Já si myslím, že valnou většinu holek odradí už jen váš inzerát. Lovení v tandum působí prazvláštně a když k tomu připočteme, že chcete ještě vysportované, kozaté holky a Bi k tomu (čili holky, o který je velký zájem), tak ta množina, která by to splňovala a zároveň hledala něco takového se bude dramaticky blížit nule.
Platí rovnice, že čím více je seznamka zaměřena na sex, tím větší poměr je mužů. Navíc prosím uvažujme, že každý muž oslovuje velké množství žen. Žena tedy dostane obrovské množství zpráv. Často je úplně ignoruje nebo si velmi pečlivě vybírá i jen to, s kým vůbec konverzaci začne. Zde je to o štěstí. Štěstí potlačím jedině tak, že začnu spamovat. Takže takový začarovaný kruh.
Tak proč neudělat menší změnu? Myslíš, že se raději holka setká s někým, kdo nemá ani pomalu prostor a chce jen sex? Nebo se raději sejde s někým, kdo zainvestuje nějaký peníz a užije si s ním hezký večer?
Nějak nerozumím otázce. Jen jsem tu mrsknul, co vyplývá ze statistik seznamek obecně a jakou roli v tom hrají čísla a statistika. Samozřejmě je možné zvýšit svou šanci mnoha způsoby - hezký profil, galerie, příjemné vystupování, vlastní prostory a nabídka "zábavy", nikoli rovnou sexu. Ale pořád si to spousta holek v té záplavě zpráv ani nemusí přečíst. Stále to bude hra s čísly.
Ahoj,
mám podobné zkušenosti a když člověk odpoví na inzerát, tak nedostane ani odpověď Stačilo by jen " nechci" a je mi vše jasné, ale neodpoví vůbec anebo tě zablokuje. Je to na palici
mám podobné zkušenosti a když člověk odpoví na inzerát, tak nedostane ani odpověď Stačilo by jen " nechci" a je mi vše jasné, ale neodpoví vůbec anebo tě zablokuje. Je to na palici
I my holky máme chuť na sex, jen to hned nedáváme najevo. Když mi někdo napíše jen sprostě, tak na to nereaguju. Naopak si vážím slušného chlapa, který umí pozvat třeba na wellness nebo na večeři.
Nechci nikoho, kdo si pořád jen stěžuje nebo se chová hloupě. Ráda se domluvím třeba na víkend, užít si a strávit fajn čas.
Nechci nikoho, kdo si pořád jen stěžuje nebo se chová hloupě. Ráda se domluvím třeba na víkend, užít si a strávit fajn čas.
Lepší už to milý zlatý nebude 🙂
Poslední tři roky se neseznamuji a nechodím na schůzky, komunikuji pouze na chatu, vzkazy mě nebaví.
Stačí pohled do záložky lidi a všem, včetně chlapů, musí být jasné, že 160 tisíc červených nemůže pokrýt poptávku všech 800 tisíc modrých. Nemožné.
Stačí pohled do záložky lidi a všem, včetně chlapů, musí být jasné, že 160 tisíc červených nemůže pokrýt poptávku všech 800 tisíc modrých. Nemožné.
A ještě zareaguji na tu aroganci a nezájem komunikovat. Nikdo nemá povinnost odepisovat a pokud někdo nemá v profilu inzerát, případně má ale něco z něho nesplňujete tak je zcela v pořádku že nebude reakce.. Ono je celkem otravné (náš případ) denně mít XXX nabídek atd i přesto že člověk nic nehledá.
Přesně tak, máme to podobně, prostě nejde napsat všem. Není to v našich silách. Když hledáme máme inzerát. Případně napíšeme i mimo inzerát, ale dost často nám chodí otázky, na které mají pánové jasnou odpověď v profilu. Těm neodepisujeme a dost často nám za chvíli napíšou něco ve stylu, že aspoň stačí napsat. Ano, ale než někomu napíšu, stačí i nastudovat profil.
Když tady píšeš červenému profilu, musíš mít na paměti dvě věci:
1) za červeným profilem málokdy je opravdu holka.
To je prostě daň za svobodný internet a buďme ráti, že to tak může být.
2) před tebou jí od rána psalo sto dalších, z toho deset jich vůbec četlo, komu píše a od jednoho to stálo za to přečíst si ještě jednou.
Holky jsou tady zahlcené a vesměs hluboce otrávené.
Není moc čemu se divit, ale holt tak funguje evoluce -- zaujmeš? Boduješ! :_)
Je to smutné, ale díky bohům za to, taky to mohlo nebejt vůbec...
1) za červeným profilem málokdy je opravdu holka.
To je prostě daň za svobodný internet a buďme ráti, že to tak může být.
2) před tebou jí od rána psalo sto dalších, z toho deset jich vůbec četlo, komu píše a od jednoho to stálo za to přečíst si ještě jednou.
Holky jsou tady zahlcené a vesměs hluboce otrávené.
Není moc čemu se divit, ale holt tak funguje evoluce -- zaujmeš? Boduješ! :_)
Je to smutné, ale díky bohům za to, taky to mohlo nebejt vůbec...
Většina se sem jde podívat na péčko
kdyby tu bylo alespoň nějaké pořádné
Také bych nepohrdla:D
Musíš počítat s tím, že pacukavci, tedy nižší vývojové formy pohybující se jen pacukáním, neb k primitivnímu cukání ještě nedospěly, mají málo koníčků, zájmů, dovedností a ještě méně kamarádů.
ergo sedí celý den u webu a z několika fejků se snaží proniknout tou mlhou gramatiky, lidské komunikace, běžných požadavků na hygienu a tak podobně.
Takže ano -- JE tady dost zajímavejch lidí.
A bohužel taky ano, je tady nějaké množství těchto prvoků, kteří tady dělají tu komunikační mlhu.
Bude se ti zdát, že tu není nic jiného, ale je to stejné, jako když si zkusíš zpívat na pouti -- přeřvou tě tlampače s Hložkem, ale určitě dalších deset tam taky zkouší zpívat, jen jejich hlas zapadne a nikdo je neslyší, dokud na sebe v tom rámusu nenarazej.
Je tady dost opravdu zajímavých lidí, ale v té mlze blbostí je těžké je najít.
Al ejsou tady, to je základní informace, která by tě měla naplnit nadějí a odvahou hledat dál a brodit se tím tlejícím bahnem, které nikoho nezajímá a tak tu furt leží a šumí.
:-)
ergo sedí celý den u webu a z několika fejků se snaží proniknout tou mlhou gramatiky, lidské komunikace, běžných požadavků na hygienu a tak podobně.
Takže ano -- JE tady dost zajímavejch lidí.
A bohužel taky ano, je tady nějaké množství těchto prvoků, kteří tady dělají tu komunikační mlhu.
Bude se ti zdát, že tu není nic jiného, ale je to stejné, jako když si zkusíš zpívat na pouti -- přeřvou tě tlampače s Hložkem, ale určitě dalších deset tam taky zkouší zpívat, jen jejich hlas zapadne a nikdo je neslyší, dokud na sebe v tom rámusu nenarazej.
Je tady dost opravdu zajímavých lidí, ale v té mlze blbostí je těžké je najít.
Al ejsou tady, to je základní informace, která by tě měla naplnit nadějí a odvahou hledat dál a brodit se tím tlejícím bahnem, které nikoho nezajímá a tak tu furt leží a šumí.
Ave. Věřit, i když to vypadá sebevíc zbytečně... Pořád je tam naděje.
A proč se s kámošem nevezmete za ruce, a nejdete ty kamarádky na užívání si, balit někam, kde to žije?
...třeba proto, že takovýhle server je třeba... od seznamování se?
Když moudřejší ustoupí, blbci dostanou celý svět bez odporu -- je třeba bojovat, zkoušet, snažit se... :-)
Když moudřejší ustoupí, blbci dostanou celý svět bez odporu -- je třeba bojovat, zkoušet, snažit se... :-)
Tohle primárně není seznamka
seznamka je jen jedna z mnoha části. Až amatéry přestanete brát jako seznamku, tak se vám uleví
A jako co to je? Lidi se psaním seznamují
Rád se na svět dívám očima sociální transakce.
Člověk neudělá nic "zadarmo," bez důvodu.
Někdy je důvodem dopamin, někdy oxytocin... tedy uspokojení z dobrého skutku, třeba, nebo podrbání za ouškem nad stým lajkem.
Ale presentujeme se tak, jak chceme, aby nás vnímali.
Presentujeme se na hAmbaterech, aby si nás lidi všimli a vnímali nás a pamatovali si nás tak, jak se tady představujeme.
Proč?
Protože se nudíme?
Al enotak!
Aby si na nás vzpoměli, kdyby náhodou... :-)
Kdybyste věděla o někom, kdo nedoufá, že tady najde někoho pro něj zajímavého a že tady bude pro někoho zajímavým, řekněte mi o něm, rád se jej zeptám, proč tady vlastně je.
A ano, jsou tady lidi i kvůli kšeftu, nicméně to je kategorie Seznamky jakbysmet. :_)
Člověk neudělá nic "zadarmo," bez důvodu.
Někdy je důvodem dopamin, někdy oxytocin... tedy uspokojení z dobrého skutku, třeba, nebo podrbání za ouškem nad stým lajkem.
Ale presentujeme se tak, jak chceme, aby nás vnímali.
Presentujeme se na hAmbaterech, aby si nás lidi všimli a vnímali nás a pamatovali si nás tak, jak se tady představujeme.
Proč?
Protože se nudíme?
Al enotak!
Aby si na nás vzpoměli, kdyby náhodou... :-)
Kdybyste věděla o někom, kdo nedoufá, že tady najde někoho pro něj zajímavého a že tady bude pro někoho zajímavým, řekněte mi o něm, rád se jej zeptám, proč tady vlastně je.
A ano, jsou tady lidi i kvůli kšeftu, nicméně to je kategorie Seznamky jakbysmet. :_)
Me si jako další můžeš do téhle škatulky zařadit. Nedoufam, nehledám, nechci být pro nikoho zajímavá, nemám chuť se tu scházet, psát si ve vzkazech. Nepíšu blogy. Nejsem tu na kšeft. Občas hodím nějakou větu právě pod ten blog, do fóra. Ráda se dívám. Toť vše.
Našla jsem ale stále sem chodím kecat na chat, koukat na fotky, číst blogy. Na schůzce jsem nebyla skoro 3 roky.
Dobře, na tohl enemám protiargument a navíc s tím dsouhlasím :-)
Akorát nezám lidi, tkeří chodí jen konzumovat (číst, prohlížet si) a přitom netvoří (nevydávají blogy, povídky, nezkouší psát tandemové povídky přes zprávy).
Ale dobrá, beru na vědomí, že tedy existují... ikdyž tomu mohu sotva uvěřit.
Akorát nezám lidi, tkeří chodí jen konzumovat (číst, prohlížet si) a přitom netvoří (nevydávají blogy, povídky, nezkouší psát tandemové povídky přes zprávy).
Ale dobrá, beru na vědomí, že tedy existují... ikdyž tomu mohu sotva uvěřit.
Ten jedinec, co tady nic nehledá a nedoufa v žádná setkání, jsem já. A proč tu jsem? Baví mne blogy a sem tam fórum. Das ist alles.
Ano. Bohužel jsem byla milionkrát v situaci kdy jsem byla urážená a napadaná co jsme za idio...y že tu máme profil a nechceme se seznámit. Většina doteď asi nepochopila že těch důvodů proč tu kdo je je mnohem více než jeden.
Přesně tak. My se občas i seznámíme, ale je to výjimečně. Každopádně jak tu holka nebo pár dá galerie spousta panu ji bere jako snadný cíl a diví se, že se nechce nejlépe ten den večer sejít.
Taky tak. A kdyz uz jsme dva tak verim ze je tu takovych vic. Do sexshopu taky casto lezu ze zvedavosti a ne neco kupovat.

Je to tu fakt mrtvé?
Zdravim,
s kámošem tu už delší dobu hledáme diskrétní kamarádky na užívání si, tím myslím v plném rozsahu, ne pouze sex.
Jsme mladí chlapi, co jsou plní života a máme co nabídnout, ale působí to tu na nás, že je tu mnohem větší počet mužů než žen a dostat nějakou odpověď či reakci je nereálné.
Když už člověk někomu napíše, tak se buďto setká s arogantním přístupem nebo absolutním nezájmem komunikovat, i přestože s ženami jednáme slušně a s respektem, tak, jak se u gentlemanů sluší a patří.
Co myslíte Vy?