Milujem sex, nejaké návrhy?

Máš skúsenosti s rôznymi praktikami, o ktorých si myslíš, že by mohli byť zaujímavé možno aj pre mňa a chceš sa o ne podeliť? Alebo ich dokážeš predviesť pri reálnom stretku?

Nájdem tu niekoho, možno hľadá niekoho za týmto účelom? Som mierne BI, takže návrhy uvítam od kohokoľvek a tiež na čokoľvek, teda rôzne návrhy na real stretká v trojke, v početnejšej skupinke ľudí, v skratke povedané, úlet, ktorý bude v niečom iný, než klasika vo dvojici. Keďže každý z nás je v niečom iný, každý z nás má inú fantáziu, chcem to minimálne skúsiť touto cestou a zažiť niečo nové😈Vek u mňa nerozhoduje, no skúsení ľudia ma dokážu naozaj zaujať a mám to rád, preto prevažne volím tých starších😈
Jednorazové úlety nevyhľadávam, ale ak sa naskytnú a ponúknu mi zaujímavú skúsenosť, určite to neodmietam, momentálne som ale sám. Takže, ak sa tu nájde osôbka, ktorá je tiež sama a chýba jej to, daj o sebe vedieť a možno to klapne😈
Uvítam každú, či už len radu, čo by som mohol skúsiť alebo priame návrhy na real.
To, čo ma momentálne láka skúsiť, tak je určite trojka bez ohľadu na pohlavia zúčastnených (samozrejme, najradšej by som vyskúšal každú variantu), tiež možno trojka, kde vy by ste boli partnermi/manželmi, vekovo starší, no otvorený všetkým možnostiam, atď.
Budem sa snažiť prečítať si každú jednu Vašu ponuku k realu a pokiaľ ma zaujme a skrz vzdialenosť to nebude problém, ozvem sa. Priestor nemám.
A vzhľadom k mojím BI záujmom by som tiež rád zažil niečo s trans alebo shemale, no zatiaľ tá príležitosť nebola, tak, ak to čítaš a myslíš, že dokážeš tomu dať šancu, tvoja odpoveď určite poteší🙂