Nemám rád/ráda orální sex

Najde se tu také někdo, kdo nemá rád orál?

Jsem divná vím to, ale přímo nesnáším orální sex a to oboustranně, má to také někdo podobně či jsem výjimka?
Ano mám to také tak ..ale zajímavé, že mi nevadí sperma . To klidně můžu mít na jazyku i v puse ale musím to vyhonit jen rukou. Ty?
taky nerada kouřím,ale od mládí se mi to daří vynahrazovat nastavením mojí prdelky
Mám takovou zkušenost. Kdysi dávno s bývalou kolegyni, ale ta se styděla, tak nechtěla. Měla chloupky, tak asi proto a muselo to být po tmě. Nakonec jsem ji stejně lízal, protože to rád a jak se líbilo. Celkově to bylo ze začátku z její strany se studem. Musela se trochu rozprcat, slušně řečeno. Pak až stud opadl, tak až po kuličky co se do ní vlezlo. Byla mojí podřízenou, také jak z nějakého příběhu. Fajn holka, byla s ní legrace, pár služebních cest, asi náklonnost, ale to člověk netušil. Pak mejdan, každý jinde a v alkoholovém opojení jsme se potkali. Ještě se nic nedělo, jen na konci líbání. V práci jako by nic, ale odpoledne a večer takové nenápadné legrácky a už bylo jasné jak to asi skončí. Pak už jsem ji chtěl vyprovokovat, ale měla své dny. Pak až to skončilo, tak to začalo. V práci jako by nic, když byla možnost, večer sex u ní. Z předešlých vztahu jen zásun, pohyby a nic dalšího, takže v tomto nepolíbená panna. Ale zase pak se to vyzkouší a jak to sedí. Pak odešla k jiné firmě a už to opadlo. Sejde z očí, sejde z mysli.
Každopádně vždy to zní jako klišé, ale mám zkušenosti s více bývalými kolegyněmi. Hold alkohol dělá své. Ale je to pak velké tajemství.
Tak tvůj češtin to je úžas.
Nejsi divná, u nás je to podobné. Je mi to příjemné, ale takhle se neudělám. Dříve ano, teď ne. Prostě to vzrušení takhle nedospěje kam má. Lze mi při tom dráždit prsty uvnitř nebo nějakou hračkou a pak to jde. Ale samotné lízání je sice fajn, ale k žádanému výsledku to nevede.
Já se tomuhle směju... Proč to vůbec někdo řeší?
Přece sex probíhá tak, že hledáme co holku vzrušuje a když to najdeme tak to oba uspokojí.
Nikdy neříkej nikdy, protože extrémně záleží na náladě, situaci... Co já vím, tak v dobrém vztahu rutina podle scénáře neexistuje a kouzlo je v tom že nikdy nemáš jistotu co nás dneska bude bavit.
Tak to máš blbý :)) Já si bez téhle praktiky nedovedu vztah či sex představit. Je to super a příjemné..
Přesně tak. Dokonce mám oboustranný orální sex raději než klasický sex. Holku uspokojim jazykem prsty robertkem a ona mě rukou pusou a jsme oba nanejvýš spokojení.
A ještě když muž strašně rád líže a může vidět, jak se ženská u toho kroutí a bradavky trčí jak špunty, co se musí podráždit 😉
Tak to jsi hodně divná !! A tak asi k ničemu 🤷‍♀️ pardoooon, upřímnost… 😉
Tak hlavně že ty jsi k čemu, ty soudkyně 😅
🤣🤣 další anonymní 💩🤣🤣🤣🤣
A jak se pozná anonym od neanonymní?😀 jakoze mas jednu černobílou fotku na ktery neni nic vidět a popisek u profilu?
My se známe? Neobtěžuj mě na nic jsem se tě neptala 🤡
Ona pro to nějaké důvody mít bude, asi na základě špatných zkušeností. Měl jsem tu možnost si s ní několik měsíců psát a to co si prožila od dětství až po současnost bylo sled strašných událostí které jiní nezažijí za několik životů a ani teď to nemá vůbec jednoduché. Podle vás by asi každý kdo nemá vaše sexuální preference byl k ničemu? Zrovna tady je spousta hodně divných lidí a pokud tady hledají někoho kdo to vidí stejně nic proti o tom je snad život najít někoho s kým nám bude dobře a budeme si rozumět. Já jsem také divný, jsem stále optimista i když bych už dávno neměl být . Už se měním na realistu jenom je to těžké.
Tomu co kdo tady píše věřím ta 0,1%. Nesmíte všemu věřit., četl jste její profil? Kdo prodává svá fota...
Někdo fotky prodává, někdo vystavuje, jak na běžícím pásu. Ale dost lidí se nedovede vžít do situace, role toho druhého.
I s tím orálním sexem je to jako osoba od osoby, s někým neskutečně baví, s jiným je to utrpení. (edited)
Proto jsem napsala co jsem napsala… 😉 krásný den přeji ❤️
Ano píše každému a žebrá peníze ta Succursus !!!!!! (edited)
Jasne, pro spoustu lidi je nepredstavitelny, o kolik hur se muze mit nekdo jinej.
Mam ale pocit, ze ty hejty jsou tu hlavne kvuli tomu, ze tohle vlakno zalozila nejspis jenom jako propagaci jejiho inzeratu (ostatne sama sem uz nenapsala ani carku).
Napsat a okecat jde všechno a muzes tomu slepě věřit.
Rozhodně nejsi divná. Třeba ti to jen nikdy nikdo neudělal právě tak, jak by se ti to líbilo. Pak je to o přístupu a komunikaci. A taky o respektu, pokud prostě ne, tak ne, a neměl by někdo něco druhé straně nutit.
Ahoj, já jako muž to můžu nebo spíše mě to baví ale moje žena to nemá ráda a ani mě to nedělá a nechce umožnit.
manželka lízání moc nemusí, ale miluje, když ji ho narvu až mezi mezi mandle. Nicméně, když ji přivážu k rohům postele na popruhy, tak ji to nic platné není a lízat můžu jak chci :)
Ahoj, vůbec nejsi divná. Manželka to taky nemá ráda. Hrozně jsem si přál, aby mi to dělala, ale nechtěla. Takže buď v pohodě. Sexuální praktiky se musí líbit oboum, pak je to super požitek.
Ahoj mě přitelkně taky neděla Oral.
Ano jsi divná. Bez orálu jako bys nebyla.
Nejseš sama,já jsem z manželkou 33 let a taky mně kouří málo,a já to tak miluju
Tak si totálně člověk k nicemu
Když ho umíš dostat do pozoru bez toho, za mě úplně v pohodě. Kdysi jsem to měl úplně stejně, od jisté doby a ženy orál oboustranné užívám, ale nikdy nevyžaduji a jde to i bez něj. Obecně cokoliv v sexu jeden z partnerů nechce nebo nedělá přirozeně a dobrovolně se neslučuje s příjemným prožitkem. Respekt, nenucenost, důvěra...bez toho není možné se odevzdat a užívat naplno
Dobrý den, záleží na mé náladě, partnerce a psychickém nastavení, říkám to z osobního příkladu, s manželkou jsme spolu 25 let a radost se začala vytrácet. Nikdy mi to neudělala a vlastně to odmítá dělat.
Mě osobně to nevadí a to oboustranně, ale bylo to spíše zpestření. To hlavní pro mne bylo blízkost milované osoby její tělo na mém, dotyky, hlazení a to i kdyby nešlo o sex, prostě propojení těl a duší.
ja oral.nemam vubec rad a nijak me to nezrusuje radsi tohle s partnerkou vynecham
Úplně v pohodě, každý má jiné preference. Na druhou stranu je fajn, že když to nemáš ráda sama, tak to ani nevyžaduješ po ostatních.
Tak to se nevdáš, sorry.
O takovou ženu nikdy zájem nebude, i kdyby měla zlaté ♥️
Ahoj, moje žena také nekouří a nechce mrdat ve 3, 4 a upřímně,ten sex je o ničem.Jsme spolu 20 let.Pořád jsem doufal, že se to změní ale když je to pořád stejné nemám na sex s ní chuť, takže si to raději udělám sám než čekat a být pořád zklamaný
Mám to podobně, jen s rozdílem, že jsme spolu 27let. Taky mi to zhnusila, že na to s ní nemám chuť.
Zimmerman
Zimmerman Inactive 7 months ago
This post has been deleted by user.
To ti nikdy nešlo od začátku nebo ti to nikdo až tak zhnusil ?
Jestli nekouříš péro tak si k ničemu
to bych úplně neřekla, že když žena nekouří pero, tak je k ničemu 🤨může se ji to prostě hnusit, sama mám kamarádku která oral nedava a k ničemu rozhodně neni😀
Přesně, dobrý šukání je, když se oba vzrušují a je úplně jedno jak ...
Takže, když vidím že něco nefunguje, tak dělám co funguje, no ne?
Je to přesně tak. Manželka to taky nemá ráda. Pravda, jen jo zlibala, ale do pusy ho nedala. Ja opačně nemám problém. Dokázal jsem jí udělat i jen jazykem. Bohužel, dnes na sex a milování zanevřela a nechce se milovat. To jak to celé nazvala, se mi úplně zhnusilo, takže se s ní milovat nechci. Ale mám to strašně rád a nechci to vzdát.
Jen je hodně pravděpodobné ze si to přítel (manžel) bude hledat jinde.
A mně by zajímalo když nekouří jak se jí líbí lízání pipky😄😄😄
Ono by třeba se hodilo napsat co konkrétního tam vadí a proč tak se dá dál bavit kde proč a jak vzniká problém popřípadě z jaké strany...
Líbí se mi lízat. Obzvlášť když mi pustí trochu do úst a lepí se mi rty.
Kolik lidi, tolik chuti :). Nekdo rad pouze dava, nekdo rad pouze prijima. Nekdo oboje a nekdo ani jedno. Ani jedna z moznosti ale neni absolutne spatne :)
Moje péro si párkrát potáhne z kundy a hned se udělám. Nejlíp chutná píča semenem napuštěná.
Magfx
Magfx Inactive 11 months ago
This post has been deleted by user.
Nic si z toho nedělej, proste každý má rad něco jiného 😊
Aneb jak zviditelnit svůj inzerát 😃😃😃
Nejsi výjimka pár žen jsem už takto potkal co to nemají rádi takže si z toho nedělej hlavu
Nemám rád když žena dělá orální sex mě. Jí ho udělám rád.
Miluji orální sex. Raději dávám (lízám), než přijímám (nechávám si kouřit).
Je to tak jak tady už všichni píšou. Vzájemný vzrušení nastupuje mnohem víc a intenzivněji s orálním sexem před zásunem. Oba zúčastnění pak prožijí hlubší orgasmus . Alespoň takhle to mám já se ženou.
Já ze začátku ano, ale časem je to v pořádku 😄
Bez lízání kundičky a kouření to není ono
.....mrdačka bez pořádné polizanice stojí za hovno
do svých 19 let jsem netušil že vagína sa dá též olizovat, dozvěděl jsem se to až na vojně od zkušenějších kolegů. Básnili o tom celé noci. 😀
Tedy po návratu z vojny sem to taky zkusil, taková dobrota, mňam.
O orálu - ona = jemu zase příště. 😍
Jo jo lízáni piče je úžasná kratochvíle a když se to vezme i s prdeli, nemá to chybu.