženy chtějí
....

.....jen připomínáme.....že tato sobota je určena jen a pouze pro PÁRY A ŽENY....... tato neděle pro všechny páry,ženy i muže....

.....
My přijedeme na nedělní chvilku poezie.Těšíme se
Hani těším se na tebe
Ahoj také v sobotu přifičíme na páry🍀
smíšená sobota byla úžasná,teď máme chutě na ženu a párečky
zítra s kámošem dojedeme na bičko
👍👍👍👍👍👍👍👍👍sobota TOPxTOP
Hodně velká TOP parádička,sobota měla grády.Děkujeme za celou sw a párům za asistenci v muč kumbále
....

..............děkujeme za sobotní návštěvu.......bohužel tentokrát jsme z důvodu kapacity nemohli se vstupem vyhovět všem........Markétce děkujeme za sladkou mňamku....Pavlíkovi za tekutý dáreček....Lucince za její výrobky......párečku za výbornou hruškovice.....boli bratia zo Slovenska....hodně párečků z Polska-mnoho nováčků.....😀😀😀.....děkujeme všem a těší se na Vás celý team Bravantic
Další sobotní pecka,další jedinečná párty v plné palbě-fakt luxusní.Snad třetina návštěvníků byla z Polska-nádherné ženy a páry.Děkujeme
Díky sobota hodně našlapaná-VÝBORNÉ!!!!!!!!!!!!!!!
jupí jupí večer přijedeme a né sami na
V sobotu jsme tam,máme co dohánět-2 měsíce obsence😀

Ahoj,po předminulé sobotě,která byla senza se těšíme ještě více
dnes čtvrtek vynikající-štíhlá černovláska byla luxusní
možná čtvrtek,kdyby něco neklaplo sobota na 100%
taky plánuji zítra dojet,uvidíme jak se čtvrtek vyvine
Naprosto úžasná párty,holky-ženy nádherné panenky.Laďo děkujeme,že jste
neděle luxusní jízda-luxus ženy-prostě perfektní👍👍
...

.....opět děkujeme za nedělní návštěvu všem....milé nás překvapil velký počet nováčků......Haničce a Radkovi za mňamku......a všem že se bavili....

.....
😜ahoj dnes neděle? také se stavíme
Ahoj,v neděli se stavíme a nějaký čas strávime v mučce-nebojte se nakouknou
...
😜v neděli přijedeme,pro nás úplně vyhovující
.....

.....opět děkujeme,že voláte.....ale upozorňujeme,že tento víkend je jen ...NEDĚLNÍ swingers.....
zítra bych vzal né jen zvědavou kámošku
....

.....ano čtvrtek bude i subinka před barem+ žena v glory.....na tyto akce není nutná rezervace
Další skvělý čtvrtek! Dneska nádherný nový pár. Slečna tělo bohyně a zapojení skvěle! Dekuji moc
Velký souhlas-dnešek luxus,subinka se svíjela v orgasmech,mojí třešinkou na dortě bylo,když jsem šukal jednu z nejkrásnějších holek co tam kdy byly
(edited)
Děkuji-úterý skvělé-6 žen-hlavně černovlasá kočička co byla poprvé-jsi nádherná o tělíčku ani nemluvím-bohyně
také děkujeme sobota měla fakt šmrnc
děkujeme za další sobotní top swingers,také mužské populaci poděkování od naší kamarádky,která byla poprvé za vše co prožila a bude chtít prožít znova
Ahoj,co k sobotě dodat,asi jen jediné negativum ta dálka,jinak bychom tam byli častěji.Sobota výborná,jak početem tak složením
....

.....děkujeme za návštěvu v plném počtu.......za dárečky.....že jste se bavili a někteří se nám vrátili po mnoha letech....

....team Bravantic ještě jednou děkuje a těší se na další návštěvu
Děkujeme za další super akcičku u Ladika,moc moc krásné swingers atmosféry,kterou doplnila asi největší návštěvnost co pamatujeme
Ahojte taky se tesim bude-li nejaka co ma rada 69 a nebo treba i Zlaty Dest, at se prihlasi u jednookeho namornika :D.
Tak sem doma bohuzel, nejak to rychle pro me utichlo dneska
. Dekuji slecne co me krasne v temne vykourila, budu na to myslet este nekolik noci!
. Dekuji slecne co me krasne v temne vykourila, budu na to myslet este nekolik noci!
ahoj dva týdny zpět suprovka za ní díkes😅dneska repetéčko-hoj večer
😀ahoj vidíme změnu psaní komentu a píšeme nahoře
dnes jedeme a přivezeme jedny nadržené zvědavce,i těch kluků by mělo být asi o něco více
dnes jedeme a přivezeme jedny nadržené zvědavce,i těch kluků by mělo být asi o něco více
Pozdrav do Bravek-v sobotu i s náma počítejte
😀

.....lidičky bylo by dobré se domluvit jak psát komentáře buď nahoře nebo dole....návrhy????
(edited)
možná na úterý dorazím s nadrženou kámoškou
Ahoj,dnes vyrážíme na párovou,bi žena se přidá?
dětska mocinky se na sobotní páry těšíme

dnešek výborné bičko👍
POKUD BUDE SAUNA A VIŘIVKA A NASEL BY SE MASER PRO MÁ ZÁDA, RÁDA PŘIJEDU...LDVOZUŽ SI ZAJISTÍM NEBO ?\MASERA BERU VSEMI
A lkdyz bych chtěl jen já od tebe? Když jsem.pas? Taky jde?
Ano nebo ne tedy?? 🤔
Bylo by možné opět požádat admina, aby laskavě dovolil vlákno č. 7? Tady už opět přes množství příspěvků nejde na mobilu (iPhone) skočit na konec diskuze, ale musím posunovat na displeji dolů a dolů a dolů… až mě z toho bolí ruka víc než z intenzivního honění 😬🙏🫢
....

......děkujeme,že se hlásíte.....ale dnes bohužel....KOMPLET OBSAZEMO.......
.....................zcela plné-today completely full..................

......................
.....................zcela plné-today completely full..................
Tuto neděli jsem byl v mém Oblíbeném relaxačním centru, holky byly úžasné, skvěle jsem se bavil,přece jenom už nejsem nejmladší už mě táhne na 40 , řádil jsem s holkama jako za mlada 🙂👌👍 ,Ale možná to bude dokonalou atmosféru a tím jak byly holky šikovné, já byl jako v ráji 🥰👌👌👌
Ahoj, rád bych zašel s nějakou ženou na sw do Bravantic. Najde se tu nějaká? Může to být super:)
Seznamka je vedle........
Zdravím rád bych oslovil zdejší ženy a páry zda by se mi někdo ozval a v případě zájmu bychom mohli spolu zajít na Sw.... Budu rád když se mi někdo ozve... Dík za odpověď
Seznamka je vedle...
Díky moc, úplně bych na to zapomněl 🙋
Ahoj, rád bych poprvé zavítal do Bravantic, ale spíš jen se tak rozkoukat. Je to možné, nebo tam člověk musí hned sexovat? A nevíte, jestli je dnes ještě volno a jak se přihlásit? Dekuju za vstřícné odpovědi
Sexovat určitě hned nemusíš a ani nebudeš, chvíli pokecáš a pak uvidíš sám, kde to povede - to jsou sobotní sw akce. Kde se hned šuká od začátku do konce, na to jsou akce během týdne.
Dekuju za odpověď. Hned ma člověk lepší představu 👍
Na první návštěvu je určitě nejlepší sobota nebo ta "dlouhá" neděle. Poté už podle chuti a gusta.
Ahoj bude nějaká žena nebo pár zítra nad rámec domluvených dam?:)
a ty víš,které dámy jsou domluvené?nebo nějaké info odkud čerpáš tyhle pseudo zprávy?
Stačí si přečíst předchozí příspěvek
....

....ano...čtvrteční akce začne příchodem štíhlé subinky před bar....kde bude svěřená do Vaší péče + štíhlá žena s kamarádkou + slečna v glory + další žena-pár-páry....

....stavte se bude veselo......těšíme se
Zdravim diiiik :)..................
(edited)
Zdravim Bravantice, v sobotu sme sa stretli s velmi sympatickym parom a uzili si, mlada mamina s brckavymi vlasmi a s vacsimi kozenami, okolo 34 rokov a jej muz sympatak s vyholenou hlavou... chceli sme si vymenit kontakty ale nejak sme to nestihli... ozvite sa prosim, diiiik :)
Ahoj napište mi zprávu
Mně taky😃😃😃třeba i dvě
Maté někdo nějaké info o akcích GANG-TMA-BI-GLORY... jak to probíhá, kdo chodí atp.?
info dostaneš na nicku bravantice-sw
To bude zase mrdanice před krbem
Zdravím nenašli by se místečka pro mě a kamaráda ?
Dnešní úterý paráda, byli jsme s kamarádkou. Ženy nakonec spíš vyhrály, někteří gentlemani odpadli už v poločase :)
Pokud by se našla samotná, nejlépe bi, žena či pár, který by chtěl zasvětit do Bravantických tajů, napište mi na profil :)
Pokud by se našla samotná, nejlépe bi, žena či pár, který by chtěl zasvětit do Bravantických tajů, napište mi na profil :)
Také dnes dojedeme. Parovky jsou super!
Ahoj, stále platí, že kromě soboty stačí vždy jen dojet? Bylo by to naše poprvé, tak jen abych věděla. Díky
Po delší době ráda přijedu (pokud najdu odvoz).Těším se na vás a vířivku a relax a delete mozku,který opravdu potřebuji..
Hurááá, konečně admin pochopil(a)…
Ahoj, plánujete někdo z párů či žen užít si fajn čtvrtek sexem :)? Budu se těšit :)
👍👍👍👍👍konečně,velmi rozumné,snad na chvilku bude tady radost psát
Tak jsem právě dorazil ze čtvrteční akce, bylo to mé podruhé v klubu, zatím se rozkoukávám
Dnes si odnáším plno dojmů, především z úžasné blondýnky, která řádila v glory a byla k neutahání do poslední chvíle. Ikdyž jsem se k ní nedostal, odjížděl jsem s vědomím, že na světě existují k takhle divoké ženy
Díky za to a těším se na příště.
nové vlákno parádička,a my echujeme,že v sobotu přijedeme
Paráda,pokud půjde vše dle plánů večer jsme u Vás
s kámoškou se také stavíme,minule byla spokojenost velká
Ahoj do Bravek,máme tam prý nový pokojíček-se stavíme kouknout a vyzkoušet
Díky,sobota pohodovka,o něco méně než vždy,ale aspoň na nás zbylo konečně více mužů
V sobotu 14.6. jedeme s manželkou na akci. Má to ráda pořádně natvrdo a líbí se jí, když si z ní chlapi udělají svojí čubku. Má to ráda do kundy i do zadku, kouří do konce a polyká. Miluje sandwich. Jestli ji chceš tvrdě mrdat, máš možnost
Také dnes dojedeme. Parovky jsou super!
😅ještě daleko,ale v plánu je sobota páry
dnes úterý odpolko se stavím,mám ráda,když se mi věnuje více mužů,ale ráda ojíždím jejích zadečky připinákem-co zítra vyzkoušíme?
taky se stavím,minule v glory byly 2 ženy-že by i dnes?
Kdo se přidá k mojí osobě? :-)
Bohužiaľ z dôvodu choroby neprídeme😪😪
Ahoj,čtvrtek jedeme na bičko,vzkaz-minule jsem se domlouvali ty vyšší na krátko-napiš mi na nick
dnes bohužel absence,není nad to se na někoho spolehnout-výdrb s odvozem,snad jste se bavili
ano-ano v sobotu jak jsme již psali-těšíme se na všechny párečky
v neděli přijedeme,těšíme se.
Ahoj ahoj,sobotní párovky naše parketa-večer přifičíme
my nakonec změna plánů a dnes přijedeme,v mučce by jsme si rádi pohráli,třeba se přidáte vy
Ahoj do Bravek-za jedeme směr Bravky na
dnes neděle pecka,žen hodně,Hanička je a bude moje favoritka,fámozní akce v novém pokoji,krásná černovláska se nechala šoustat hluboko do krku-hodně husté a skvělé

Swingers Bravantice....č 6...
....vlákno č.6 se zakládá.....že bylo už těžké a zdlouhavé se dostat na konec vlákna a vkládat komentáře....děkujeme adminovi za vstřícnost...