Zkus Žďárec... Sice to je moderní, ale úplně jiný vesmír.
Majitel by mohl i vědět, má dost přehled
Majitel by mohl i vědět, má dost přehled
This post has been deleted.
---------------------------------------------
(edited)
(edited)
...vem ji k trapistum :-D to je kousek. Myslim, ze kluci by byli nadseni, ty nikdy snad nevideli holku.
This post has been deleted by user.
Ahoj, padlo ti v mezičase něco do oka? Sami toto téma řešíme a rádi se případně do něčeho zapojíme.
Schloss Milkersdorf
, casto se to objevuje, mozna by to mohlo byt zajimavy
- sorry, nez jsme to docetl cele, uz to tam dole nekdo napsal....a zrusit to nejde, tak vas nespemuju, ale jsem nekdy obcas rychlejsi. (edited)
- sorry, nez jsme to docetl cele, uz to tam dole nekdo napsal....a zrusit to nejde, tak vas nespemuju, ale jsem nekdy obcas rychlejsi. (edited)
Jojo, bývával Sw klub Gotika, nebylo to na zámku, ale interier byl laděn v duchu historickém. Majitelé vás vítali v dobovém oblečení, hrála dobová hudba a bylo to prostě super. Škoda že již pár let nefunguje, schází nám.
Oživ tu tradici... akce s haloweenskou tematikou
Jarotice... škoda jich...
Obávám se, že něco takového jako veřejný klub existovat nebude. Tohle bude na soukromou akci. Pokud bych po tom fakt toužil, tak myslím, že nejsnažší cesta jak toho dosáhnout by byla vyrazit to nějakých lepších SW klubů, kde se schází stálá komunita. Seznámit se s nima, zjistit kdo pořádá soukromé akce. A pak začít tu svoji fantazii domlouvat. To mi nepřijde jako nic nereálného. Ale tohle je něco, co nebude levné a chceš to tedy řešit osobně s lidmi, které už znáš. Vymýšlet to někde anynomně na online fórech je akorát recept na neúspěch a průvan v peněžence.
(edited)
Já jsem tyto akce před časem pořádal, teď v zimě je tu zima a nedá se to vytopit a v létě všichni byli v zámecké zahradě, takže zámek byl stejně prázdný.
Ahoj, moc pěkná představa, ale obávám se, že by se muselo jednat o soukromou akci. Vybrat nějaký hotýlek na zámečku, pozvat pár párů a mužů a užít si super víkend.
Proč párů a mužů?
ale ano, toto mne také napadlo.
ale ano, toto mne také napadlo.
Kdyby si se do nějaké soukromé akce pouštěla, rád pomůžu.
Zámek Milkersdorf kousek za hranicemi. V ČR se též děje, i když spíše v BDSM duchu.
PS: Proč tě nekakají běžně sw kluby?
PS: Proč tě nekakají běžně sw kluby?
Omlouvám se, snad to nebude vypadat nafoukaně, ale to prostředí mne prostě nepřitahuje. Mám své fantazie, omlouvám se :-) A děkuji za tip, zkusím dohledat.
Máme podobné fantázie. Riešime to každoročne prenájmom historického apartmánu v Krakove. Žiaľ doteraz sa nám nepodarilo nájsť pár, respektíve hetero muža/mužov na úrovni, s ktorým by sme sa o tento zážitok podelili.
Kdybyste chtěli zrealizovat příště, zkuste se ozvat :)
Je pravda, že spíše komunita BDSM tíhne k hraní her v určitém až divadelním prostředí, typu zámek, industrial až po bunkr,ci sklepení .
Přitom by ten zámek, nebo spíš ještě hrad dával smysl, byly doby kdy šlechta a panovníci byli pěkně sexuálně náruživí:-) Další takové prostředí vhodné na swingers by byla napodobenina starověkých perských sídel, římských domů(tam byly orgie top!) p.
A k tomu odpovídají hudba na dokreslení. .S hudbou já nesouzním nejvíce a všude přítomnými obrazokami,(vyjma jednoho klubu, který se té představě nejvíce blíží. Ano Paradiso, má ten "náběh", závěsy možná mají evokovat antiku, ale připadá mi to takové nedotažené. Možná starý klub s atmosferou baru mi seděl více. Možná i ten kdo zrovna neholduje jazzu, klasice, nebo nechodí do opery je spokojený s kluby, tak jak jsou. A určitě mají svoje zákazníky, konec konců i já vydržím(nevnímám) špatný pop, když šukám:-))ale dyby někdo...:-) (edited)
Přitom by ten zámek, nebo spíš ještě hrad dával smysl, byly doby kdy šlechta a panovníci byli pěkně sexuálně náruživí:-) Další takové prostředí vhodné na swingers by byla napodobenina starověkých perských sídel, římských domů(tam byly orgie top!) p.
A k tomu odpovídají hudba na dokreslení. .S hudbou já nesouzním nejvíce a všude přítomnými obrazokami,(vyjma jednoho klubu, který se té představě nejvíce blíží. Ano Paradiso, má ten "náběh", závěsy možná mají evokovat antiku, ale připadá mi to takové nedotažené. Možná starý klub s atmosferou baru mi seděl více. Možná i ten kdo zrovna neholduje jazzu, klasice, nebo nechodí do opery je spokojený s kluby, tak jak jsou. A určitě mají svoje zákazníky, konec konců i já vydržím(nevnímám) špatný pop, když šukám:-))ale dyby někdo...:-) (edited)
https://soho-graz.at/
Přesně, co hledáš.
Přesně, co hledáš.
To vypada naprosto úžasně…. Tam se radi určitě vypravíme…..
Byl jsi? Prezentace klubu vypadá moc dobře:)
Velmi na úrovni. Kdybyste se vydali na návštěvu dříve, budeme rádi za reference
Hezky vypadá akce 10.1.
Krásná myšlenka,ale chybí kapitál a myslím že by se to nechytlo, protože tak tak přežívají ty stávající. Je jich moc a neumí se domluvit,jen si přetahují klienty.
Také by se mi líbilo něco vkusného.
Také by se mi líbilo něco vkusného.
Sami tohle téma doma řešíme a hledáme. Je jich sice moc, ale všechny jako přes kopírák. Nemáme problém si zaplatit vyšší cenu za vyšší úroveň, ale ve veřejné nabídce nic tohoto charakteru není.
Jsme na tom stejne. Vyzkouseli jsme swingers, princip super, posunulo nas to kam jsme chteli, zazit se da to po cem pary, zeny, muzi touzi , ale z urovne se nam chtelo plakat :( devadesatky jak vysite. Osobne kdybych byl mladsi urcite bych udelal adekvatni prostory na swingers akce a nebyl by problem klientelu pretahnout. Ale podnikani mam uz za sebou, a tak se zenou taky hledame. Ani nam nevadi dat vic. Co v Praze tusim swingers extaze ? Alespon tam je predepsany nejaky obleceni na urovni a tak tak neprijdou chlapi v teplakovce :) Prijde mne ze budeme muset hledat v Rakousku. Ano nebylo by spatny dat dohromady ze pet paru a udelat neco privatniho , ale to se mne zda jako utopie , ale neni to nemozne :)

Swingers na zámku
Ahoj, jsem tu nová... ráda bych zkusila SW, ale - nezlobte se - ty běžné kluby mne nelákají - podle fotek. Neexistuje nějaký SW klub v nějakém zámečku, histirické secesní vile apod.? Zkrátka hezké prostředí :-)