Šeberáček

Ahoj. Chodíte někdo občas na Šeberák? Dnes jsem tam byl a bylo na co koukat. Krásná dívka s mužem letěla nahá. Kolem nich stále pozorovatele. Máte někdo zkušenosti? Stavte se zítra po obědě. Napište mi na soukromku. Rad si s vámi o tom více napíši.

Ahoj všem. Jak to tam vypadá?
Nějaká změna?
Letos jsem ještě nebyl, ale brzy se tam chystám. 😉
A co ten spodní rybník?
Ten přes silnici.
Chodím jen na ten druhý.
Jestli se tam také koupou naháči.
Děkuji
This post has been deleted.
Hottttt je nesnesitelný vtíravý a ubohý cvok. Známý na Vlkově tak i na Šeberáku
Trošku nemoc vid?.............
Ahoj ja 30 let bude dnes nejaky par na seberaku?rad bych koukal
This post has been deleted.
Ahoj ja 30 let najdu par,ktery by si prede mnou zasukal?rad koukam ja jako nahaty divak
Hotttttt-Hele a co si zkusit najít svojí ženskou než imrvere ve všech možných tématech tady na Amaterech, křížem krážem po republice shánět páry a chlapi????že by nějaká nemoc?
Velmi rád tam chodím a rád se valím u vody.
Ahoj. Ke krásně a snad zítra ještě vydrží počasí. Tak tam asi odpoledne s přítelkyní Zajdu. 😀
Možná to byla stejná dvojice jako tam byla včera. Bylo na co koukat!
Krásné odpoledne. Najde se tu osoba, která dnes, tj. 7.4.2026 byla pod pet lahví a růžovým kouskem oblečení na Šeberáku? Budu moc rád za kontakt 😀
V létě se tam chodím opalovat si jitrnici. Pouze opalovat. Na koupání to tam není, i když jsem už asi 2 odvazlivce ve vodě viděl. Opalování super, jen mi tam vadí ty odpadky. Až bude teplo, určitě zase půjdu *24*
Taky tam chodíme s přítelkyní. Je tam dobrá opalovačka a když je teplo tak i koupání. Máš pravdu že ty odpadky jsou hrozné. Ale už se moc těšíme až zase vyrazíme.
Přesně. Místo pěkné, jen ten bordel nic moc. Brzy vyrazíme ♥️
Většinou jezdíme na Hostivař, ale občas jedu i na Šeberák.
Na Šeberáku je dobré, že si tam můžeme někam zalézt a třeba zablbnout. To na Hostivaři nejde. 😀
Ale jde. Skutečně...
Je pravda, že na Šeberáku to jde snaze. Vlastně se toho děje pořád.
Nevím jestli pořád ale když tam zajdeme, tak si někam zalezeme. Dřív jsme chodili na ten ostrůvek ale bylo na nás hodně vidět. Tak teď spíš někam kde je to víc zarostlé.