Dildo pre maželku

Ahojte, s manželkou sme spolu už 13 rokov. Je to atraktívna 38-ročná blondínka a náš intímny život nám vždy fungoval veľmi dobre. Aj keď mám menší penis, nikdy jej to neprekážalo a vždy si vedela sex naplno užiť.

Postupne sme začali skúšať rôzne pomôcky na spestrenie vzťahu. Nemala rada klasické vibračné vibrátory, skôr obľubuje masážne a podtlakové hračky na klitoris. Nedávno sme k tomu pridali aj väčšie hrubšie dildo a veľmi si to užíva. Pri jeho použití má často veľmi intenzívne orgazmy.

Premýšľam však nad tým, či si žena môže na takúto pomôcku natoľko zvyknúť, že ju partnerov penis už nebude priťahovať. Ona sama mi tvrdí, že môj penis miluje a že medzi nami je to stále výnimočné.

Nie, nezvykne. Ale keď bude chuť, tak si užijem s umelým. Keď mám chuť, tak si pomôžem womanizerom. Ale na živý to nemá😉
To máš pravdu. Nie nadarmo sa hovorí že živé mäsko je živé mäsko....je to 100% pravda. Za ďalšie, že určite na veľkosti nezáleží ale na šikovnosti
Aspoň to tak mám ja, podľa toho, na čo mám chuť.😗
Nemyslím si , že je to o veľkosti. Ak si rozumiete v posteli a poznáte svoje telo navzájom veľkosť či už dilda alebo penisu nerozhoduje (edited)
Moja masturbuje s dildom ked nie som doma a ma chut. Alebo ked ma chce provokovat - vzrusovat.