Pokud se tak cítíš tak ano, pokud se sám tak necítíš tak nejsi. To, že máš chuť na chlapa neznamená, že musíš být nutně gay.
Hele mel sem to podobný, ale kdyz sem zjistil ze to rovnou neznám bejt gej jen kvuli tomu ze ti nejakej kluk pripada peknej a kdyz vidíš ocas tak ti huci, ale jen mas vetsi choutky nez jen na holky budes jednoduse Bisexual ale mas to tal 80/20 holky 80 kluky 20 tak ze si neves z toho hlavu ze sem tam mas chut i na jine věcí 😉 a doporucuji zkusit vzit chlapa do pusy 😉
no hlavně negramot....
Tak ještě že ty píšeš na začátku věty velké písmeno
Divný je, že nevíš že existují čárky..... ,
Fakt sem necekal ze na stránkách plnejch úchylů mi bude někdo opravovat čárky a háčky
Že je někdo úchyl neznamená, že musí být i negramotný debil.
Tak hlavně, že ty nenapíšeš sedm slov bez chyby.
A i kdybys byl, co jako?
Každej je divnej. Nejsi gej.
Není to divné mě se taky líbí ocasy a přitom sem spíš na kundicky :) Musel sem si přiznat že jsem BI ...když sem hodně nadrzeny nechal bych se pěkně opichat
Přesně tak! A ta moje mě v tom ještě podporuje. Nevím jestli je to normální, ale fajn ano.
This post has been deleted by user.
jj, neumíš česky, budeš gej
Ne každá tužka v penále je ostrá, i tak může být fajn a příjemný člověk. Zato lidi co na erotických stránkách hledají perfektní češtinu, těch mi je líto.
Zase jeden čeká, že dotyčný neskončil studium sedmou třídou...
A i kdyby? Tak co . Pořád to je člověk a má své potřeby.
To ano. Jen někdy je to jen o těch potřebách....
Ne, pravopisný puding. Dej sex s mužem, ochutnej svoje sperma. Pak nebudeš mít problém dát pusu holce, když ti udělá orál. Hraj si hry jaké chceš, líbej si koho chceš a kam si vybere. Řekni to i ošklivým mužům. Podívej se občas dolů na penis. A ohledně vibrátoru měň často baterky, ať nevytečou... Divné to je.
Doopravdy je ti 35 let?
bohužel
Děkuji za odpověď.
Mně je 52 a řeším tuhle otázku od puberty. Úplně ho chápu

sem gej?
ahoj, mám takové dilema nikdy jsem neměl sex s mužem, neochutnal jsem svoje sperma mám problem dat pusu holce kdyz mi předtím dělala orál nebo lizat pipinu když sem tam měl penis nevadí mi dát klukovi pusu na pusu nebo se snim líbat když hrajem hru nevadí mi říct nahlas že ten chlap byl hezkej vtomhle nejsem konzerva přijde mi to normalní i přítelkyni řeknu že to byl hezkej kluk co ted prošel ale ted občas když se podivam na penis tak mi tam dole trošku zavibruje. je to divné?