Erotický geocaching

Napadla mě myšlenka na hledání caschek, kde by byly třeba schované erotické úkoly, nebo nějaké věci zaměřené na téma sexu. Nezkoušel to už někdo nebo nechtěl by to zkusit realizovat společně?

amateri.com/cs/alba/4197407/stag-vixe18
Děláme často a vždy si někdo přijede. Máme i jednu galerii s nalezenými kalhotkami. Je to pěkná hra a neskutečný rajc.
amateri.com/cs/alba/4198538/stag-vixe18
Super napad, rad bych se na tom nejak podilel. V beznych keskach jsou nekdy souradnice rovnou na cache - staci najit jen tu schovku na par metrech, zalogovat a pripadne si vymenit nejakou drobnost. Nebo tzv. mystery cache - kde jsou vychozi souradnice a je potreba se k finalnim souradnicim propracovat (vylustit, najit neco v terenu, vyresit hadanku, atd.). Take existuji samostatne nocni cache (kde je napr. potreba UV lampa, jde se po odrazkach, atd.). Take muzes dostat dalsi "dilek" skladacky po splneni ukolu kdy dokumentaci posles spravci, atd. ... v nejake variante si to vsechno lze predstavit i tady v nasem kontextu. Prijde mi to jako super napad. Diky
Kde ale sdílet souřadnice a kam posílat třeba fotky splněných úkolů. Tady ve foru to je nepřehledný
Mam nejaky napad (centralni ama-cachingova kolekce, album (typicky bezplatne) pro kazdou cachku - vydavatel jeji spravce/zrizovatel, v textu disclaimer s linkem na nejaka obecna pravidla, rady tiyp, v textu a v obrazcich pripadna inspirace, napoveda, vstupy pro reseni rebusu, atd.). Diskuse k albu k predavani ukolu, logovani navstev, atd.
Mam v planu zkusit neco vymyslet a vyrobit - takovy proof-of-concept ale jsem ten na stiru s casem kvuli praci, tak bude chvili trvat ...
Je to super nápad jen jak to zrealizovat
Nezkoušel jsem, ale rád bych se zúčastnil.
Dobrý nápad. To by mohlo být vzrušující. Ale chtělo by to větší rozšíření, aby to nebylo třeba jen v jednom kraji z druhé strany republiky.
Oba dva odkazy mají úplně jinou motivaci než co píše on
Tedy co jsi chtěl odkazy říci těžko vědět když nenapíšeš ani lainu písmen z vlastních zdrojů.
Jednou jsem takhle nechala amaterovi kalhotky schované v kramu 🤷‍♀️👌❤️chtel je tak moc až jsem je sundala nafotila mu nápovědy,natočila mu pár indicií a on je šel hledat 😎😎
to by byla paráda,.... závidím
To by se mi taky líbilo ❤️
Dobrý nápad. Kdysi jsem kešky hledal.
Já kešky nikdy nehledal. Ale spíš nevím kde třeba sdílet souřadnice, kam by se třeba posílaly pak fotky splněných úkolů. A asi i problém když se zůčastní pár lidí a každý bude z jiného konce republiky 😃