Viac masturbuj.
Pokiaľ nechceš podvádzať.. Výhoda je té ty môžeš v podstate všade. U muža to je problém.. No ak uvazujes o gangbangu tu máš dobrovoľníkov stovky 😁
Pokiaľ nechceš podvádzať.. Výhoda je té ty môžeš v podstate všade. U muža to je problém.. No ak uvazujes o gangbangu tu máš dobrovoľníkov stovky 😁
daj sa liecit ......
V kazdej teme to iste pises. A ty sa liecis?
Krok 1,,..povedať to svojmu partnerovi.
Krok 2,,..dohodnúť sa na riešení (erot.dopisovanie,webka,sex cez telefón,dalsie high tech hračky ...)
Krok 3,,..ak je jedno z riešení posunúť sex so svojim partnerom do inej úrovene (samozrejme ked s tým súhlasíte obaja), urobiť to->môžete začať masážou od maséra-maserky tebe-jemu s dohodou hranice.
Krok 4,,..posúvať hranice.
Krok 5,,..prestať si všímať komentáre zadaných mužov z tejto diskusie kt.nemajú na to aby poskytli svojej partnerke to čo navrhujú tebe.
Krok 5,,..možnosti sú nekonečné,dodržujte však diskrétnosť a dbajte na zdravie.
Krok 2,,..dohodnúť sa na riešení (erot.dopisovanie,webka,sex cez telefón,dalsie high tech hračky ...)
Krok 3,,..ak je jedno z riešení posunúť sex so svojim partnerom do inej úrovene (samozrejme ked s tým súhlasíte obaja), urobiť to->môžete začať masážou od maséra-maserky tebe-jemu s dohodou hranice.
Krok 4,,..posúvať hranice.
Krok 5,,..prestať si všímať komentáre zadaných mužov z tejto diskusie kt.nemajú na to aby poskytli svojej partnerke to čo navrhujú tebe.
Krok 5,,..možnosti sú nekonečné,dodržujte však diskrétnosť a dbajte na zdravie.
Ahoj to je pravda ze sex chyba. Kľudne napíš poviem ti ako je to u nás tiež som v zahraničí a žena doma
Tak je to normálna vec, že ti to chýba, ale záleží či ho chceš podvádzať alebo si len tak užívať keď nie je doma. Sex potrebuje každý a preto keď je chuť a je s kým tak treba využiť.😊
Treba vydržať, to dáš.😀
Ahoj nedá sa ti napísať vieš mi prosím napísať
Prečo by som mala napísať
nieco niekedy podniknut
Však normálne sexuj koľko sa dá😘odkiaľ si pridem pomôžem😘vôbec sa netráp
Ženy to zvládajú tak, ze ich ich jebu iní muži a my muži zase jebeme iné ženy, niektorí chlapov. Mojej kamoške robil muž na tyzdnovky a to som chodil k nej 1-2x týždenne, podľa toho ako sa dalo aby so to manzelka nevsimla. Osobne nechápem ako môžu žiť ľudia bez sexu, tým myslím takých co v 40ke majú sex raz za mesiac, sak im z toho musí úplne drbat
(edited)
This post has been deleted.
Presne tak ako píšeš.Moja chodila na dva týždňe,to by som nebol vydržal.Prvíkrát som susedu zavolal po týždni na kávu a rovno som jej povedal aby mi pomohla.Neodmietla.A potom vždy keď sa jej dalo,dobehla aspň na rychlovku.Jej muž o tom nevedel,ale moja áno.
Taku susedu by som chcel mat aj ja. A este aj zenu co Ti dovoli. Si to vyhral😉😉

Manzel v zahranici
Moj manzel pracuje v zahranici a ja som sama z dietatom , mam hracky ale penis je predsa len penis a zacina mi to poriadne chybat , ako to zvladate ak prezivate podobnu situaciu? Neni to stale ale sem tam to na mna pride az neviem co zo sebou.