SW stretko pre 50 +

Pre tých, ktorí nemajú krásne postavy, no chuti naopak veľa, kamarátstvo, pokec.....

Ja by som rád nejakú staršiu maminu
Prepáčte páni, tie vaše príspevky sú zúfalým volaním o pomoc. Majte trochu úroveň. Navštívte nejaký klub, buďte komunikatívni, galantní a budete mať určite vačšie šance na úspech. (To vám píšem ja,bacuľa z galerii)
This post has been deleted.
Tak sa nám ozvi ……………………….
Tiež by som sa rad pridal. Od kial ste?
Rovnako 😊 pekne spestrenie a vzájomne výhodné
Čakám stále aj na sólo ženu, no už pochybujem, aj som písal, no nič nakoniec.
Aj ked nemam 50, som blizko...pacilo by sa mi to zazit ,mozno len ako kuchar ktory nachzsta vsetky dobroty ale rad by som sa aj pridal ak by sa dalo
Už som po pedesiatke postava nič moc ale chcel by som zažiť také SW stretko
Ahojte, som rád, že nejaký záujem tu je, predstavujem si to, na začiatok skôr amatérsky, sú ľudia, ktorí sa hanbia, naše telá nie sú extra už, no chuť je veľká, preto možno, ako som písal na začiatok by bolo dobré stretnúť sa, v nejakom väčšom hoteli, dohodli by sme sa v správach kde a kedy, každý by si zaplatil svoju izbu, večer pohoda pokec na káve, kto by chcel, išli by na izbu, skôr také voľné stretnutie ľudí, ak by to pokračovalo, potom zorganizovať jednu chatu so všetkým, čo treba. písali mi, že niektorí sa hanbia hned ísť na stretávku, kde každý čaká sex, toto by bolo skôr voľnejšie a ak by bol medzi pármi, alebo akokoľvek, bol by to bonus. Na začiatok by možno stačilo len zopár ľudí. Dajte názor.
Heteroanallover
Heteroanallover Inactive 2 months ago
This post has been deleted by user.
Js by som mala zaujem. Nemam 50 ani zdaleka ale pritahuju ma starsi ludia. Ak bude nieco a mozem prist ozvite sa
Heteroanallover
Ak by si mala záujem, ja som za fajn sex
Tiež by sme sa radi zúčastnili takejto formy stretávky pozvoľna. SW nás láka ale nemáme odvahu ísť, nemáme skúsenosti, takže takáto akcia by sa nám pozdávala.
Heteroanallover
Zajtra je SW v TN nejaký pár 50 plus pridá sa okukat to tam skúsiť atmosféru bez výmeny?....
Byvaju obcas parove vikendove stretavky( kde je vekovy priemer nad 40r. ) Staci pozriet minule stretavky a aj sledovat nove.
Tie párové bývajú ozaj len občas a dohodnúť sa páry spolu je ťažké keď si majú zladiť casovo viac ludi pracovné rodinné povinnosti ...
Zial toto vlakno dopadlo tak, ze nic sa nekonalo a uz sa asi nic konat nebude. Ked vas laka sw, treba si vybrat klub a ist. Nikto vas tam do nicoho nutit nebude. A mozno budete prekvapeni, ked si vas nebude nikto ani vsimat.
Ahojte. Nechcem zakladatelovi kazit vlakmo. Co sa tak dohodnut a navstivit miesto hotela jeden konkretny klub? My sa v septembri urcite chystame na Moravu. Mam jeden tip na Valtice, alebo pojdeme do nejakeho brnenskeho klubu.
Posledny pokus v tomto vlakne. Tento piatok, ci sobotu chceme ist do niektoreho sw klubu. Valtice, Brno, Přerov, je nam jedno. Sme par (muz+zena) a zabavime sa skoro kdekolvek. Ma chut niekto sa pridat a skusit ciastocne zrealizovat to, o com v tomto vlakne bolo tolko napisane? Nechystame sa nikomu robit doprovod, vodit ho za ruku. Sme priatelski, konunikativni, ale to nemozme zarucit kazdemu. Aj v normalnom zivote stretnete ludi, co si s nimi nemate co povedat...
Rátajte aj somnou 😁 len treba aj ľudí s dávkou inteligencie a určitého správania 😉
Hádam ty nechceš povedať že sa zaraďuješ medzi tých ktorí nemajú peknú postavu...🤔😊
Vacsina vypisanych stretavok je aj pre 50+. Netreba sa nicoho obavat a ist. ;)
Je rozdiel či je čisto 50+ alebo zmiešaná, boli sme aj, aj a je naozaj rozdiel.
tiež by sme šli na takú akciu
len preto ze nemate krasne postavy?
postavy sú v pohode, SW so staršími je uvolnenejšie, lepšie
Ahojte, mali by ste záujem sa zoznámiť, keď tak suk. správu
Ahoj,mám 32,ale mám tu kamošku odtiaľto 58r 😍,vôbec sa organizujú také párty pre starších ,resp. Vekové rozdiely ?😉
ahojte, rád sa zoznámim s kýmkoľvek, dobrá rada nad zlato
Treba niečo také zorganizovať
dobre, ak sa mi tu pár ľudí nahlási, zorganizujem
Tiez nas tato tema zaujima a mame skusenosti zo stretavok tu na amateroch. Nasa drobna skusenost je, ze prave 50+ je vacsina ludi na akcii. Ak by sa tu nieco zorganizovalo, asi by sme mali zaujem. Ale treba si uvedomit, ze sw nie je zakonite grupac. Odmietnutie nie je urazka. Pekny den vsetkym
Už to neplatí, v takom TN sú skôr výnimkou, robia tam aj napr. SW pre mladých, ale pre tých starších 45+ nie (edited)
Ahojte, ak by ste mali záujem môžeme dať stretko do wellnessu niekde
Môžeme sa stretnúť niekde na swingers
Boli sme v TN sme 50 tnici ...je to fakt už odvaha sa zúčastniť pre nás
Áno, predtým sme tam zažili aj lepšie časy.
Boli sme len raz minuly rok v lete tak nevieme posúdiť... Co sa potom zmenilo ľudia ci prostredie ?
Takže radšej , také pohodovejšie stretko? Hotel v jeden termín a ľudia si sami zarezervujú a večer posedia v bare?
Ahojte a pekný deň a Všetko dobré v novom roku. Ak by ste mali záujem o osobné stretnutie, nemám problém. Bývam priamo v Nitre
Ak sa bude dakde konať rad sa pridám aj súkromné
Píšte ak bude dakto dačo požiadať rad prídem
Aj my, možno menší gangbang pre ňu?
Ahoj rad sa pridám bolo by fajn niečo zorganizovať
Mame skusenost len z CZ. Vyberali sme si klub podla toho, ake osadenstvo ho navstevuje. "Luxusnost" priestoru bola pre nas druhorada. (edited)
V swingers viac ako na veku zalazi na vzajomnych sympatiach.kto hlada vzrusenie sex a splnenie si svojivh tuzob az tak na vek nepozera..