Manzel v zahranici

Moj manzel pracuje v zahranici a ja som sama z dietatom , mam hracky ale penis je predsa len penis a zacina mi to poriadne chybat , ako to zvladate ak prezivate podobnu situaciu? Neni to stale ale sem tam to na mna pride az neviem co zo sebou.

Viac masturbuj.
Pokiaľ nechceš podvádzať.. Výhoda je té ty môžeš v podstate všade. U muža to je problém.. No ak uvazujes o gangbangu tu máš dobrovoľníkov stovky 😁
V kazdej teme to iste pises. A ty sa liecis?
Krok 1,,..povedať to svojmu partnerovi.
Krok 2,,..dohodnúť sa na riešení (erot.dopisovanie,webka,sex cez telefón,dalsie high tech hračky ...)
Krok 3,,..ak je jedno z riešení posunúť sex so svojim partnerom do inej úrovene (samozrejme ked s tým súhlasíte obaja), urobiť to->môžete začať masážou od maséra-maserky tebe-jemu s dohodou hranice.
Krok 4,,..posúvať hranice.
Krok 5,,..prestať si všímať komentáre zadaných mužov z tejto diskusie kt.nemajú na to aby poskytli svojej partnerke to čo navrhujú tebe.
Krok 5,,..možnosti sú nekonečné,dodržujte však diskrétnosť a dbajte na zdravie.
Ahoj to je pravda ze sex chyba. Kľudne napíš poviem ti ako je to u nás tiež som v zahraničí a žena doma
Tak je to normálna vec, že ti to chýba, ale záleží či ho chceš podvádzať alebo si len tak užívať keď nie je doma. Sex potrebuje každý a preto keď je chuť a je s kým tak treba využiť.😊
Treba vydržať, to dáš.😀
Ahoj nedá sa ti napísať vieš mi prosím napísať
Však normálne sexuj koľko sa dá😘odkiaľ si pridem pomôžem😘vôbec sa netráp
Ženy to zvládajú tak, ze ich ich jebu iní muži a my muži zase jebeme iné ženy, niektorí chlapov. Mojej kamoške robil muž na tyzdnovky a to som chodil k nej 1-2x týždenne, podľa toho ako sa dalo aby so to manzelka nevsimla. Osobne nechápem ako môžu žiť ľudia bez sexu, tým myslím takých co v 40ke majú sex raz za mesiac, sak im z toho musí úplne drbat (edited)
This post has been deleted.
Presne tak ako píšeš.Moja chodila na dva týždňe,to by som nebol vydržal.Prvíkrát som susedu zavolal po týždni na kávu a rovno som jej povedal aby mi pomohla.Neodmietla.A potom vždy keď sa jej dalo,dobehla aspň na rychlovku.Jej muž o tom nevedel,ale moja áno.
Taku susedu by som chcel mat aj ja. A este aj zenu co Ti dovoli. Si to vyhral😉😉