Mam to same. Nekdy me nejaky blb nastve ze si ucet smazu ale pak mi zas chybí to seznámení a vzruseni, tak si účet obnovím. Pac me pritel uz asi dva roky nudi….
A jakto ze te nudi? Co te laka byt s nim
Tak proč s ním jsi, když tě nudí
Tak mam ho porad rada a na vikedn mam volno tak si uziju, tak mi to vyhovuje
This post has been deleted by user.
Me udivuje, ze se tu vzdy najde nejaky chytrak, ktery si mysli, ze vi vsechno 😂 Pravda je takova, ze si nemame moc co rict, je s nim nuda a ja chci vic zit. Nechce cestovat, nema rad zadne zazitky, jen porad sedi doma a to me vazne nebavi. Posledni dobou jsem se chtela s nim rozejit, ale on me opustit nechce, zacal se o me hodne zajimat a slibil, ze se zlepsi, ale porad to neni ono. A kdybych byla jen pro penize, tak bych s nim nebyla vubec.
Amateri mi prave vyhovuji na toto a proto, jak jsem psala, jsem na nich zavisla. Jen tedy neni vubec jednoduche najit nekoho normalniho.
Amateri mi prave vyhovuji na toto a proto, jak jsem psala, jsem na nich zavisla. Jen tedy neni vubec jednoduche najit nekoho normalniho.
Bankomat
.
Hmm, profil už je neaktivní. Takže...ahoj příští týden?
Taky jsem přemýšlel, že bych se už nechodil, ale pak si vždycky přečtu nějaké takovéto příspěvky a říkám si, že se tu dost bavím.

závislost na amateři.cz
Nejsem schopný odsud odejít. Vždycky profil na nějakou dobu smažu, ale pak mi chybí ty úlety a děvkaření, takže ho zase obnovím, nebo si založím nový. Má to někdo podobně se závislostí na tomto webu, potažmo na sexu s prostitutkama? Díky.