Mám to podobné, taky mě dlouho láká sex se seniorkou akorát že je složitější takovou potkat...
Zase něco o zkoušce. Ženy nejsou trenažér, ten si zaplať v autoškole a můžeš zkoušet do aleluja.
Nebuď na něj jako na psa, vždy je něco poprvé.
Když bych měla neco zkusit, tak zkušeného chlapa, ne děcko, co nevi, co dělat
Neber to ve zlem, ale to je přesně ten rozdíl. Vy chcete hlavně přijímat, a ne dávat.
Chlap si to nezkušené koťátko rád pomazli a postupně naučí. Nepotřebuje hned dostat maximální výkon.
Chlap si to nezkušené koťátko rád pomazli a postupně naučí. Nepotřebuje hned dostat maximální výkon.
Dávala jsem celý život. Tudíž jsem vlastně dělala chlapovi blbce. A to nemluvím o tom, že tlustý škaredý ženský se musí jo sakra v sexu snažit a dělat i to, co nechtějí, aby s nimi ten chlap aspoň nějaký čas zůstal. Takže proč bych já měla být trenažér nějakému nýmandovi, co vydrží 2 minuty a odpadne? A Hele výmluv po preblafnuti péra zajicovi, že uz nemůžou, mám dost. A další věc. Fakt si jako submisivni jedinec nedokážu představit projevovat úctu někomu, kdo by mohl byt moje děcko. Takže zajíci fakt NE. A vědět, že vychovavam chlapečka pro příští ženy? Nasrat. Protože jsem si jistá, že ten po zauceni nabere čáru a papa. Opět NASRAT. A k těm výkonům. Ano chtěla jsem výkon, protože jsem si to chtěla taky užít. Protože většinou chlapci vyprazdnili pytlík, udělali si zarez na tomahavku a uz se neozvali
(edited)
Plně souhlasím, proč ne ?
Zatím jsem měl tu možnost užívat si s ženou starší o 25let a byla to určitě ta nejlepší zkušenost a škola kterou jsem měl.
Zrovna jsem četl, že nejkvalitnější sex je kolem 65 a z vlastní zkušenosti to mohu potvrdit. Není to o věku, ale jenom o chuti.
Vzhledem k nasemu veku, viz profil, muzeme jen potvrdit. Je to u zenskych o chuti. A kdyz zena ma sex rada, tak je uzasna i v pozdejsim veku.
Sousedka? Nebo jaké máš zkušenosti?
No škoda, že jsi až z Prahy - jsem z HK a do Prahy jezdím málo.
Pěkný denti přeji co takhle si dát kavicku
HK není taková dálka, spojit projížďku na moto s něčím příjemným
On by prijel k tobe 😀😀😀😀😀
A já k tobě.,co ty na to ...nebo to dáme dohromady
A třeba i k tobe
jen kdyby si to dáma přala
Ahoj rad bych tě poznal. Luděk Ústí nad Orlicí. Miluju zralé ženy.

Seniorky a sex?
Ahoj, už dlouho dobu mě láká sex se seniorkou. Jednou mě zvala k sobě domů 70+ sousedka, v průsvitné košilce odhalující její krásné povislé ňadra. To jsem zmeškal a od té doby myslím na to, jaké by to asi bylo. Nechci žít v představách a chci udělat vše pro to, aby se mi tento sen naplnil. Budu rád za vaše rady, zkušenosti nebo i doporučení. Přeji krásný den