Napiš dva kamarádi hledají ženu nebo může na dnešní trojky věk ani postava nehraje roli 😉
Shoj našel bych pár co by přijal 18 leteho klučinu jako diváka. Jsem panic a rád bych se přiučil a koukl jak na to.🫣
Zažil a bylo to vzrušující. Jednou jsem byl já ten pozorovatel. A jednou jsem zjistil i to druhé. Swingers do toho nepočítám. Tam je to normální. Mluvím o těch neplánovaných setkání.
Ahoj ja 30 let najdu par ktery by si prede mnou zasukal?ja jako divak
vzdy pro obalst praha je tam od te dobry co jsme tady inzerat .. hledame divaka ( to jsou ty umelkyne) , tak to je sance , vezmes oblek kravatu, oni nechaji vychladit pivo, budou si to rozdavat. budes usrkavat pifko, bude to tematicky made in czech.... na morave by to bylo i s cimabalovkou v kroji, v bavorsku s bratwurstem a preclikem. Musi to mit pribeh.
This post has been deleted by user.
Můj sen..... třeba se někdy podaří...
Ahoj ja 30 let, moc rad bych nasel par z prahy, ke kteremu bych mohl prijet a stat se nahatym divakem, miluju nahotu a pohled na cizi par
Praha ja 30 let,nasel bych par,ktery by si prede mnou zasukal?ja jako nahaty divak?
Zazil jsem na nudaplazi. Krasna HW si drazdila kundicku muz ji fotil . Pak na me kyvli abych sel bliz a honil si ho.. skoncilo to krasnym uspikojenim vsech ...super zazitek
Zazil som to aj na nuda plazi v Pasohlavkach, najprv letme pohlady od zeny z paru, lezali sme asi 4m od seba a potom sa na mna natocila a zacala sa drazdit a to neslo len sledovat, takze ja som zacal tiez
. Potom sme si dali pohladom najavo, ze mam dojst blizsie, takze sme lezali vedla seba a sledovali jeden druheho. Ine stretnutie zase bolo formou pozvania na kafe, kde zena sla chystat a ja som sa mal vyzliect, takze pre nu mensie prekvapko. Jej muz sedel na gauci so mnou. Sadla si potom medzi nas a obaja sme uz mali penis v ruke. Jeho kourila a ja som si to udelal rukou. Zaujimavy a vzrusujuci zazitok...
Víc mě bere vidět, jak manzelku ukaji cizí. Jsem kandaulista...
Zažil som to 2x z pohľadu sledujúceho s tým, že som pár zľahka režíroval. Pre mňa zaujímavá skúsenosť. Oni boli prvý krát hambliví, potrebovali peniaze na pôžičku, s čím som im rád pomohol. Druhý krát si to už dievča aj užívalo a podľa slov chalana sa aj spravila. Za mňa to bola zaujímavá skúsenosť a ak bude opäť možnosť, tak určite rád zopakujem.
Moc rád bych nabídnul svou osobu jako vašeho diváka dle vašich podmínek. 
Ahoj, rád bych vás sledoval při sexu.
V klubech je to běžné. A líbí se to většině lidí. Vždy je to o domluvě. Třeba i beze slov :)
Ahoj zdravím všechny
Ano, už je to dávno co jsem to zažil, v roce 2007. Bylo to na Mácháči na techno party. Stalo se to v noci na pláži. Mé ex Petře, jsem sundal všechny věci. Abych jí mohl osahávat, ale hlavně abych jí mohl opíchat. Najednou jsem si všimnul 3 kluků, že nás sledují. Byly od nás tak 4 metry a honili si čůráky. Vzrušovalo mě, že vidí nahou Petru a schválně jsem svítil mobilem, mezi její nohy. Byla jí krásně vidět vyholená píča. Kluci se udělali, já se udělal Petře do díry a šli jsme dál pařit. Byl to super zážitek.
Ano zažili.. na nuda pláži a bylo to uzasne
Taky jsem zažil trojku a já divák... Luxusni, chci to znova
Ahoj taky bych chtěl jako divák ale kde vzít ten pár co by šulal
Nabídni svoji manželku a klidně se můžeš dívat.😀
Jo jasně to už jsem viděl
Ano, zažil a to třikrát. Vždy jsem našel na inzerát, že jsou bez zázemí. Poprvé jsem se jen díval a jelikož neměli prostor tak chodili častěji, on jí to dělal zezadu a ona pak i kouřila. S jedním párem jsem i zažil že mě kouřili oba. Doporučuji.
Lákavá představa, kterou bych také rád zažil...
Velmi mě zaujal váš inzerát, rád bych se zúčastnil vašich hrátek...Frank od UH, 48/187/95... Podmínky akceptují...
Jasně, několikrát a je to super. Jednou na nuda a několikrát v klubu Lublaňská.
My jsme to kdysi hodně dávno zažili u rybníka. Mazlili jsme se a kde se vzal, tu se vzal, u nás nahý chlap stál… Mě to teda vzrušovalo. Zda mou ženu, to už si nepamatuju, ale nepanikařila. Nakonec jsem navrhl odejít, aby mi snad později nevyčítala, že jsem nijak nereagoval. Být to dnes, nechal bych tomu volný průchod. Ten chlap nebyl nijak vlezlej. Díval se, honil si… Ostatně, na motiv tohoto zážitku jsem o pár let později napsal povídku a je možné si ji tady přečíst ;-)
Dobrý den toto by byl můj sen někde sledovat pár.Me u žen vzrusuji sukně či šaty a hlavně punčocháče. To by bylo suprove kdybych vás sledoval jak ji vyhrajete sukni nebo šaty a já viděl punčocháče Honil bych si ho koukal po nožičkách v punčocháčich. Děkuji za pochopení. Michal - Kladno
Kouzlo a vzrušení z toho co jsem popisoval výše bylo v tom, že to nebylo plánované. Ani ten chlápek tam nešel cíleně nás šmírovat. Chtěl se jen vykoupat a náhodou nás načapal…
Neumím si představit, že vidím jak se někdo mazlí, nebo přímo souloží a jdu k nim a honím si ho. Stejně jako být já v tom páru a přijít ke mě chlap a honit si ho, asi bych ho rychle poslal někam. Samozřejmě můj názor a někomu se to teda i líbí.
Chápu. Hodně záleží na okolnostech, míře vzrušení, o tom jak ten dotyčný vypadá, jak moc je blízko i předešlých sexuálních zkušenostech. Víte, být to starý, neudržovaný chlap dva metráky, tak by mě to také v tu chvíli bylo nepříjemné. Tenhle byl docela sympatický, nepřekročil hranici komfortní zóny. A když se tam objevil, naše míra vzrušení byla veliká. Mě to prostě hecovalo. Ukázat se, jak to pěkně umím. A trochu ho dráždit. Jak já se mám, že si tak pěkně se svou ženou užívám a on ne. Prostě kouzlo neočekávaného.
Měli jsme s přítelkyní podobný zážitek u jezera, také totálně neplánovaný, zničeho nic nás vyrušil mladík, který jen procházel, chvilku jsme na něj koukali a on na nás, zeptal se jestli se může dívat a jelikož přítelkyně ráda provokuje a jí se líbil kývla, nakonec jsme zašli trochu dál než na koukání a vykouřila ho. Klučina se skočil opláchnout, poděkoval a jak se zjevil zmizel. Absolutně neplánované a nečekané, úžasný zážitek. Nenapadlo by nás, že se to může vůbec stát.
Dakujem krasne van
Neplánově šel a začal honit
honí možná tak autor té pohádky, u toho když si to představuje
Teda dámo, vy jste to trefila skoro úplně přesně! Jasně, že jsem si u toho psaní vyhonil. A několikrát. Vždyť to byl příběh můj a mé ženy. Byl to nevšední zážitek, na který rád vzpomínám. A ten chlápek tam byl opravdu náhodou. Neviděla jste místo, terén, kde se vše odehrálo. Vykoupat se tam mohl přijít kdokoliv, kdo by našel odvahu vstoupit za branku nejmenovaného areálu, která náhodou (to je náhod, viďte) nebyla zamčená. Stačilo vzít za kliku a zkusit otevřít… To v té povídce nebylo, jistě. Kdyby bylo, určitě byste nepochybovala, že tam byl náhodou :-)) Ale já se domnívám, že Vás by to stejně nepřesvědčilo. Vás by totiž přesvědčilo jediné. Kredity. Kredity o které škemráte :-))) Mrk, Mrk…
Já o něco škemrám? A kde?
V profilu. Cituji: “VIP potěší” a je tam ještě smajlík vystrčeného pozadí. Ale měl bych se omluvit za nepřesnost. Psal jsem o kreditech a ono to bylo “jen” VIP. Tedy, pardón :-))
ano, o VIP.
Máte to napsáno v profilu, stačí se podívat.
Prej kde?
Máte to napsáno v profilu, stačí se podívat.
Prej kde?
Škemrání vypadá jinak hlupáčku.
Hlupačka si ty princezno žebroto🙂
Zajdite si na Istriu, nedaleko mesta Rovinj, na Punta Križa.
Tam budete mať aj 40-50ludí, ktorý vas budú pozorovať, ako si užívate 😜
Tam budete mať aj 40-50ludí, ktorý vas budú pozorovať, ako si užívate 😜
This post has been deleted by user.
My se spíš předvedeme😁
Může to být zajímavé
Ahojte, moc rád vám budu dělat diváka. Vše dle domluvy. Stačí se ozvat a doladíme.....
Vyhrals titul nejvetsiho zoufalce
Už jsem párkrát u páru byl doma v soukromí a díval se. Napsal jsem o tom i povídky. A chystám se napsat časem další...
Běžte na swingers a zažijete. Stačí se s někým domluvit na místě.
Lákavá představa, kterou jsem ještě nepoznal...
Ahoj,
ano zažil a to jak z pozice toho diváka, tak z pozice toho z páru. Oboje mě bavilo. Z pozice aktivního v páru jsem to zažil vícekrát.
ano zažil a to jak z pozice toho diváka, tak z pozice toho z páru. Oboje mě bavilo. Z pozice aktivního v páru jsem to zažil vícekrát.
Byly to buď domluvené akce, v rámci masáží nebo tak nějak na náhodu v klubu.

Trojka MMŽ s divákem?
Jedná naše fantazie je taková, že nás při sexu sleduje cizí muž. Decentně se drží v pozadí a honi si ho. Někdy se přibližuje, ale jinak se nezapoji. Už jste to někdo zažil? Kde k tomu došlo? V klubu? Na nudapláži? Náhodou nebo jste se domluvili?