Co máte nejraději

Nejtajnější fantazie

Já nejraději uspokojuji partnerku a to tak jak to má sama nejraději, opravdu hodně rád lížu a hraji si s celým jejím tělem dokud, se úplně celá nerozklepe blahem a teče jak potrhlá hráz to pak rád vychutnávam a je lepší když je e přivázaná a má i zavázané oči, má pak daleko silnější orgazmy a nemůže se odtáhnout a skoro pokaždé jí pak dovedu až k několikanásobnému orgazmu, a když je u toho až moc hlasitá tak tak trochu zvolením a na střídačku lížu a vášnivě líbám, ale při tom prstím, nebo jí dám do úst svůj penis ať si taky pochutná a není tak hlasitá , dá se říct skoro všechny které to se mnou zažili, řekli, že to ještě v životě nezažili a byli nad míru spokojené a blažené. Stalo se mi i z kurvou, když jsem jí to takto udělal , tak najednou nechtěla zaplatit, ale přála si to ještě jednou. Teď jsem tady abych se s vámi o to podělil a ukázal vám tu slast... Netvrdim , že jsem nejlepší na světě a že to jiný neumí, ale zatím to nabízím bezplatně a bez rozdílu všem kteří se ozvou... Tak neváhejte, dokud mě to baví a těší mě to...
Jo mně takhle jednou tak chutnalo v hospodě, že mi taky řekli, že nemusím platit a chtějí abych snědl ještě něco. To se prostě děje běžně, když je člověk v něčem fakt dobrej*14*
Docela vysoké ego bych řekla 😁 nezlob se na mě ale na tohle žadnou neutahneš 😁 spiš to zní jako těžký vymysl 😂😂
Nabízím bezplatně 😂😂😂😂 no tvl ty se asi radši probuď, tohle snad není možný.
Je tady ode dneška novej. Tak ještě neví.....A hned takový ,,neodolatelný nabídky,,. *3* Tipuju mu tak 16 let.
mechanicky_pome
mechanicky_pome Inactive 3 months ago
This post has been deleted by user.