miluji anal pasivně

Jsem bi a rad anal pasivně ,už i vc než honěni. Mám potřebu a chut na větší a větší hračky,a už mi přijde,že jsem na tom zavisly

Jen bych jsem se chtěl zeptal, jelikož jsem v tomto směru úplný elév, co je pasívního na honění análu?????*11*
Mám to úplně stejně, anální hrátky dělám častěji než honění. Vždy když jsem sam doma na pár hodin, tak se hned jdu vypláchnout a musím se pořádně ošukat velkýma kolíkama a dráždit si prostatu vibrátorem. Vždy Mám u toho nasazenou klícku na penisu. A ještě svorky na bradavkách, Vždy u toho vyteču. je to pro mě lepší jak klasické vyhonění
Taky to tak mám, chtěl bych větší a větší a nebo zkusit ruku.
Zkus, je to fajn já už to zkusil
Bohužel není s kým, každej jen kecá a sám to nedám.
přesně tak..anál je jako droga... parádní pocity a pořád si říkáš víc a vic
Je to tak já už jsem na 9 cm
jsem ve stejném bodě, devět cm nebo osm přes noc...
naplnit...a spát.... prostě kolik v sobě přes noc
Píšu to všeobecné pro všechny. Je spousta lidí co si anál nevycisti a chtějí ho. A takoví si ho nikdy neuzijou ...
Čoveče, já dávám subím klystýr jen "jako-za-trest," prdelky šukám dlouhé roky a jen dvakrát v životě jsem se dotknul kapra ocasem.
V obou případech to byla moje chyba z nedočkavosti a nedostatečného průzkumu prstem při jejím uvolňování.
Takže ono i prosté načasování je solidní měrou spolehliovosti.
Něco na tom bude,vyčistit je zaklad
Ahoj moc se mi libi to co píšeš, mam stejne pocity. Je skvěle citit velky žalud uměláka na zadku a pomalu na něj nasedat, rikam si tohle mě mě roztrhne, ale hned po žaludu se dostaví ulevne blaho a jen jezdíš, ptak slintá kolik chceš a dalsi co tě napadne je bylo by fajn kdyby tě jeden mrdal a druheho bys kouřil a polykal vsechno střikajici semeno
Miluji ten pocit roztržení,jak to dildo tam skočí