Každý začátek je těžký. Ráda se podělím o naše zkušenosti a hrátky na téma BDSM. Může to být inspirace pro začátečníky i pokročilé, nebo jen příjemné odreagování od každodenního stereotypu. Více v odkazu www.hotwifeshop.cz/bdsm-lekce-pro-zlobivou-manzelku/
BDSM musíš mít v sobě. Vždy musí být dobrovolné - consensuální. Spousta akcí je na hraně či za hranou litery zákona Je to široký pojem hranice si vytyčují partneři společně. Sex s BDSM prvky na objednávku manžela bych omezil na šátek přes oči... a plastová plyšová pouta ze sady malý policista.. buďte opatrni..
This post has been deleted by user.
Podle mě se BDSM musíš cítit. Když to hraješ, je to cítit a většinou to vyzní trapně. Nepoustela bych se do něčeho, co se ode mě čeká, ale necítím to.
Hlavně BDSM má x specifických kategorii a nejde v nich přeskakovat jak zběsilé zvíře .
Podle mě se BDSM musíš cítit. Když to hraješ, je to cítit a většinou to vyzní trapně. Nepoustela bych se do něčeho, co se ode mě čeká, ale necítím to.
Hele, nepremyslel bych a zasel bych proste do clubu. Nasat atmosferu, inspiraci. Tohle je stejna otazka, jako "jak zatancit strhujici improvizaci" - no musis to v sobe oslovit a neco se zevnitr ozve, neda se to naucit, mit tahak na ruce napsany,.protoze TO PRAVÉ NENÍ VIDET OČIMA, vyzaruje z dechu a usmevu.
Musite si proste najit to spravme kockovani se a pak je jedno, jestli u toho bude brecet a narikat, nebo se smat a provokovat.
Hlavne se do niceho nenut, nebyl by to prijemny prozitek, ale urcite si vsechno vyzkousej a potom nechej projit hlavou.
:^) (edited)
Musite si proste najit to spravme kockovani se a pak je jedno, jestli u toho bude brecet a narikat, nebo se smat a provokovat.
Hlavne se do niceho nenut, nebyl by to prijemny prozitek, ale urcite si vsechno vyzkousej a potom nechej projit hlavou.
:^) (edited)
zkus umělou inteligenci...kupodivu má odpověď..

Jak na BDSM? Zkušenosti, rady
Pro lepší pochopení situace: trávím intimní chvíle s vdanou ženou, která má ráda líbání, lízání, mazlení a dlouhé šukání. Její manžel se na nás občas dívá, jindy zůstane doma a my mu pak posíláme fotky nebo videa. Občas se v našich hrách objeví i jemné prvky fetiše a lehkého BDSM, hlavně na jeho přání.
Nedávno ale přišel s novým požadavkem – rád by viděl tvrdší BDSM. Přiznám se, že v tomhle směru nejsem moc zkušený. Podíval jsem se na pár inspirativních videí, ale když došlo na samotnou praxi, cítil jsem, že tomu něco zásadního chybí. Přeskakoval jsem od prsou ke klinu, pak zase k hlavě, no hrůza. Chtěl jsem jí potrestat a naplácat, ale byl jsem rád, že vůbec přišla. Nejhorší pro mě ale bylo, že jsem vůbec nevěděl, co při tom říkat. Jaký argument nebo příběh zvolit, aby tvrdší trest měl logiku a správnou atmosféru. Měl jsem pocit, že jsem úplně pohořel.
Proto bych ocenil radu od někoho zkušenějšího. Zajímá mě, co ženy od BDSM vlastně očekávají, jak to prožívají a co je pro ně při takových hrách důležité. Najde se tu někdo, kdo má s BDSM hlubší zkušenosti a byl by ochotný podělit se o své postřehy? Budu rád za každý tip.