Koupaní bez plavek

Kdo se nestydí a chodí?

Kam chodíte na ostro? At už v přírodě či v bazénech a saunách.
Když tak napište do vzkazů. Dík
Chystá se někdo v sobotu do U H na koupání bez plavek? Moc mě to láká, rád bych se přidal a pokecal s někým, ať nejsem vyloženě sám.
Na ostro všude, kdekoliv!Už od roku 2006.Chci se cítit volně, aby se mi spoďáry nezařezávaly do zadku!Zvlášť v létě, kdy se hodně potím.
Dnes už bychom nešli do textilu. Loni jsme museli na dovče a už takto nikdy. To radši jen na pískovnu co máme za barákem, než na dovču v textilu.
Zkuste fkk tam nabyzi dovolene i v zahraničí, a to vše bez plavek a jiného oblečení.
Úplně mi mluvíte z duše.Vyzkoušel jsem párkrát akci koupání bez plavek v Čestlicích a užil jsem si to!
Tak tak, kdo nezná nahaté koupání a nahaté spaní neví o co přichází. Ta pohoda, volnost...že?
S tím musím souhlasit.Vůbec nahota jako taková není jen o sexu,ale o celkové volnosti.Jistě že přitom i ta erotika ma své místo,ale být na čas osvobozen od svazanosti oděvy je úžasné.Rád chodím nahý pokud to jde a koupání třeba někde v rybníce či v řece atd "naostro" je naprosto osvobozujici.
Saunování při svíčkách.
Ahoj nejde dnes 17.3.2016 do čestlického aquaparku pár, žena na saunování při svíčkách (v celém saunovém světě je povolen vstup pouze bez plavek), rádi vás poznáme a v případě sympatií toto setkání .... nemusí být poslední, hledáme přátele, kamarády na vše hezké.
Na toto téma už tady existuje několik rubrik, nemusel jsi zakládat další
Lidi by se měli již dopracovat k tomu, že nahota je normální a měli by se běžně koupat nazí.
Jsem toho názoru, že, kdo jednou sundá plavky a okusí, jaké to je koupat se bez plavek,už na sebe plavky neoblékne!
Jo ale vetšina je dlouhá a z mobilu trvá dostat se na konec diskuze
Ahoj,doma do vany a sprchy chodíme bez plavek a nedavno jsme byli v lese na houbách a nožík jme měli pěkně naostro.
Skvělé, sranda muší bejt ! Pobavilo mne to :-), zvlášť od nicku bezplavek
Tak doma je každý to se nepočítá :-D