Nabídka fotek žen.

Zdarte.Příjde mi,že amatéři se časem hodně mění.To,že ženy a dívky si ze serveru dělají živnost,to je jejich věc.Ale zajímalo by mě,jestli většina souhlasí s novým trendem: "pošlu fotky mojí". A myslím,že chlapům by se nelíbilo,kdyby jejich ženy dávaly na net bez souhlasu jejich ať už civilní,nebo komplet nahé fotky.Jen čekám,kdy na tomto serveru bude tabulka,kde bude nabídka žen s jejich nahými fotkami a požadovaná cena.

mechanicky_pome
mechanicky_pome Inactive 3 months ago
This post has been deleted by user.
This post has been deleted.
Myslím, že v drtivé většině případů to nejsou fotky jeho partnerky. Jsou to fotky stažené z netu, nebo fotky, které mu někdo poslal.
Ať tak,či onak- zvyšovat si ego rozesíláním fotek domnělých partnerem je trochu ( nebo moc?) na palici.
Asi takhle, každému kdo nedal souhlas k publikování svých fotek na tomto (nebo podobném webu) to z drtivé většiny vadit bude. Zvlášť, když budou i s obličejem. Navíc se ten kdo sem dá do galerie nebo někomu soukromě pošle fotku druhé osoby bez jejího souhlasu (a nemusí jít nutně o hambatý obrázek) může dopustit i trestného činu. Jde tu o ochranu osobnosti. Viz. trestní řád.
Souhlasím akoràt teda dodám že by mě teda zajímalo kolik žen vi o tom že tady jsou 😁 kolik pánu se pochlubilo těm svým kamaradkám,kolegyním atd že tady jsou 🤷🏽‍♀️ ne jednou jsem viděla na profilu album s kolegyni s kamaradkou atd tak by mě zajimalo kolik bab to vi já myslim že by byly teda hodně překvapené.
To se nikdy nedozvíme, kolik z nich neví. Jediné co s tím nešvarem můžeme dělat je, přemýšlet o tom co sem sami dáváme a to nejlépe ve chvíli, kdy nejsme nadržení a nemáme tak eroticky zateměno ;-)
Tak nějak přesně jsem to myslel.Svět se v pr..l obrací.