Já chodím celý rok bez trenek a už sem to naučil i druhou polovičku, mám rád když to vím a někteří chlapy si všimnou 😋😄
Moje polovička taky chodí bez trenek. Je to super
Včera jsem jednu viděl na zastávce autobusu. Sedla ve stínu na zemi, letní šaty, nohy pokrčené, od sebe. Byla krásně vidět kundička.
Tak bohužel jsem poslední dobou žádnou nepotkal. Ale ty největší pařáky mají ještě přijít.
Manželka nikdy nenosí podprsenku a v létě pod šaty ani kalhotky, ráda provokuje.
V létě bez kalhotek a podprsenky téměř vždy.Jen na sebe hodit lehké šaty a jít.
Včera mi kamarád říkal, jak byl ve výkopu a šla nad ním žena, které viděl pod sukni. Kalhotky neměla. No, už je léto, tak holky začínají odkládat zbytečnosti.
V létě, pod šaty, jedině bez. Kalhotky jsou nejvíc zbytečný a předražený kus spodního prádla:)
Mám kamarádku, která chodí bez kalhotek běžně a nepřijde ji to divné.
Mám jedny letní šaty, pod které je nenosím nikdy a v létě při cestě z koupáku taky ne.
Pod krátké šaty a sukně nosím vždycky, z pysků ošmrdlaných o židli, sedačku, lavičku se mi zvedá kufr.
Pod krátké šaty a sukně nosím vždycky, z pysků ošmrdlaných o židli, sedačku, lavičku se mi zvedá kufr.
This post has been deleted by user.
Pod krátké sukně si také beru kalhotky. Tohle bych také nesnesla.
Moje v rámci her tak chodí běžně
Viděl jsem vystupovat jednu ženu na benzínce. Minišaty se jí při vystupování vykasaly až nad kundičku. Měla ji vyholenou a malou. Krásný pohled.
Kamarádka takhle v lete když je teplo chodí
Jj…také tak někdy chodím ;-) Jen šatičky a nic víc.
Moje chodí bez často kolikrát připomínám ať si je nezapomeneme vzít 😁
Schválně vyhledávám dlouhé a prikre schodiště, kde jdou pozorovat a pár fotek i videí jsem už dělal...
Jedna prodavačka ve Fordu, v autosalonu tak byla v kresilku přímo proti mým očím... 2x. Provokovala, očividně.
Myslím, že se jmenovala Dana. Ford Zlín, ještě na Zarámi
Jedna prodavačka ve Fordu, v autosalonu tak byla v kresilku přímo proti mým očím... 2x. Provokovala, očividně.
Myslím, že se jmenovala Dana. Ford Zlín, ještě na Zarámi
Rad bych ty fota a videa viděl
To se snad i trestá takové focení nebo ne?
Kde není žalobce, není soudce. 🙂
Neměla kalhotky nebo tě právě kalhotky ukazovala?
Bere mě taková představa už dost dlouho. Občas jsem nějakou potkal a vždy mě takový pohled na ni dostal. Jednu jsem viděl na autobusové zastávce. Měla minisukni a jak seděla, bylo vidět, že kalhotky nemá. Ani nevím, jestli si uvědomovala, že je jí tam vidět. Úplně neprovokovala, tak to byla její nevědomost.
Viděl jsem jak měla nohu přes nohu a minisukně se jí vyhrnula. Nemám rád zrovna chlupaté, ale tahle situace mě brala.

Venku bez kalhotek
Viděl jste takové ženy? Máte takové doma? Znáte nějaké, které tak chodí