Senior a mladá baba

Ma niekto skusenosti? Pritahuju ma muzi kde je minimalne 30 rocny rozdiel. Rada by som sa zoznamila so zenatym muzom nad 60 bez narusenia sukromia.

Ja mám 54 čiže ak je tu nejaká 24-ka kľudne nech sa ozve. Vdovec, deti dospelé, žiadne záväzky.
Mám mladšiu priateľku o 20 rokov a je to sňou super . 😉
Na jednej podnikovej oslave na chate ma oslovil náš šef, pohladný sympatak a ja som už končila vo firme takže to vlastne bola aj rozlúčka. Po alkohole ktorý roztahuje nohy som ma zasvrbelo i ked tam boli aj mladší cez to všetko ma pritahoval, tak ma napadlo či skôr skúsit sex zo ženatým a starším to som bola ešte slobodna a mladá, musím sa priznať že lepši sex som pred tým nikdy nezažila. Od jemnosti k tvrdosti, od anjelika ku kurve, nepýtal sa ma čo chcem len robil čo uznal za vhodné. Všetko čo so mnou robil bolo úžasne prežívala som niekolko orgazmou a pri tom mal takmer o 35 rokov viac.Vrelo doporučujem
Ja mám 51 a skúsil by som to s mladou ..
si vo vykone trestu alebo co ti brani skusit?
Mňa priťahujú mladšie naj keď sú submisivne a radi sa podvolia dominantnemu mužovi.
BigAssLady
BigAssLady Inactive 19 days ago
This post has been deleted by user.
v zakone je jasne napisane aky vek nie je problem takze nemas co riesit
BigAssLady
BigAssLady Inactive 19 days ago
This post has been deleted by user.
ked sa hanbis oslovit tak skus cez ig tam su vsetky
zdravím Ta napíš a môžeme si o tom písať a ak bude záujem tak sa aj stretnúť.

niesom senior, ale rád šukám 18 tky
Mal som babu od ZH mladsiu o cca 30 rokov. Bolo super ako sa za kazdym zlepsovala. Vzdy si nechala poradit ako co kde podrzat, kde potlacit, co a ako urobit.
A velmi ju vzrusovalo ked mohla vsetko vyskusat a sledovat mone reakcie. Uz som to tu pisal....raz ma za hodinu tolko "vytrapila" ze som sa tyzden nemohol vycurat ako som mal opuchnutu prostatu.
Znie to ako fikcia. Ale keď neskusiš, tak sa nedozvieš. Jednoducho takému treba len napísať, je kritický obrovská šanca, že odpovie
moja prva skusenost bola s muzom o 30r starsim a do konca strednej skoly som mala len takych partnerov, ale co na tom laka teba v tvojom veku
Ahoj.. Mrkni na profil galérie a popis.
Nemas sice este 60, ale som k dispozicii.
sexualita sa mení , že ťa láka starší , je tam viacero príčin aj Froidovské vysvetlenie ...syndróm otcovského bezpečia , a prečo máš problém nájsť si s rozdielom 30 rokov ... 60-tnik , predstava mladej , plodnej je vzrušujúca , ale rovno mu napadne pokiaľ nieje blb ... čo je za rohom , aké iné úmysly
Doporučujem ak také chceš zažiť , inzeruj to ako tvoje dobrodružstvo bez závazkov
Vzdy som mal mladsie partnerky a nie je to nic nezvycajne ak je muz starsi dovolim si tvrdit ze minimalne 20% zien vyhladava starsich muzov, teda podla mojich skusenosti a to na vztah ale aj na prilezitostny sex. Co sa tyka zenatych a zadanych tak to je zas iny pripad tam prave naopak mam pocit a nie len ja ale pocujem to aj od zien ze skor sa vyhybaju.
...tiež som mal vždy mladšie partnerky...vlastne vždy ma chceli skôr mladšie ženy, aj keď občas sa karta obrátila...teraz už vyslovene preferujem mladšie baby...
no naschval napis ze kolko rocne
mam to uplne tovnako, len dost nepochopenie od okolia casto odsudzuju ak je ten rozdiel vacsi a hladaju za tym nieco negativne
ak by si mal taujem mozeme sa spoznat
Pre mna to tiez nie je nezvycajne ale mam pocit ze coraz menej starsich muzov vyhladava mlade. Vzdy vidim len priapevky typu zrelsie zeny.
Ahoj tiež bi sme sa zoznámili s nejakou vnučkou sme manželia s vekovim rozdielom
to bude tym ze mlade zeny dnes maju divny jazyk :-) kedysi to bolo len o sexe dnes pocujes slova ako cool chill a pod a niekedy sa v tom stracam :-)
tiež sa mi páčia mladšie, aj o 20 rokov. ale skôr si myslím, že prvý krok musí spraviť ona, alebo aspoň naznačiť záujem
Ja hladam mladsie dievca ale marne.. je to tazke oslavit mlade dievca. Prva reakcia je odpql.. skoda...
Starší muži okolo 45-55 dobre situovaní majú dosť velké ego a sú v naj rokoch ci sa týka potencie..bol som na tom podobne ale po 55 sa to už zhoršuje..hlavne keď nie si dostatočne zabezpečený...
Ja som zas radšej za mladšie, i ked staršie tiez niesu zlé
jasne ze vsetci su na mladsie preto aj zeny vsetko robia len aby vyzerali mladsie neviem kde vytiahla ze by to bolo naopak :))
chlapi co hladaju skusenosti a nedari sa im oslovovat mlade baby mozno skusaju zrelsie lebo je to jednoduchsie alebo mozno len na spestrenie tazko povedat lebo nevsimol som si zeby vela chlapov hladalo zrelsie