Sex s gay muzom

Zdravím, som ženatý hetero dlhšie píšem s jedny sexi gayom ktorý sa chce stretnúť a mat so mnou sex mňa zas láka túžba sa stretnúť a je to silné mam obavu z prvého stretnutia zažili ste podobné

Vidím že nás je tu viac koho to vzrušuje len nevie čo by bolo keby
Ahoj,ja tiež ženatý a nesmierne ma to láka skúsiť s mužom. Priťahujú ma najmä starší. Ale veľmi sa bojim výčitiek voči žene, no zároveň stale myslim na sex s mužom . Je ťažké odhodlať sa.
Som gay 48r je to isto dnes viac ako časté , že muž to túži skusiť s mužom. Ja som toho názoru že skusiť je trochu nadnesené lebo keď to skusiš o pár hodín to budeš chcieť znovu. No a aj z hľadiska bezpečnosti by som povedal treba si vyberať s rozumom. Túžim po dotyku,bozkoch,masáži,milovaní ale ja si myslim že byť opatrný neni na škodu. Dať veciam čas ,zistiť či funguje chemia aj či ste obaja na jednej vlne. Proste byť kamoš na pivo a možno dáke dotyky,honka ale ostatné veci brať pomaly a postupne. Viem že to znie starosvedsky ale toto neni maratón. Je to proces ktorý môže skončiť aj zbytočným fiaskom či sklamaním a frustráciou.
Bezpečnosť je prvoradá všade, v akomkoľvek vzťahu. Ostatné myslím záleží na tom čo hľadáš a chceš. A zasa všade , či hľadáš pár, ženu, muža. A teda či ide o hľadanie vzťahu, dobrodružstva, ukojenie zvedavosti alebo len niečo na "jednu noc". Dnešná doba je veľmi rýchla a málokto má na dlhodobé skúmanie chuť a čas. Nejaká iskra je samozrejme nutná, ale pomalé skúmanie vhodnosti na tomto fóre asi nie je celkom to, na čo je primárne určené. To čo chceš a ako to chceš je pekné, ale ak ide len o sex, tak trochu nepraktické. A to nehovorím o tom ak máš potencionálnych partnerov nie celkom z veľmi blízkeho okolia. Želám úspešné hľadanie...
Tvl,ja som mal 14ročný utajený vzťah popri manželstve s dominantným pánom z liptova,kým sa nezabil na aute a to som uňho trávil jeden,niekedy dva víkendy v mesiaci.Dodnes nechápem,že to neprasklo.Plus nejaké rýchlovky v aute a podobne tu v okolí.Obavu z prvého stretka mať netreba,však ked to nebude ono,vykašlete sa na to
Tu sú sami buzeranti, kto potom sexuje ženy v dnešnej dobe
ked to robis s transkou tiez si buzerant?
Neeeeeee, čistý hetero, sak ma prsia a picu🤣🤣🤣🤣
Áno, zažil som to a bol to nezabudnuteľný zážitok...
Ja som het. ale tiež mám chute to skúsiť s mužom ja v úlohe pasíva , hlavne pri intenzite sexu s terajšou priateľkou 1x za mesiac ,
Len mam zmiešané pocity , zdravie diskrétnosť , aké to bude …
Ja mám sex tak 3* do týždňa niekedy viac a išiel som skúsiť muža a je to super
Ved to je super. Nie je nič lepšie, než nájsť jedného seriozneho na pravidelný mrd. Ostatní Ti môžu len zavidieť.
Zatiaľ sa nenašiel čas..ale keď sa nájde tak určite áno
Sex raz za mesiac? To nemyslíš vážne, ja mam so svojou ženou 2x týždenne a to ešte chodím za milenkou. Nájdi si normálnu zenu
Aj my so ženou mame 1-2krat za mesiac , mooc mi to chyba
Sak jej to normálne povedz. 1x za mesiac je na obesenie. To musíš mat aspoň 3 milenky
Je to malo a preto ma aj napadajú bi myšlienky …
Zeny ta nelakaju? Sak si nájdi milenku
Lákajú len tie čo som mal pred vzťahom už nechcú keď vedia že som zadaný
Sak žien je plno, nájdi si novú, kadejaké vydate
Mam pocit že sa tu skor nájde muž ako žena 😂
Keď som skúšal pár najst tak nič (edited)
Toto nie je ideálne miesto na hľadanie ženy. Skús reál.
Ano tých je veľa, skus na pokeci napríklad, tam sa dá celkom dobre zasexovat, ale hlavne od 40 vyššie, zase to ma výhodu, že neotehotnie tak ľahko, keď posexujes nejakú 50tnicku
Môžeš si to vyskúšať v Saune Club Expert, keď chceš budeš sa pozerať, alebo sa pridáš.
kamelok
kamelok Inactive 5 months ago
This post has been deleted by user.
Obavy sú na mieste. Ale kým to nevyskúšaš, nebudeš vedieť, či je to niečo pre teba. Sex s iným mužom ti ukáže nové obzory sexu a môžeš zažiť veci, ktoré so ženou sa jednoducho zažiť nedajú.
Ja som do toho šiel a neľutoval som.
Hej a co keď to moc za chuti a bude to dotyčný chcieť stále on je sexi aktiv
Tak, ako určité veci môžeš robiť len s mužom, tak iné zase len so ženou. Ak ti to zachutí tak, že ťa ženy už nebudú priťahovať, tak si čistokrvný gay. Ale akosi doteraz fungoval so ženou a vyhovovalo ti to, budeš skôr bisexuál. A tak si dokážeš užiť aj aj. A prečo sa vzdávať jedného?
To by aj mňa zaujímalo, všade píšu ze od nich sú najlepšie fajky. Mňa zase laka trans, pritom mam manželku aj milenku. Úprimne bojím sa najviac všelijakých chorob
Určite to sprav.Tiez som mal taký prípad ale odhodlal som sa a bolo to fajn a už sme dali viac krát stretko a pokračujeme...tiež som ženatý
ahoj,tak to tu prechadzam,a citam zazitky inych...mna strasne laka skusit torzo (edited)
Áno. Je to vzruso a adrenalín. Premôž sa a choď do toho. Pokiaľ si istý diskretnostou. Ale upozorňujem. Že ti to zachutí a budeš chcieť viac a viac
Tak som to včera skúsil, veľmi vzrušujúce sexi.
Troska dierka bolì ale stalo to za to
Vystrek všade plná dierka plne ústa mnam.
Už mi vypisuje ze ma znova chce no nedá sa odolať a už špekulujem ako to pred ženou uhrať a čím skôr byt u neho v posteli...
Viem ze za chuti cítim to mal si to tal
I ja bi som chcel fajku od muža naj zrelého nad60.
Nehlada niekto pravidelného fajčiara?
môj by uvítal niekoho, komu sa môže v ústach vystriekať do poslednej kvapky.
Ja zas rád dudlám mladšie, ktoré dokáže do 5 minút striekať ako hasič.