Absolútne súhlasím máš úplnú pravdu
Četl jsi "Jak pejsek s kočičkou dělali dort?" Rozhodně jim nelze upřít kreativitu nicméně nemají ani minimální skill level.
Nepíšu, že stačí jen kreativita a žádná zkušenost, ale že je výrazně důležitější. I kdybys měl všechny dovednosti světa, pokud ti chybí nápaditost a schopnost překvapit, skončíš jako nudný milenec – a to už je chyba, která se nedá zachránit skill levelem.
Kreativita zvyšuje zkušenosti po realném ověření, bez něho je bezpředmětná.
Budu konkrétní. Honíš si a kreativně použiješ dildo do zadku. Trubička do močové trubice. Podobné aktivity zvyšují tvou masturbační skill level. Pomohou ti nějak v sexu? Myslím dvě osoby spolu?
V sexu, je jedno zda parovém nebo více osob, pro mě větší roli hraje schopnost spolupráce než kreativita.
Budu konkrétní. Honíš si a kreativně použiješ dildo do zadku. Trubička do močové trubice. Podobné aktivity zvyšují tvou masturbační skill level. Pomohou ti nějak v sexu? Myslím dvě osoby spolu?
V sexu, je jedno zda parovém nebo více osob, pro mě větší roli hraje schopnost spolupráce než kreativita.
Máš pravdu, spolupráce je základ, ale právě tam se ta pravá kreativita ukazuje.
Umět číst partnera, reagovat na jeho gesta, vnímat energii a ladit se na stejnou vlnu… to už je docela umění. A když se to povede, zkušenosti se pak rozvíjejí samy.
Ale líbí se mi, jak nad tím přemýšlíš. Spolupráce je rozhodně klíčová, ale bez určité jiskry a hravosti by to byla jen rutina. Možná právě tam se potkává tvoje zkušenost s mojí představou kreativity.
Umět číst partnera, reagovat na jeho gesta, vnímat energii a ladit se na stejnou vlnu… to už je docela umění. A když se to povede, zkušenosti se pak rozvíjejí samy.
Ale líbí se mi, jak nad tím přemýšlíš. Spolupráce je rozhodně klíčová, ale bez určité jiskry a hravosti by to byla jen rutina. Možná právě tam se potkává tvoje zkušenost s mojí představou kreativity.
Tak přesně čtení protějšku je jednoznačně o zkušenosti, kreativita tam nehraje absolutně žádnou roli.
Zkušenost ti ukáže, jak číst druhé. Ale kreativita ti dovolí porozumět, co vlastně čteš. Bez ní je to jen naučený vzorec, ne skutečné spojení.
Absolutně nesouhlasím. Zkušenost ti ukáže koho jak číst, což znamená porozumět. Nějaký kolegyni klidně nabízím rychlovku na hajzlíku a nějaký nemůžu dát ani pusu. Zkušenosti dávají rámec kreativitě.
Kolegyně na hajzlíku mě odzbrojila, nemám dalších argumentů.
Díky za diskuzi.
Díky za diskuzi.
Kreativita může být bez zkušeností dost kontraproduktivní.
Ono se to taky nevylučuje, jen bych kladl větší důraz na jedno než na druhé, v tomto případě na kreativitu a nápaditost.

Zkušenosti nejsou všechno
Nechápu, proč někteří pořád mluví o zkušenostech, když je jasné, že kreativita a nápaditost jsou mnohem důležitější než „skill level“. Souhlasíte, nebo se mýlím?