Čím okořenit domácí sexík?

Pište náměty jak jste si domácí sexík okořenili😉

Co nějaký roleplay, zahrajte si na bráchu se ségrou :D
Ahoj.

A mluvíte o tom spolu otevřeně?

Nám to právě nejvíc okoření věci, které si spolu dopředu vykomunikujeme.

Pak už je to jen potřeba zrealizovat.

Ze zážitků, které nejsou úplně typické a současně můžou zůstat doma, bylo fajn experimentování s VR brýlemi. To nám přineslo velké vzrušení.

Pak také rádi chodíme na eroticky přívětivé akce - nemusí jít hned o swingers. Byli jsme třeba v Brně na Nebále, teď se chystáme do Prahy na Masopoost a v květnu na trošku divočejší alci v Brně na Flédě :)

Máme za sebou jednu trojku ŽŽM, radovánky s jedním párem poblíž, s jiným párem na SW s výměnou.

Super zážitek byla i ochutnávka Spiritual Kink salonu na Intimity festivalu s lektorkou Wandou Daemond - vedla nás skvěle za ruku.

U společných akcí podle mě je ale důležité, aby sexualita fungovala i bez tohoto (což u nás je super, jsme spolu ale “jen” 7 leté), protože jinak je podle mě vysoké riziko, že si to nesedne resp. pak už to doma nebude bavit vůbec.

Takže komunikovat, zkoušet, jít po malých krůčcích, hledat hranice, odhalovat i sám před sebou, co chci a třeba jsem si to i bál připustit.
Ahoj,
moc pěkně napsáno....:).
Díky. Píše se o tom snadno, žít tak je ale o krapet těžší ☺️
Ahoj, super typy. Priblížite prosím tie VR bríle, jak to prebiehalo čo s tým vymysleli v páru?
Jednoduché: každý jsme si našli pro nás vhodné VR video a druhá polovička ukojovala: oral, klasika, …
V Praze zkuste sauna wellness SB Chodov, menší sauna i s vířivkou, dá se tam pěkně pohonit v páře nebo vyhonit kundičku ve vířivce. Super na šukání na Sauna Arbes Smíchov, hlavně dopoledne tam nikdo nechodí
Ráda bych se přispěvatelů zeptala, jak dlouho jsou manželé. Řekla bych, že časem a věkem se sexualita proměňuje
25 let, a určitě to chce v sexu i ve vstahu oživení.
Děkuju. Myslím, že doba trvání je důležitá informace.
My chodíme do wellness a neskutečně nás vzrušuje když si můžeme na rychlovku zašukat nebo společně vyhonit v tiché odpočívárně když tam nikdo není. Ten pocit že vás u toho může někdo vidět či přistihnout je tak vzrušující že se oba hned uděláme!!nebo když jdeme do sauny kde je málo stupňů tak mi manželka honí péro
Hledám taky takovou saunu s přítelkyní kde se daji dělat společně hrátky a aby z toho nebyl průser kdyby nás někdo nachytal..
Ideální wellness Babylon Liberec, ta sauna by mohla vyprávět 😁, jsou tam přímo na to i místnosti 👍
Dobry vecer.! My chodime v Pardubicich do Relaxpointu v Hronovické ulici..Moc se nam tam libi a nikomu nebude vadit, ze si uzivate.. Tam se s tim dokonce tak nejak i pocita..🤗
Není něco takového i v Praze ?
To netusim.. V Lublanske jsem nikdy nebyl.
Zkuste to v Ikea, nebo v jiné prodejne nabytku.
V Kaufladu to bude mít taky své grády 😜
U nás zpočátku bylo vytržení trocha dominance svazování naprosté oddaní ženy, nicméně i to po nějaké době zevšední a hledali jsme kam se posunout dál, připadla v úvahu trojka a to praktikujeme několik let a stále super
hračky, oblečky, miesta, zahrať si nejakú situáciu.. skúšať nové hry, alebo ak sa zhodnete tak aj nové zážitky s novými kamarátmi..
Fistingem… To náš sex posunulo do úplně jiného levlu… Není nad maximální naplnění
Tak každopádně hračky a otevřené mluvit co koho bere a jaké jsou hranice.
Jj hračky jsou fajn zpestření. Ted zrovna přemýšlím nad nějakou pod 🌲
Každé vánoce něco přikupujeme a sex si užíváme víc než za mlada.