V sobotu bych zajel na pískovnu, někdo se přidat, muž 27 let, 190cm. Budu se tesit
Nějaká žena se sejít na Vlkovské pískovně? Já 30 let a 193cm vysoký. Jezdím tam na ryby 😅
Ahoj je dnes na piskovně nějaký divák chceme tam zajít s kamarádkou.
je někdo u vody ? dá se už smočit nebo je to brrrr😜
Už jsme se koupali
Ahoj Voda má 18 *C
Smočit se určitě dá,ale voda nevím 🤭
Za závorou do leva překlep.
Ahoj tak už chodí nějaký pár? Už jsme s kamarádkou byli hned za zavřou dolů do levá a nikde nikdo.
A kdy jste byli?a uz chodi i pary zacina se to rozjizdet
This post has been deleted.
Na Vlkovske pískovně se nám rozmohl takový nežádoucí nešvar. Počet bukvic a honičů se bohužel navýšil na neskutečné množství. Spousta žen i párů raději návštěvu vzdají. Bylo by dobré počty těchto exotů snížit. V minulosti měli své zázemí za lávkou u druhé pískovny. Doporučuji se vrátit na původní místo. Nikomu chybět nebudete.
Krásně napsáno. Pravda 👍👍👍
Je potřeba si uvědomit že je to oblíbená oblast jak pejskaru tak rodin s dětmi i cyklistů. Občas projede i Městská policie. Proto doporučuji bukvicim i honicum zajít na druhou stranu neboť se může stát že budete mít možnost poznat strážníky městské policie osobně.
Kdo se chystá dnes nebo zítra..?
Poradi mi nekdo kde se nahoti?
Ahoj ja 30 let jde nekdo dnes na nuda?
Cau.budes tam dnes?.........
Ano,vy jste par?ja 30
Jojo.v kolik tam budeš?........
Zítra někdo? Budu tam
Ahoj ja 30 let nebude nejaky par v sobotu?
Zítra po obědě jistě bude dost onanistu,přidám se rád
Byl jste nekdo o vikendu,....?
Dneska má být krásně. Nějaká žena co se chystá ? :) jsem tu na rybách 🫢
Jak bude hezky pojedeme na Vlkovskou piskarnu a moje kamarádka Dana by chtěla zcákat kozy dvouma čurákama kdo se přidá.
Zítra jdeme blbnout s přítelem, trochu nachytat sluníčko do análku 🤣
To zní jako by to psal chlap člověče 🤷🏻♂️
A v kolik hodin?............
Jsem tu na rybách. Je tu krásně 😁
Ahoj jsme pár já 41 a žena 53 až půjde někdo na Vlkovskou piskarnu dejte vědět. Nejlépe nějaký pár ale diváka by jsme taky uvítali.
Ahoj ja 30 moc rad bych koukal
Nepujde nekdo ted o prodlouzenym vikendu?ma byt teplo
Na pořádné teplo ještě musíme počkat.
Souhlasíme, k nudaplazi patri koupání, jinak je to nuda 😉
Možná bych se přes víkend zastavil
Je třeba zahajit sezonu .....
Dnes okolo 14h to vidím na kontrolu Vlkovský vody,potkám někoho?
(edited)
Tak co.potkal jsi tam nekoho?chodi uz nekdo na vlkov?
Zdary,pátek a sobota má být 15s krásně slunce,na ležení to nebude ale na hoňku by to už bylo co??
Kam tam nejraději chodíte?
Dopředu na plážičku
Hned u brány? Nebo kde?
Muzete mi prodim nekdo poslat souradnice kde se nahoti?diky
No jak je parkoviště u silnice, tak se jde vlevo dolů hned zkraje...v létě je to tam dobrý
Tam občas taky chodím, no :)
To je moc dobře:)) někdy se třeba potkáme
Někdo teď? Jsem na Vlkově
Taky by mne zajimalo jestli tam nekdo chodi i mimo sezonu?
Ahoj , chodíte někdo i když není na koupání ? Třeba dneska ? Nejsem místní jen jsem v okolí pracovně tak bych se stavil.
Taky by mne zajimalo jestli nekdo chodi treba sexovat na vlkov i v tomhle pocasi ??
Co vím, jezdí se na akce na parkoviště.
To jsem taky slysel a nevis neco vic?
Nebude zitra odpoledne nekdo na vlkove?...
Pokud bude počasí, tak zitra 3.9. půjdu.
A nebudes i 4.9 ?.......
Mám to v plánu. Potkáme se?
Asi jo.dej vědět kde a v kolik tam budeš?
Asi od 11, máš ty své místo?
Kdo dříve příjde....
Jsem kousek za hlavní nuda pláži
Tak kdo jde dnes odpoledne?
Byl jsem tam, škoda, že jsem netušil že budeš taky
Rád bych tam zašel a něco zkusil. Nejsem v nuda a v sexu na veřejnosti znalý a tak se chci zeptat.
Blbé odpovědi ve stylu “ty tam ani nelez” nebo “na buzny není nikdo zvědavý” ignoruji, takže si šetřte psaní. :)
Jak to tam chodí? Jsem sub a pasiv a rád bych zkusil se takto “nabídnout”, resp. zkusit sex na veřejnosti. Mám být nějak aktivní ve směru dávat nějaké “signály”? Nebo to “přijde samo”?
Děkuji za konstruktivní slušné poučení klidně i do zpráv.
Blbé odpovědi ve stylu “ty tam ani nelez” nebo “na buzny není nikdo zvědavý” ignoruji, takže si šetřte psaní. :)
Jak to tam chodí? Jsem sub a pasiv a rád bych zkusil se takto “nabídnout”, resp. zkusit sex na veřejnosti. Mám být nějak aktivní ve směru dávat nějaké “signály”? Nebo to “přijde samo”?
Děkuji za konstruktivní slušné poučení klidně i do zpráv.
ach ano tvl to ti je deset?nebo tě ted od někud pustili?Neuvěřitelný
A taky kde? Nerad bych tímto rušil na nějakém nevhodném místě.
Ideálně odkaz na mapy.cz, kde se toto děje?
Ideálně odkaz na mapy.cz, kde se toto děje?
No nevím, jestli je to tam tak volné, že by se to dalo na místě "domluvit"? Spíš si to tady domluvit předem, tomu bych věřil víc.
Nějaký pár na Vlkov v pondělí nebo úterý?
Tak co nového na vlkově?byl někdo minulý týden?..
Nekdo dnes na vlkov
.......?
.......?
Byl jsem dnes, a nic ;(
Sobota: tam, kde se těží je voda kalná od rozvířeného písku, ale plavat se dá. Asi je lepší mít brýle do vody. Od hladiny tak 20 cm do hloubky je voda vyloženě teplá, pak to rychle chladne, ale v pohodě. Když člověk vylejzá, má pocit, že prochází vrstvou horkého kafe :-)
Neděle: hlavní nádrž. Byli jsme v té zátočině za přesypem. Voda studenější, ale výrazně čistší. Měli jsme štěstí na jeden volný plácek, které jsou v křoví. Někdy okolo 18-19 jsme si tam zašukali. Moc lidí okolo neprošlo, ale kdyby šli po cestičce, mohli by vidět. Já to tak moc nesledoval, jen ze začátku a pak už ne ;-)
Před přesypem je vykácený široký pruh plochy a oplocený dřevěným plotem. Ale žádná cedule, která by nějak omezovala přístup. Nevíte někdo, co se tam děje nebo chystá?
Neděle: hlavní nádrž. Byli jsme v té zátočině za přesypem. Voda studenější, ale výrazně čistší. Měli jsme štěstí na jeden volný plácek, které jsou v křoví. Někdy okolo 18-19 jsme si tam zašukali. Moc lidí okolo neprošlo, ale kdyby šli po cestičce, mohli by vidět. Já to tak moc nesledoval, jen ze začátku a pak už ne ;-)
Před přesypem je vykácený široký pruh plochy a oplocený dřevěným plotem. Ale žádná cedule, která by nějak omezovala přístup. Nevíte někdo, co se tam děje nebo chystá?
Tam se dá souložit ? Myslel jsem, že tam jsou jen gay a souložit se chodí k poloostrovu. Neotravujou tam gayové ?
No tak my jsme se uvelebili a jelikož byl klid, tak jsme se do toho pustili. Těšili jsme se na to celý den, tak nějaké jiné podmínky jsme neřešili.
Dá se.kam k poloostrovu myslíš?
Kousek od přesypu. Tam, kde je pískovna užší. Nuda pláž je dál, za mostem, ale tady to díky těm zákoutím beru jako smíšenou část.
Na podobnem miste v podobny cas jsem videl soulozit par... on nahy na zádech, ona na nem, oblecena, jen vyhrnuta sukne
My tam také byli. V nejlepším šli kolem dva páry a pak nás sledoval jeden muž
Chystá se dnes někdo na Vlkov
Dnes ne ale zítra to ma byt teplo
A kdy tam jedete příště?
My měli misionáře a oba nazí.
A kdy vyrazíte příště?.....
To se neví. Ale nejmíň jednou bych ještě chtěl do konce léta.
Tak když byste chtěli diváka dej vědět nebo klidně i jinde nemusí být vlkov
A máš dalekohled? Moje milá snese to pomyšlení, ale nesměl by být nikdo vyloženě blízko.
Včera se krásně koukalo na souložící pár. ❤️❤️
Akorát škoda otravného srarého bukvičáka, který nabízel nikým nechtěné služby 🤮
Akorát škoda otravného srarého bukvičáka, který nabízel nikým nechtěné služby 🤮
Kdo se na nás díval v neděli odpoledne? Byli jsme vzadu na malém plácku u vody
Nechoďte pravidelně na stejný Placek?paní zrzka?
Pár Vlkov teď? Napište :)
Včera jsme si to tam také moc hezky užili.
Zdravím, kam tam chodíte. Byl jsem se na pískovně podívat a od parkoviště po přesyp mi příjde že se tam nedá samý textil.
A zrovna dneska tam bylo živo byl tam pár a paní krásné kouřila neviděl jste je někdo?
Kdo s kým ? :) . Ted to mam docela z ruky
Jaká je voda? Dá se v tom ještě koupat? Děkuji
Dnes jsem se tam koupaliště a ok
Budeš dnes u vody?
Jdeš dnes?..........
Je to super čistá a tepla
Dnes jsme tam byly a krásně mi ho tam ta moje vykouřila. Byly jsme hned kousek za tou závorou vlevo dole.
jj, a proto hledáš paní za 4 litry, aby si ji mohl pocákat kozy! 😃
Další pohádkář 😄
Další pohádkář 😄
Ahoj a proč by ne. Tohle je jen kámoška s výhodama. Já miluju velký kozy a to ona nemá bohužel. Nemám zapotřebí lhát. Od toho tady opravdu nejsem.
A nejedete i dnes odpoledne?
Když už je tu diskuze, já např. jako mladý hetero muž jsem taky rozčílen když mě očumují chlapy a možná nebudete věřit ale děje se to. Někdo rád šmíruje, chce to ale souhlas toho páru to je jasný 👍
Taky se mi to tam stalo…když v povzdalí chlap nademnou onanoval
No je to otravný celkem 😀
Poraďte kam na nuda v Jižních Čechách?
Ahoj Veselí nad Lužnicí piskarna Vlkov. Je tam dnes někdo?
Zítra dopoledne poběžím už od závory oblečený pouze do sandálů a doufám, že se hned na prvním placu bude aspoň kouřit.
Je tam dnes někdo? :)
Již založená témata se stejným obsahem "VLKOV":
amateri.com/cs/forum/33672/sex-vlkov
amateri.com/cs/forum/40947/vlkov-jizni-cechy
amateri.com/cs/forum/41003/vlkov-parkovani
amateri.com/cs/forum/41628/vlkovska-piskarna
amateri.com/cs/forum/33672/sex-vlkov
amateri.com/cs/forum/40947/vlkov-jizni-cechy
amateri.com/cs/forum/41003/vlkov-parkovani
amateri.com/cs/forum/41628/vlkovska-piskarna
Slušný šmíráček by se hodil
Dnes jich tam běhalo... A zítra to nebude jiné. Pokud má někdo zájem o pozorného diváka, tak sem dejte čas, kdy dorazíte. Také kam předpokládáte se uložit, protože všichni vědí, že za hrází kde se těží je voda nepoužitelná, zkalená tak, že ani rybáři tam nechytají.
A jak to tam jinak chodí?píchá se tam často?
Pokud chodíš pravidelně, poznáš už páry, které tam chodí za účelem se předvádět a divák je pro ně žádoucí . Jinak Vlkov patří mezi nejznámější místa tohoto typu v JČ. Ale samozřejmě jsou u nás místa slovutnější.
A kde například?...................
........pravda, jsou páry, které to asi mají jako zálibu...tím chci poděkovat sympatickému páru, který mě nechal při návratu z cyklovyjížďky na sebe juknout., v neděli kolem poledne......ona supr bruneta, on potetovaný sympaťák...., pak jste se u mě vykoupali...pokud tady jste, a plánovali byste něco....rád juknu...Jedno velké díky....
Já tam občas zastavím v týdnu dopoledne nikdy se tam nic nedělo.asi blbý čas
Vlkov už na tolik šmíráky přesycen že si musíš vystát u páru frontu.
Kdo si počká, ten se většinou i dočká. Tak třeba dnes tam stálo za sebou ve frontě i několik diváků za sebou a nepřekáželi si.
Fakt.?a děje se tam něco i dopoledne?
Jo děje. Dopoledne tam píchají komáři jak o život. A vaši přítomnost nad míru vítají.
A v kolik to tam začíná žít?
Ano správně.. Všechny páry čekají až tam dorazí šmírák který se ani neumí vykoupat, smrdí na dálku a lehne si vedle na deku a neustále čumí kolem sebe.
....o víkendu se s manželkou chystáme na Vlkov...nějaké info, jak to chodí?? Máme špatnou zkušenost z Velkého Dářka, týkající se nedobytných šmíráků, nedodržujících pro nás přijatelný odstup...To se tam děje také? Díky za info, M.
Minulý rok to tam ještě bylo v pohodě, teď nevím.
Nepujdes teď někdy zas ?:)
Kámo nebuď naivní. Bohužel se to děje všude.
To si někdo dovolí jít až přímo k vám a kouká na vás jak si užíváte?
Jj, přesně tak, ani jsme nestačili začít.....😓, popisoval jsem to ve fóru Dářko, cca. rok dva zpátky...
Budete dnes odpoledne na Vlkově ?
Tak samozřejmě jako všude jinde na FKK. A tak šmíráci zase tak nedobytní nejsou, naopak stačí naznačit a jdu do toho.
Jo tam je to super, nějaký pár co by se rád seznámil? Bude sranda :)
Dnes by sranda být mohla. Snad bude svítit a teploty půjdou nahoru.
Jděte někdo dne?.....
Teď jsemna Vlkovske pískarně je tu někdo?
Vlkov který? U čeho?
Vlkov u Veselí nad Lužnicí
My tam byli a super místo
...nebyli jste dnes kolem poledne na Vlkově??
Půjde dnes někdo na "kontrolu vody"?

Vlkovská pískarna
Kdo chodí na vlkovskou píškarnu? Půjdu i zítra.