Hotel 3 Studničky. 12-14.06 tam.budem.spolu s manželkou.
Minipolis bb, privátny wellnes
Viete poradit nejaky privat wellnes? Prenajat si ho na 2-3hodky a byt tam sami a moct relaxovat , sexovat. Nebat sa ze nas niekto bude pocut alebo nieco riesit.. ZA TN BB NR. dakujem za info
Zerrenpach Látky. Perfektný wellnes.
Dnes hotel nivy 11-13
18cm dick 😈🍆
18cm dick 😈🍆
Dneska nieaky párik wellness-spa brusno ☺️☺️
Chodi niekto do xbionic?
Celkom príjemné vedia byť aj kúpele Brusno - Caracala wellness. Keď tam ide človek v čase, keď to nie je plné, napríklad cez týždeň, tak to tam vie byť aj dosť intímne. My sme tam s manželkou mali príjemný, náhodný zážitok s ďalším saunujúcim sa pánom.
Vies to nejak rozviest?
Ahoj, my si vždy užijeme v Permone je tam na tom dosť miesta, super je aj bešeňová no priestorov na sex je málo .
Ahoj .tak teda kde je lepšie. Vies to konkrétne porovnať? Čas alebo konkrétne miesto. Co ta napadne .poraďte. vďaka
Musíme len súhlasiť. Permon je zatiaľ TOP.
Keď vystihnete čas, dá sa aj na Štiavničkách.
Ahoj. Je to trošku od BB ale topka na SK je asi hotel permon Podbanské skúste tam. Lepší a väčší wellnes neexistuje 😍
Tak to je je nejaká chimera ktorá sa tu šíri zo správ do sprav. Rozhodne to nie je top wellnes. Už Bešeňová je službami a čistotou ďaleko ale ze daleko pred Podbanským.
Podľa mňa Podbanské abo Bešeňová nočné saunovanie
Ahoj a dá sa tam aj reálne užiť? Keď áno v akých hodinách? Poprípade miesto?
Kto dnes na wellnes Chocholowskie termy púšte do správy
Na nočné saunovanie nejde niekto?
My ideme dnes, priateľka sa rada ukazuje tak aby tam bol nejaký parik alebo fakt obdarený chlap tak by mohol byt dajn zážitok.
Ahojte chystám sa v Pondelok do Chocholova sauny
(edited)
A do Rajeckých Tepliciach Afrodita sa neberie niekto...
??
??
Wellnes Male Bielice celkom klud a fajn tam je ...tri sauny.
Súhlasím už som tam zažil veľa sexu
Tak sex som tam este nevidel ...
Ja netvrdím že s tebou som tam niečo zažil. A hlavne viem v akom čase tamctreba prísť aby tam neboli ľudia

Wellness a saunovanie
Nahota a možnosť si užiť vo welnesse.