vyspal by ses s trans mužem?

už se mi párkrát stalo, že to čistě kvůli mé tranzici pak s tou osobou nevyšlo a je mi z toho smutno.

nemám jim to za zlé, gay a hetero preference prostě jsou inherentní, jen si pak skorát připadám jak nějaký odpad, co by nikdo nešukal ani za prachy 😟😟
Jinak myslím, že to není tak že by na twbe někdo koukal jako na odpad (pokud jo, tak je omezenej kokot), ale každá menšina, ať etnická, genderová nebo jakákoli jiná, to má s hledáním mnohem těžší už jen proto, že loví v mnohem menším rybníce.
Chápu tvůj postoj, ale pro nás dva bybyly no-go tvoje chlupy (ty se daj oholit), jinak bychom tě brali oba.
A jde ti o anální sex s homosexuálním mužem, nebo o vaginální sex s heterákem? Jaká je tvoje orientace?
Odpověď na otázku :
Nevím, pravděpodobněji spíš s trans ženou.
V profilu máš uvedeno, že se reálně nescházíš. Že jsi zahlcen prací. Tak co chceš?
jen mě baví sdílet fotky a videa, takovy trochu exhibitionismus.
maluji uz druhym rokem serii nahych autoportretu a hodne fotek vzniklo jako inspirace pro moje obrazy
Budu za blbce,ale ty jsi prosím ? Žena co se přetváří na muže,nebo muž který má odoperovaný penis a má vymodelovanou vagínu? Děkuji za slušnou odpověď.
narodil jsem se jako žena, již 7 let jsem na testosteronu a operaci jsem měl jen na odstranění prsou. kdyztak si muzes rozkliknout profil, genitalie jsou ciste jak mi priroda nadelila :D

jen mam otazku, co znamena zkratka Ts. a Tv.?
Fem-To-Male v překladu znamená "ze ženy na muže."
Aha. Tak v tom případě musím také napsat k původnímu povzdechnutí autora.Odrazovala by mě ta chlupatost,a taky možná už trochu víc štíhlá postava než se mi líbí.Jinak bych neměl nic proti sexu s Ts.Dokonce bych necouvl před sexem s opravdu šikovnou Tv. Jako mírně Bi v tom nevidím problém...
No a to už je hlt o tom osobním vkusu-- někdo nerad zrzky, někdo učitelky, někdo Olomoučáky.
Někoho rajcuje dívčí prdelka na chlapeckém těle.
Proto se na svoji otázku nikdy nedozví jednu konkretní odpověď :-)
Je to těžký ale byl bych v klidu. Vše má svůj správný čas a místo.
Offline_nejsem
Offline_nejsem Inactive 3 months ago
This post has been deleted by user.
Osobně nemám s TS problém. Pokud se mi líbí a lidsky si sedneme. Jediný s čím bych měl asi problém v tvém případě tak jsou ty chlupy na zadku a tak.
Osobně si nemyslím, že je problém v tom "trans", ale ve vzhledu. Nechtěl bych chlupatou (mužsky chlupatou), divně potetovanou a s krátkými vlasy na divoko. Ohol se do hladká, vezmi si hezkou paruku, promaž profil, dej hezké fotky a najdeš hned.

Můj názor..
ja jsem transgender, ne travesti. neboli neprevlikam se za jiné pohlaví, žiju v té roli denně a naplno

narodil jsem se jako žena a plne dobrovolne jsem šel do hormonalni lecby
On je ale female to male, nikoli naopak
V principu je mi fuk, jestli je jednorožec nebo cokoliv jiného. Dole prcina a ptá se jasně.
Ale víš, že zdalka ne vždy se líbí klukovi holka a holce kluk, žejo?
Ono to fakt není o tom, jeslti jsi cyklista, volič Strany přátel piva, trans, Plzeňák nebo prodavačka.
Ono to je prostě o tom,že někdy ta jiskra přeskočí a někdy ne.
A jo -- často je to o tom, že tadydeprivanti shánějí kohokoliv na šukkání... ale zase ne úplně kohokoliv: třebas s holkou hubenou, zrzavou, tlustou, v zástěř n ebo s copem by brrr! nikdy nešli...
...tředa kdyby se jim nabídla, asi by si to rozmysleli, ale napsat se to dá vždycky.
A klukem by taky hodně kluků nešlo, ikdyž by měl 3,141ču -- prostě mají jiný vizuelní vkus a nebo politické přesvědčení.
Takže spojuješ nesouvisející.
Z korelace implikuješ kauzalitu, jak bychom řekli u nás v hospodě :-)
mluvím z osobní zkušenosti kdy jsem si s někým opravdu sedl, zkusili jsme sex, ale prostě nezvládl se ze mě vzrušit kvůli tomu, že nemám penis 🤷‍♂️
ano, o to mmluvím :-)
Ono to je prostě v hlavě, ale trošku hloub, než ve vědomí :_)
Někdy bychom něco moc rádi udělali, ale prostě nemůžeme, protože TO v hlavě nejde... .-)