me zkratit dobu do striku pomuze ojet občas mladou cubicku a pak na ni u manželky myslet, je to hnusný ale vyzkoušel jsem jinak všechno možný a nepomohlo. A to partnerka saje neuvěřitelně, ale 30 minut plus je makacka :-)
To jí řekni bude mít radost...
Vítej v klubu :) Myslím, že to takhle má mnohem víc chlapů, než to vypadá i třeba tady na amatérech. Příčiny jsou asi různý, u sebe vím, že je to častečně tím, že jsem si při honění zvykl na velmi konkrétní věci, který mě dostanou na vrchol, a který při sexu nemám (a je dost jedno, co to je). A některý by asi šly ředit komunikací s partnerkou, ale některý moc ne, a tak. My jsme si třeba zvykli: Šukáme docela dlouho (výhoda tohohle "problému"), já se pak dodělávám rukou, ona mě i sebe u toho různě škádlí, někdy si ještě dáme další číslo, někdy se neudělám a necháme to být, a tak. Já to až za takový problém vlastně už nepovažuju :)
Za mě to bylo přílišným tvrdým honěním za mlada. Jsem už sexuálně pár let velmi aktivní, partnerek jsem měl už na dvě desítky, ale za celý život jsem se u sexu udělal jen 7x (ano, počítám to XD). Dokážu se udělat jen sám. Chce to nejspíš jen dlouhý čas bez honění, aby se nervy vrátili do normálu (aspoň v to doufám). Snad rada pomůže
Nehonit a taky to chce úzkou kundu ne starou vytáhanou
This post has been deleted.
This post has been deleted.
Zkus vibrační kroužek na kořen penisu nebo ať ti ho tam partnerka pořádně drží a zmáčkne.
No vidíš já to mám obráceně. Za celý život mě žádná neudělala ústy. A to jsem toho vyzkoušel mnoho, šikovné kamarádky, ženu, profesionálky a dokonce jsem je motivoval dvojnásobnou odměnou když se jim to podaří, ale prostě nic. Ani když jsem byl ještě mladý a věčně nadržený kluk.
Ve Tvém případě by to chtělo víc info, to jako že šukáte a stále třeba hodinu a pořád to na tebe nejde? Nebo po nějaké době opadne vzrušení a nestojí? Nebo jak to probíhá?
Ve Tvém případě by to chtělo víc info, to jako že šukáte a stále třeba hodinu a pořád to na tebe nejde? Nebo po nějaké době opadne vzrušení a nestojí? Nebo jak to probíhá?
No skus oral od chlapa a uvidíš jak se pěkně uděláš
to je stres, dej tomu cas. je duvod se videt casteji, musite si na sebe zvyknout.
Teoreticky ano. Nicméně nepsal jak jsou spolu dlouho.

Problém s uděláním při sexu
Zdravím vás nevíte co to může být při sexu se nemůžu udělat i když holka je moc šikovná
Ale při orálním sexu to jde ?