Sex v přírodě ha

Jsem jediná, co má úchylku to dělat někde v přírodě a vzrušuje ji ta šance ze mě někdo může chytnout?

LucinkaPolanska
LucinkaPolanska Inactive 3 months ago
Miluju sex a obzvláště v přírodě
Miluji sex venku probouzí to zvířecí touhy*3*
Když jsme s přítelkyní v přírodě, vždy proběhne sex a líbí se nám když nás nekdo sleduje a za tímto účelem jezdime na Dařko a nebo na Hrádek u Pardubic a tam budeme i celý tento vikend a moc se těšíme na nové zážitky 😊
Také to milujeme je to neskutečný rajc
Doma je to nuda 🤷‍♀️🤪
Tak jeď do přírody rád tě tam potkám
Rád bych to zkusil někde v přírodě v Praze😏
Chodí někdo šukat na trojku Dubici u České lípy?
Jediná určitě nejsi. I já si to dělám kdekoli kde děcko zrovna zalíbí. Bohužel jsem single a ve špatné lokalitě takže sám sobě si. A asi bych neměl vůbec žapdný zábrany kdyby mě někdo načapal.
Též občas chodíme . Ale nemáme strach že nás někdo uvidí . Naopak chodíme do místa kde je vždy pár honiču sleduje nás za keřem
Ahoj a kam tak nejčastěji chodíte já jsem z Brna a rád bych vás třeba někdy někde potkal
Jak sme psali-lom. jiný místa kde se dá téměř legálně šukat neznáme
Jestli myslíte lom pod hády tak tam občas také zajdu rád bych vás tam někdy potkal tak klidně dejte vědět kdy tam budete
Když můžeme, tak jsme venku. Je to super, ona že strachu, že nás někdo načapá se udělá během chvilky a já se zase těším, že nás někdo načapá a třeba se přidá.
Moc rád vás potkám, načapám budu divákem i se rád případně se přidám Tomáš
Ahojky rád vás nacapam a přidám se
Jedina urci ne. Bohuzel divek a zen s touto fantazii je mnohem mene nez bychom si prali. Nebo se pletu?
Taky miluju🤤Ten adrenalin a tak,proste doporucuju🤤
Jak bych te krasne sukak v te přírodě.
No vubec ne, mam to tak taky...na posedu, zezadu u vodopadu, na louce ....uzasny zazitky...ale jak se pise, ne kazdy to ma stejne, bohuzel, takze se to ne vzdy sejde....
Ne to rozhodně nejsi....párkrát v lese a bylo to vždy nej....rád bych třeba vlak,
Dáme si to v lese? Je to super a ve vlaku bych rda
Doma je to nuuuuda 🤷‍♀️🤷‍♀️😂😇😇
Ale tak snad kdZ si to uděláme hezké
Přesně tak, kdyby někdo z Vysočiny měl chuť, napište
Mari9310
Mari9310 Inactive 2 months ago
This post has been deleted by user.
Mě by to vzrušovalo třeba na magistrátu města haha
Sex v přírodě milují. Takze není problém si to rozdat kdekoliv
Mari9310
Mari9310 Inactive 2 months ago
Já bych to chtěl vyzkoušet. Jen se mě nepovedlo někoho najít :-)
Taky máme rádi v přírodě, s výhledem, nebo u vody mezi rákosím. Ale moc nás neberou diváci
i mě laka si to někde v přírodě rozdat s tou moji nebo s jinou co jsem měl moznost a kdyz nas někdo nacape tak nejsem proti aby se třeba přidal
Páni 😍 moc rád by sem tě nekde nachytal 😈
V přírodě je to nejkrásnější
My milujeme hratky v prirode, je to vzrusujici, casto vybirame mistecka s vyhledem a hezkou krajinou nebo rozhledny. :)
Je to pro nas uzasne zpestreni a vzruseni. Letos jsme byli uz 2x. ☺️
Souhlasím. Rozhledny jsou fajn.👍
taky to máme rádi ale letos jsme ještě nebyly tak snad brzo vyrazíme počsí je na to skvělé
Mám to podobně ale při dívání pozorování když tohle někdo jako ty dělá..
DominikkDominikk
DominikkDominikk Inactive 2 months ago
Taky to rádi děláme venku v přírodě
Jezdíme s přítelkyní na Dařko, nuda pláž, jsou tam místa kde nikoho nerusime a užíváme si a vždycky se nekdo najde kdo nas šmíruje, bud z vody, nebo v opodál a nekdo si i pohoní a nas to moc vzrušuje. Uz se těšíme na léto az tam zase zajedeme a nekdo nas bude sledovat.
Ahoj myslim že nejsi jediná, ja to miluji sek v přírodě a na veřejnosti a možnost přistižena me tak vzrusuje ze jsem o to víc nadržený. Mam skusenosti ve vlaku, ve skusebnich kabinkach v garážích supermarketu v kině a další a samozřejmě v přírodě i vody v parku atd.
Ne nejsi. Taky mam stejnou úchylku
Tak to nejsi jediná ale málo žen takových je
My nejraději v přírodě i občas prichyceni
Nejsi, je to super. Akorát že se na to blbě hledá partner(ka).
Už se nemůžeme dočkat tepla venku. Není nic lepšího než sex venku s možností být přistiženi. Máme i zkušenost jak borec si honil za keřem hledě na nás.
Urcite jediná nejsi. Také to mam nejraději venku v přírodě.
To píše Podle me modelka dokonale sexy
...a to píše AI, nebo analfabet???????*11*
LucinkaPolanska
LucinkaPolanska Inactive 3 months ago
mechanicky_pome
mechanicky_pome Inactive 3 months ago